Sèries

 • DINAMITA

  11.05 h-11.35 h De dilluns a divendres

  DINAMITA

  Escrita i dirigida pel Tricicle, la sèrie d’humor Dinamita! ofereix en cada programa una successió de gags que tenen en els personatges un fil conductor.

  Comèdia

  2000

  Amb Ricard Borrà, Carles Herdia, Toni González, Katy Solivelles, Mia Esteve, Vicenta N’dongo i Lluís Marco

  JANE DOE

  17.30 h.-119.00 h Dimecres Dijous Divendres

  JANE DOE

  Aparentment, la Cathy Davis tan sols és la típica mare de família amb una habilitat extraordinària per resoldre puzles. Però el que ningú pot sospitar és que, en el passat, la Cathy va tenir una doble vida com a agent secret d’una empresa de seguretat. I que encara segueix ajudant el Govern a solucionar casos.

   

  Jane Doe és el nom en clau del personatge protagonista d’una sèrie de nou telefilms de misteri produïts pel canal Hallmark entre el 2005 i el 2008 i protagonitzats per l’actriu Lea Thompson (‘Los líos de Caroline’). Originalment es van emetre alternant-se amb altres tres sagues similars: ‘McBride’, ‘Murder 101’ i ‘Mystery Woman’ —emesa per 8tv—, totes sota el títol genèric de ‘Hallmark Channel Mysteri Wheel’. A més de l’actriu protagonista, tenia com a personatges regulars altres dos rostres molt familiars per als telespectadors, Joe Penny (‘Jake y el gordo’) i William R. Moses (‘Falcon Crest’).

  Edat

  Policíac | Suspens

  2005

  Amb Lea Thompson, Joe Penny, William R. Moses, Jessy Schram, Zack Shada, Tom Schanley i John Mese

 • JET LAG

  11.35 h-12.00 h De dilluns a divendres

  JET LAG

   

  Jet Lag explica la història de tres hostesses de la companyia aèria FlyFly que comparteixen pis a Barcelona. Són l’Esther, una dona aparentment conservadora, una mica neuròtica i obsessionada amb l’ordre; la Sílvia, una dona molt clara i pràctica que té dificultats a l’hora de mostrar el seu vessant més tendre; i la Carla, la més frívola de les tres: li encanta la roba, viure bé i tenir molts amants. Amb elles també viu la Mariona, la germana petita de l’Esther, que arriba a Barcelona per comprar el seu vestit de núvia. El seu viatge farà que tots els seus plans canviïn i finalment anul·li el seu casament i s’instal·li per sempre en el sofà del pis. El grup de noies es completa amb la Diana, la veïna d’escala una miqueta surrealista, vídua des de fa un any, que passa més estones a casa de les hostesses que a la seva pròpia.

   

  Comèdia

  2001-2006

  Amb Mamen Duch, Cesc Gay, Miriam Iscla, Marta Pérez, Carme Plà, Àgata Roca, Eva Mor, Roger Rubio, Tomàs Aragay, Sergi Pompermayer i Héctor Lozano

  PERRY MASON

  17.00 h.-18.50 h De dilluns a divendres

  PERRY MASON

  En Perry Mason és un infalible advocat, capaç de solucionar els casos més complicats i esmenar-li la plana un cop i un altre al departament de policia. Els seus millors col·laboradors són la seva secretària, la Della Street, i l’investigador privat Paul Drake.

  Edat

  Crim | Drama | Suspens

  1985 - 1993

  Amb Raymond Burr, William Hopper, Barbara Hale, William Talman, Ray Collins, Lee Miller, Don Anderson, Wesley Lau i Kennneth MacDonald

 • POIROT

  21.40 h -23.35 h Diumenge

  POIROT

  MUERTE EN EL NILO (Death in the Nile)

  La Linnet Doyle ho té tot: bellesa, riquesa, amor… i un viatge pel Nil per gaudir de la seva lluna de mel. Però, darrere d’aquesta aparent plenitud molts perills l’assetgen: la incontrolable gelosia de la seva amiga, els interessos econòmics dels seus tutors, l’ambició dels lladres de joies… Poc a poc, el crim es va perfilant com alguna cosa inevitable, i la Linnet apareix assassinada al seu camarot. En Poirot, que pensava passar uns dies de vacances pel Nil, es veurà embolicat en aquest peculiar cas, en què sortirà a la llum més d’un assumpte tenebrós, però en el qual també hi ha lloc pels esdeveniments feliços.

   

   

   

   

   

  L’Hercules Poirot, el personatge més carismàtic d’Agatha Christie, pren vida a 8tv. Intriga, delictes i misteri en les millors novel·les de la cèlebre autora, convertides en una extraordinària sèrie de televisió, aclamada a tot el món.

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2013

  Amb David Suchet, Hugh Fraser, Pauline Moran i Philip Jackson

Edat recomanada: