Política de privacitat

Data de publicació: 15 de maig del 2018

Dades d’identificació

Emissions Digitals de Catalunya SAU, titular de la pàgina web www.8tv.cat (en endavant, la Companyia).

Domicili social: avinguda Diagonal, 477, 16a planta, 08036 Barcelona
Telèfon: 93 270 4700
Correu electrònic: 8tv@8tv.cat

Protecció de dades personals

La Companyia l’informa que en la nostra pàgina web, a les xarxes socials en què la Companyia té presència i en l’organització d’activitats de participació i de promoció vam realitzar tractaments de les seves dades personals. A continuació li detallem aquests tractaments, les seves finalitats, les dades personals que utilitzem i la base legal que legitima la seva realització.

Mesurament

Recollida d’informació sobre el seu consum dels continguts del nostre portal que, en combinació amb dades d’altres usuaris prèviament recollides, ens permet mesurar, analitzar i obtenir informes sobre l’ús del nostre portal.

Finalitat principal Dades Base legal aplicable Termini
conservació
Recollida de dades estadístiques d’utilització del nostre portal Dades de navegació Interès legítim a conèixer l’ús dels nostres serveis 2 anys
Finalitats secundàries Quines dades Base legal aplicable Termini
conservació
No existeixen

Durant la seva navegació pel nostre portal utilitzem eines d’anàlisi estadística com Google Analitycs per conèixer l’ús que es realitza dels nostres serveis i disposar d’informació per millorar-los. Utilitzem aquesta informació de manera agregada, la qual cosa ens impedeix identificar un usuari concret. Si vostè no desitja que tractem les seves dades per a l’elaboració d’estadístiques, podrà indicar-ho en qualsevol moment en la seva Àrea de Privacitat.

Selecció, entrega i supervisió de continguts personalitzats

La recollida d’informació mentre navega pel nostre portal, combinada amb una altra informació prèviament recollida, ens permet seleccionar i presentar continguts per a vostè i mesurar l’eficàcia d’aquests continguts. Això inclou utilitzar informació prèviament recollida sobre les seves preferències en seleccionar els continguts oferts, processar dades sobre els continguts presentats, quan i on han estat oferts, amb quina freqüència o durant quant temps han estat presentats i si vostè ha fet alguna interacció amb el contingut suggerit.

Finalitat principal Dades Base legal aplicable Termini
conservació
Seleccionar i entregar continguts editorials ajustats als seus interessos Navegació pel portal web, adreça IP, perfils d’usuari prèviament creats Interès legítim a millorar l’experiència del nostre portal per mantenir-hi una oferta gratuïta de continguts Veure política de privacitat de YouTube
Finalitats secundàries Quines dades Base legal aplicable Termini
conservació
Supervisió continguts recomanats Continguts mostrats, interacció amb els continguts Interès legítim a millorar l’experiència de l’usuari i el rendiment publicitari dels nostres portals per mantenir-hi una oferta gratuïta de continguts Veure política de privacitat de YouTube

Per oferir-li vídeos al nostre portal utilitzem serveis de plataformes de vídeo de tercers, en particular YouTube. Quan vostè reprodueix un vídeo, YouTube utilitza informació sobre les seves preferències per oferir-li vídeos relacionats. Si no desitja que tractem les seves dades per a aquesta finalitat, li preguem que no utilitzi el servei de vídeo. A més, l’informem que YouTube pot realitzar altres tractaments de les seves dades personals amb finalitats diferents. Trobarà més informació sobre les polítiques de privacitat de YouTube a https://myaccount.google.com/intro/privacy.

Activitats de participació i de promoció (concursos i sortejos)

Finalitat principal Dades Base legal aplicable Termini
conservació
Participar en el concurs Nom, mètode de contacte (e-mail, telèfon mòbil), data de naixement (exclusivament per comprovar la majoria d’edat) Acceptació de les bases del concurs Fins a la finalització del concurs o del temps establert en les bases legals
Finalitats secundàries Quines dades Base legal aplicable Termini
conservació
Exposició de treballs per antena o a la web Nom i cognoms, treball, lloc i data treball Acceptació de les bases del concurs Fins a la finalització del concurs o del temps establert en les bases legals
Comunicar i contactar guanyadors

Comunicar: nom i cognoms, treball, lloc i data treball presentat

Contactar: dades de contacte (e-mail, telèfon)

Acceptació de les bases del concurs Fins a la finalització del concurs o del temps establert en les bases legals

Si no desitja que tractem les seves dades per a les finalitats comunicades, no podrem gestionar la seva participació.

Participació en programes de 8tv

Finalitat principal Dades Base legal aplicable Termini
conservació
Participar en un programa Identificatives. Normalment el ‘nickname’ utilitzat a la xarxa social Interès legítim a difondre l’opinió de la nostra audiència a través dels nostres programes Fins a la fi de la intervenció/menció. El programa quedarà disponible a l’arxiu audiovisual de 8tv per temps indefinit. Aquest arxiu pot ser accessible a través de la web de 8tv o del seu canal a YouTube.
Finalitats secundàries Quines dades Base legal aplicable Termini
conservació
No existeixen

Si no desitja que tractem les seves dades per a la finalitat comunicada, no podrem gestionar la seva participació en el programa.

Assistència de públic

Finalitat principal Dades Base legal aplicable Termini
conservació
Gestionar l’assistència a l’estudi com a públic Identificatives, dades de contacte Interès legítim a

fomentar la participació de l’audiència en els nostres programes

Fins que s’emeti el programa. El programa quedarà disponible a l’arxiu audiovisual de 8tv per temps indefinit. Aquest arxiu pot ser accessible a través de la web de 8tv o del seu canal a YouTube.
Finalitats secundàries Quines dades Base legal aplicable Termini
conservació
Control accés a l’edifici DNI Interès legítim a establir mesures de seguretat per a l’accés a l’edifici Termini legal establert

Si no desitja que tractem les seves dades per a la finalitat comunicada, no podrem gestionar la seva assistència com a públic al programa.

Convidats a programes

Finalitat principal Dades Base legal aplicable Termini
conservació
Gestionar l’assistència al programa com a convidat Identificatives, dades de contacte, dades professionals, dades acadèmiques Interès legítim a promoure la informació i l’opinió qualificades Fins que s’emeti el programa. El programa quedarà disponible a l’arxiu audiovisual de 8tv per temps indefinit. Aquest arxiu pot ser accessible a través de la web de 8tv o del seu canal a YouTube.
Finalitats secundàries Quines dades Base legal aplicable Termini
conservació
Control accés a l’edifici DNI Interès legítim a establir mesures de seguretat per a l’accés a l’edifici Termini legal establert
Manteniment base de dades convidats potencials Identificatives, dades de contacte, dades professionals, dades acadèmiques Interès legítim a gestionar futures invitacions a programes Mentre vostè no en sol·liciti la cancel·lació o passat un temps prudencial sense noves assistències

En el cas que ens sol·liciti que no tractem les seves dades per a la finalitat comunicada, no podrem gestionar la seva invitació com a públic al programa.

Cessió de dades

Les seves dades personals no seran cedides a tercers. Si en algun cas, amb motiu d’alguna acció promocional patrocinada -concurs o sorteig-, tinguéssim la intenció de fer una cessió de dades, l’informarem oportunament d’això en les bases legals.

És possible que alguns dels nostres proveïdors, per exemple Google, processin dades fora de les fronteres de la Unió Europea. En aquests casos, exigim al proveïdor estar adscrit a un protocol d’adequació de protecció de dades aprovat per la Unió Europea, per regla general el tractat Privacy Shield entre els EUA i la UE.

Drets de l’interessat

La Companyia l’informa que vostè pot retirar el consentiment donat per al tractament de les seves dades personals en qualsevol moment. Per a això posem a la seva disposició mecanismes que vostè pot utilitzar quan així ho desitgi. A tall d’exemple, aquests mecanismes poden incloure-hi botons d’activar i desactivar tractaments que trobarà a la seva Àrea de Privacitat.

En qualsevol cas, vostè sempre pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament o a la portabilitat de les dades enviant un missatge de correu electrònic a protecciondedatos@grupogodo.com.

Finalment, l’informem que, per a qualsevol informació addicional respecte al tractament de les seves dades personals, pot contactar amb el nostre delegat de protecció de dades enviant un missatge de correu electrònic a dpo@grupogodo.com.

Així mateix, si considera que els seus drets no són atesos adequadament, li recordem el seu dret de sol·licitar la tutela de l’Agència Catalana de Protecció de Dades o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.