Sèries

 • CRIMEN EN EL PARAíSO

  18.30 h - 20.30 h Diumenge

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  Episodi 1

  Quan un policia britànic és trobat mort a l’interior d’una cambra tancada a la petita illa paradisíaca de Sainte-Marie, el detectiu Richard Poole és enviat allà per investigar el succés. És l’home idoni per al cas, malgrat que odia el sol, el mar i la sorra.

   

  Episodi 2

  Mentre el detectiu Richard Poole cerca desesperadament una tassa de te decent, una núvia és assassinada el mateix dia del seu casament. Qui podria cometre un crim com aquest? Podria, de debò, ser algú de la seva pròpia família?

   

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

  DON MATTEO

  18.00 h - 18.45 h De dilluns a divendres

  DON MATTEO

  Protagonitzada pel conegut actor Terence Hill, la sèrie ofereix en cada episodi una nova aventura, carregada d’intriga i de misteris per resoldre. El protagonista és en Matteo Bondini, un sacerdot molt peculiar que, muntat en la seva bicicleta, exercirà d’extraordinari detectiu a la regió italiana de l’Úmbria. En les seves investigacions serà flanquejat per una parella de policies, per una bella alcaldessa i, en la parròquia, per un divertit grup d’amics.

   

  ‘Don Matteo’ s’ha convertit en una de les més reconegudes comèdies familiars i ha tingut un gran acolliment en la RAI —Radiotelevisió Italiana—, a més d’erigir-se en una de les sèries de culte de la televisió nacional, amb fins a vuit temporades des de la seva estrena l’any 2000.

  Acció | Policíac | Suspens

  2000

  Amb Terence Hill, Milena Miconi, Nini Frassica, Francesco Scali, Natalie Guetta i Astra Lanz

 • S'HA ESCRIT UN CRIM

  00.10 h - 02.00 h Dissabte

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  Inspirada en les novel·les de misteri encunyades per l’estil d’Agatha Christie, Se ha escrito un crimen gira al voltant del personatge de la Jessica Fletcher, una exprofessora de literatura convertida en escriptora de best-sellers policíacs, vídua i resident en un idíl·lic poble costaner de l’estat de Maine, que ha conegut l’èxit en l’edat madura i que es veu obligada a exercir de detectiu improvisada per resoldre assassinats en els quals sempre es veu involucrada per atzar.


  Després de protagonitzar centenars de pel·lícules, la majoria de les vegades en papers secundaris —tot i que de gran rellevància—, la britànica Angela Lansbury va conquerir l’audiència televisiva dels anys 80 amb la sèrie Se ha escrito un crimen, una producció convertida amb el temps en títol de referència del gènere d’investigació i en una de les millors sèries de misteri de la història de la televisió.

  Edat

  Comèdia | Crim | Drama | Policíac | Suspens

  1984 - 1996

  Amb Angela Landsbury, William Windom, Ron Masak, Louis Herthum, Tom Bosley, Michael Horton i Ken Swofford

  SHERLOCK

  16.50 h-18.30 h Diumenge

  SHERLOCK

  ESTUDIO EN ROSA (Study in Pink)

  La policia investiga la mort d’una sèrie de persones que sembla que s’han suïcidat prenent una pastilla mortal. El detectiu i inspector Lestrade recorre al seu ‘detectiu assessor no oficial’, en Sherlock Holmes, qui dedueix els diversos elements que apunten cap a un assassí en sèrie. Mentrestant, en Holmes coneix en John Watson, i tots dos decideixen compartir un pis a Baker Street. Després d’una sèrie d’incidents, la persona responsable de les morts, un taxista, revela que les seves víctimes es van llevar la vida per jugar a la ruleta russa amb dues pastilles: una era fatalment verinosa, l’altra era inofensiva.

   

  Situada al Londres del segle XXI, la sèrie segueix els passos de l’excèntric detectiu Sherlock Holmes al costat del seu inseparable company, en John Watson, amb la finalitat de resoldre els brutals crims que es van succeint. Les seves insuperables habilitats de deducció i el seu arrogant distanciament emocional el converteixen en el perfecte detectiu, però aviat descobrirà que hi ha algú més que el segueix, en James Moriarty.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2010

  Amb Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, Andrew Scott, Louise Brealey i Rupert Graves

Edat recomanada: