Albert Brosa

Albert Brosa

Directe! Catalunya

TP Actualitat

Albert Brosa i els seus reporters t'aproximen l'actualitat en directe per a què no et perdis res del que passa a casa.

El programa amb més presència al territori. Connexions en directe amb reporters a les províncies de Tarragona, Lleida, Barcelona i Girona per descobrir la riquesa cultural i social de Catalunya i estar present allà on es produeix la notícia.

Anteriors

Directe! Catalunya 07-03-2022

Ofec econòmic a Rússia i els Premis Gaudí - Directe! Catalunya 07-03-2022

Seguim als catalans que han fet el viatge fins a la frontera entre Polònia i Ucraïna per dur material i tornar amb refugiats cap a Catalunya. Entrevistem al portaveu del Parlament Europeu, Jaume Duch, per parlar de les últimes decisions europees d'ofec a l'economia russa. Parlem del risc de guerra nuclear i de les conseqüències que tindria. Al final del programa conversem amb Isona Passola per valorar la 14a edició dels Premis Gaudí.

Directe! Catalunya 03-03-2022

Causes arivades del Rei Emèrit, entrevistes a Míriam Nogueras i Ramon Tremosa - Directe! Catalunya 03-03-2022

Es compleix una setmana de la guerra a Ucraïna. S'arxiven totes les causes contra el rei emèrit i s'obre la porta al seu retorn a Espanya. Entrevistem la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras i al diputat de Junts i exeurodiputat Ramon Tremosa. Seguim en directe la tractorada d'Unió de Pagesos a tot el territori català i vivim en directe l'últim dia del Mobile World Congress.

Directe! Catalunya 04-02-2022

Conseqüències de la Reforma Laboral i la retirada de l'escó a Pau Juvillà - Directe! Catalunya 04-02-2022

Enrenou amb la Reforma Laborali l'escó de Pau Juvillà, Dia Mundial contra el càncer, Residència de Lleida denunciada per homicidi, Citats pel Tsunami Democràtic no es presenten al Jutjat, Es reactiva el projecte independentista, Canet de Mar contra el 25% de castellà, Xerrades sobre identitat de gènere, Desnonament d'una mare amb fills menors, L'habitatge és un motor d'exclusió social, Adéu a les mascaretes, Nova variant del VIH i Els dolços típics de Sant Blai.

Directe! Catalunya 03-02-2022

Aprovació Reforma Laboral i paràlisi al Parlament - Directe! Catalunya 03-02-2022

Validació Reforma Laboral, inactivitat en el Parlament, Concentració contra un desnonament, Urgències de salut mental al límit, Permís de 7 dies per atendre a un familiar, Adéu als tests d'antígens, Denduncia per les morts no investigades, La delegació de vot de Pau Juvillà, Operació policial contra el narcotràfic, Alarma ecològica per les nuclears, Vinyes sepultades sota el Cumbre Vieja i Polèmia en el Benidorm Fest.

Directe! Catalunya 09-12-2021

Creieu que els bars i restaurants s'han de fer càrrec del control de Passaports Covid? - Directe! Catalunya 09-12-2021

La vacunació de menors de 5-11 anys, Un any després de l'incendi mortal a Badalona, Manifestació dels treballadors d'Avidel, L'escola "Turó del Drac" començarà a aplicar el 25% de castellà, Aplicació del Passaport Covid a la Restauració, Arran reinvidica la salut mental dels joves, Possibles restriccions sobre el tabac, Sal que desfà la neu de les carreteres i Pujem a un bus turistic de Barcelona.

Directe! Catalunya 01-12-2021

El problema del infrahabitatge i de la okupació a Barcelona va a més? - Directe! Catalunya 01-12-2021

Sant Guim de la Plana sense Pessebre Vivent, Agressió a Badalona, Estafes al mercat il·legal i Wallapop, Reivindacions a la Nissan, Història dels 12 de Vilafranca, El català a les plataformes audiovisuals, El rap de Bon Nadal, Denuncia de pallissa a la Discoteca Waca, Reivindicacions dels universitaris, Paradistes i clients del Mercat Fleming, L'ofici d'escultor i L'infrahabitatge al Raval.

Directe! Catalunya 25-11-2021

Creieu que des de les institucions s'està fent prou per aturar la violència de gènere? - Directe! Catalunya 25-11-2021

Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, Accident a la Central Nuclear Ascó, Mercat solidari Mans Unides, Boicot acte constitucionalista a la UAB, Intent de robatori al barri de Sarrià-Sant, Armes de foc i marihuana confiscades als Boixos Nois, Dotacions policials i violència de gènere, Les noves mesures Covid del TSJCat i ATENPRO, servei de teleassistència a la Creu Roja de Lleida.

Directe! Catalunya 17-11-2021

Creieu que l'ampliació del certificat Covid activarà la vacunació entre els no vacunats? - Directe! Catalunya 17-11-2021

Comerç de proximitat,L'etiquetatge de la mel, Coneixem les alpaques catalanes, Estafa als veïns del barri de Sant Antoni, Discussió entre un motorista i un treballador dels serveis de neteja, Certificat Covid i restauració amb Francesc Pintado, GoodNews quiosc i cafè positiu, el professor que es nega a fer les classes en castellà, Les estafes de noves tecnologies, robatori exprés a Eat Sleep Cycle i Els Premis Ondes 2021.