Ares Teixidó

Ares Teixidó

Sexual Revolution

+18 Entreteniment Dissabtes i Diumenges 22:50

La revolució sexual arriba per parlar de tot amb tothom en el nou late night d'Ares Teixidó.

El late-night més atrevit de la televisió. Marcadament desacomplexat, Sexual Revolution és un format on un grup de dones es diverteixen parlant de sexe sense complexos, sense tabús, abanderant una autèntica revolució sexual. Mitjançant proves i preguntes atrevides descobrirem una nova faceta, molt íntima, del convidat/a.

Anteriors

Sexual Revolution 18-06-2022

Xavier Font - Sexual Revolution 18-06-2022

Aquesta nit entrevistarem al que va ser líder d'una de les bandes de pop dels anys 80 i 90 més famoses i més estrambòtiques que ens hipnotitzava amb els seus ventalls... Xavier Font de Locomía! I després parlarem amb la Carmen Casilla, experta en el disseny d'ungles de tota mena. A més, també ens visitaran Cristina Brondo i Joan Olivé de la comèdia teatral ¿Quieres pecar conmigo? I per acabar, l'Alba Povedano ens parlarà de les principals zones erògenes i de com estimular-les.

Sexual Revolution 11-06-2022

Betsy Túrnez - Sexual Revolution 11-06-2022

Per començar tindrem a una actriu tot terreny que ens ha marcat i és que portem més de 20 anys a la petita pantalla... Betsy Túrnez! Després tindrem a dues pornstars, la Silvia Rubí i la Sheila Ortega, que ens explicaran les novetats del Saló Eròtic de Barcelona i de la seva trajectòria professional. I seguirem preguntant-nos: com afecta aquest als adolescents? A quina edat comencen a tenir contacte amb la indústria pornogràfica? amb l'Alba Povedano.

Sexual Revolution 27-03-2022

Miryam Benedited - Sexual Revolution 27-03-2022

Aquesta nit tenim a una dona que ha treballat per a "Un paso Adelante", "Operación triunfo" i "Tu Cara Me Suena", entre d'altres, la gran Miryam Benedited! Després la Laila ens explicarà de què tracta i com podem iniciar-nos al BDSM, i també ens parlarà del FemDom! Finalment, descobrirem com posar límits en una relació i els diferents tipus que existeixen gràcies a l'Alba Povedano o com funciona la píldora anticonceptiva amb el ginecòleg Santiago Barambio.

Sexual Revolution 06-03-2022

Merche - Sexual Revolution 06-03-2022

Avui celebrem el Dia de la Dona amb un petit homenatge! Ens visita una dona que porta 20 anys de carrera musical, la cantant Merche. A més, parlem de micromasclismes en el nostre dia a dia sense ni tan sols adonar-nos. I no us perdeu el reportatge amb càmara oculta que ens porta la Carolina Sobe que s'ha dedicat a tirar la canya i piropejar a homes! A més, ens visita la guanyadora del concurs Miss T Star Spain i per acabar, parlem d'infidelitats amb la psicòloga Georgina Burgos.

Sexual Revolution 21-11-2021

Pepe Colubi - Sexual Revolution 21-11-2021

En el Sexual Revolution d'avui ens visita l'humorista Pepe Colubi, un dels grans referents de l'humor actual amb qui les nostres col·laboradores realitzaran un divertidíssim 'Speed Dating'. També coneixerem les dues cares de l'assistència sexual, amb una mirada oberta sobre una realitat social molt descuidada per les administracions. Acabarem el programa parlant de l'apassionant món de l'orgasme amb els nostres especialistes de capçalera i intentarem respondre les demandes dels nostres espectadors a través del consultori sexual.