POLÍTICA DE PRIVACITAT

Data de publicació: 4 de setembre de 2021

Dades d'identificació

Emissions Digitals de Catalunya S.A., titular de la pàgina web 8tv.cat (en endavant, la Companyia).

Domicili social: Carrer Muntaner 185, PR 1, 08036 Barcelona.
Correu electrònic: [email protected]

Protecció de dades personals

La Companyia l'informa que en la nostra pàgina web, a les xarxes socials en què la Companyia té presència i en l'organització d'activitats de participació i de promoció vam realitzar tractaments de les seves dades personals. A continuació li detallem aquests tractaments, les seves finalitats, les dades personals que utilitzem i la base legal que legitima la seva realització.

Mesurament

Recollida d'informació sobre el seu consum dels continguts del nostre portal que, en combinació amb dades d'altres usuaris prèviament recollides, ens permet mesurar, analitzar i obtenir informes sobre l'ús del nostre portal.

Durant la seva navegació pel nostre portal utilitzem eines d'anàlisi estadística com Google Analitycs per conèixer l'ús que es realitza dels nostres serveis i disposar d'informació per millorar-los. Utilitzem aquesta informació de manera agregada, la qual cosa ens impedeix identificar un usuari concret. Si vostè no desitja que tractem les seves dades per a l'elaboració d'estadístiques, podrà indicar-ho en qualsevol moment en la seva Àrea de Privacitat.

Selecció, entrega i supervisió de continguts personalitzats

La recollida d'informació mentre navega pel nostre portal, combinada amb una altra informació prèviament recollida, ens permet seleccionar i presentar continguts per a vostè i mesurar l'eficàcia d'aquests continguts. Això inclou utilitzar informació prèviament recollida sobre les seves preferències en seleccionar els continguts oferts, processar dades sobre els continguts presentats, quan i on han estat oferts, amb quina freqüència o durant quant temps han estat presentats i si vostè ha fet alguna interacció amb el contingut suggerit.

Cessió de dades

Les seves dades personals no seran cedides a tercers. Si en algun cas, amb motiu d'alguna acció promocional patrocinada -concurs o sorteig-, tinguéssim la intenció de fer una cessió de dades, l'informarem oportunament d'això en les bases legals.

És possible que alguns dels nostres proveïdors, per exemple Google, processin dades fora de les fronteres de la Unió Europea. En aquests casos, exigim al proveïdor estar adscrit a un protocol d'adequació de protecció de dades aprovat per la Unió Europea, per regla general el tractat Privacy Shield entre els EUA i la UE.

Drets de l'interessat

La Companyia l'informa que vostè pot retirar el consentiment donat per al tractament de les seves dades personals en qualsevol moment. Per a això posem a la seva disposició mecanismes que vostè pot utilitzar quan així ho desitgi. A tall d'exemple, aquests mecanismes poden incloure-hi botons d'activar i desactivar tractaments que trobarà a la seva Àrea de Privacitat.

En qualsevol cas, vostè sempre pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament o a la portabilitat de les dades enviant un missatge de correu electrònic a [email protected].

Finalment, l'informem que, per a qualsevol informació addicional respecte al tractament de les seves dades personals, pot contactar amb el nostre delegat de protecció de dades enviant un missatge de correu electrònic a [email protected].

Així mateix, si considera que els seus drets no són atesos adequadament, li recordem el seu dret de sol·licitar la tutela de l'Agència Catalana de Protecció de Dades o de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.