Josep Rull

Foto Josep Rull
Logo Cel·la61

Cel·la61

TP Entreteniment

Josep Rull torna a la presó, ho fa per conversar amb alguns companys que durant tot aquell temps van ser molt més que això, van ser part de la seva vida. Presos i treballadors dels centres penitenciaris del país amb qui va compartir els seus pensaments i les seves emocions.

Al programa Cel·la 61, Josep Rull mantindrà cada setmana una conversa inèdita amb persones que, com ell, van ser empresonades per la mateixa causa, com és el cas de Carme Forcadell i Jordi Turull, però també ho farà amb persones fins ara anònimes amb qui també va establir lligams i que han comès delictes de diversa gravetat.

L'objectiu de Cel·la 61, que és el número de cel·la on va està empresonat Rull, és explicar les relacions més personals que va fer Josep Rull mentre va estar empresonat durant 3 anys, 4 mesos i 1 dia. Unes converses que, fins ara, mai ha explicat ni publicat enlloc.

Reproduirem diàlegs que Rull va forjar a partir de la convivència diària i estreta amb les persones del seu entorn i descobrirem les emocions i els sentiments que va viure durant el temps que va estar empresonat. Les converses es produeixen a la presó, en una postura còmoda però en un lloc hostil, on el temps a vegades no passa però també en diferents espais que d'alguna manera han marcat les seves vides. A partir de diàlegs sincers i profunds viurem una conversa en llibertat.

Anteriors