Renata Zanchi

Renata Zanchi

Tu Sí, Tu No

TP Entreteniment Diumenges 21:50

Busques parella? Vols conèixer algú especial? Apunta't al càsting de #TUSÍTUNO!

Estàs buscant algú especial amb qui compartir bons moments o (perquè no!) la teva vida? Si estàs cansat dels "match" fallits a les aplicacions o la pandèmia no t'està posant fàcil lligar als teus llocs de sempre, tenim la solució per a tu! Apunta't al càsting de #TUSÍTUNO, el programa de dating de 8tv on t'ajudarem a trobar la teva parella ideal, busquis el que busquis.

Un programa pensat perquè no et quedis esperant xocar-te amb l'amor de la teva vida al més pur estil Hollywood. Entra al càsting de #TUSÍTUNO i nosaltres farem la resta: et coneixerem, trobarem la persona més afí a tu i et muntarem la primera cita perfecta!

Perquè saps que és el moment que prenguis les regnes del teu cor, però amb la nostra ajuda serà més fàcil! T'hi apuntes?

Si t'atreveixes, envia'ns un vídeo presentant-te i explicant-nos com seria la teva parella ideal al 699 08 07 01 (Whatsapp) o a castingamor@8tv.cat.

Anteriors

#TÚSITUNO 29-05-2022

Avui buscaran l'amor la Rosa, el Joel i el Federico - #TÚSITUNO 29-05-2022

Avui a #TúSiTuNo Renata Zanchi ajudarà a la Rosa, el Joel i el Federico a trobar l'amor! Els candidats de la Rosa, divertida, impertinent i amb caràcter; són Juan Carlos, senzill i pacient; i el Paulino, alegre, sensible i caparrut. Els del Joel, clar i transparent; són la Martha, quan vol alguna cosa, la vol ja; i la Luisa, freda, però entregada al 100%. I els del Federico, indecís, es cansa fàcilment; són el Fredy, diu que és com la sensació de riure i plorar a la vegada; i el Leosvany, romàntic, esbojarrat i orgullós. Trobaran l'amor?

#TÚSITUNO 22-05-2022

Avui buscaran l'amor l'Àlex, la Liubov i el Paco - #TÚSITUNO 22-05-2022

Avui a #TúSiTuNo Renata Zanchi ajudarà a l'Àlex, la Liubov i el Paco a trobar l'amor! Els candidats de l'Àlex, carismàtic i intens; són Marc, sincer i divertit; i el Carles, acostuma a caure bé a la gent. Els de la Liubov, artista i espontània, amb caràcter; són en Pau, s'adapta a tot; i Baltasar, divertit i flexible en tots els aspectes. I les del Paco, m'agrada la broma i dir ximpleries; són la Annabelle, molt impacient; i la Mari Carmen, conservadora, vol un conquistador. Trobaran l'amor?

#TÚSITUNO 08-05-2022

Avui buscaran l'amor Pau, Byron i Joan - #TÚSITUNO 08-05-2022

Avui a #TúSiTuNo Renata Zanchi ajudarà a Pau, Byron i Joan a trobar l'amor! Les candidates del Pau, no canviaria res d'ell; són la Nathany, alegre i compromesa; i la Carla, amb caràcter, però simpàtica. Els del Byron, extrovertit i trapella; són el Daniel, sincer i de caràcter fort; i l'Alex, intens i d'extrems. I les del Joan, cavaller, però li agrada dominar; són la Sandra, presumida i "ben parida"; i la Carmen, és llum i amor. Trobaran l'amor?

#TÚSITUNO 01-05-2022

Avui buscaran l'amor Milena, Kike i Susana - #TÚSITUNO 01-05-2022

Avui a #TúSiTuNo Renata Zanchi ajudarà a Milena, Kike i Susana a trobar l'amor! Els candidats de la Milena, creativa i dramàtica; són en Gabriel, atent, educat i fogós; i el Víctor, sociable, no pot estar quiet. Els del Kike, empàtic, fuig dels conflictes; són el Jorge, caòtic, trencador i apassionat; i el Vitalii, prefereix escoltar abans que parlar. I els de la Susana, dominant i oberta de ment; són l'Alejandro, amant de la vida; i el Juan Pedro, tímid, però molt divertit. Trobaran l'amor?