Sèries

 • CASO CERRADO

  21.50 h -23.50 h Diumenge

  CASO CERRADO

  MASACRE EN EL APARTAMENTO: PART 1 (T3)

  En Boyd ha de lluitar contra vells fantasmes quan es reobre el cas de l’assassinat del seu millor amic.

   

  MASACRE EN EL APARTAMENTO: PART 2 (T3)

  L’equip troba nombroses proves exculpatòries sobre un assassí confés a més d’ocultació de fets.

   

   

   

   

  En Boyd dirigeix un equip de policia que es dedica a reobrir els casos arxivats que podrien ser resolts amb noves proves i amb tècniques d’investigació més modernes. Per exemple, el cas del segrest, violació i assassinat d’una noia de 16 anys i la desaparició d’una altra. Després de localitzar l’escenari del crim i d’exhumar el cadàver de la víctima, el grup segueix la pista de l’assassí, però aquest es posa en contacte amb ells i els promet respectar la vida de la segona noia a canvi de parlar personalment amb en Boyd.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  CASTLE

  00.55 h - 01.45 h Dijous

  CASTLE

  UN MISTERIO MUY CANINO (T4)

  Després de l’assassinat d’un famós ensinistrador de gossos, les sospites se centraran en la Kay Cappuccio, una carismàtica estrella de la televisió i assídua de les revistes del cor de tot el món que ha aconseguit la fama sense tenir cap tipus de talent ni habilitat especial. L’equip descobrirà que, darrere la seva història, s’hi amaga alguna cosa més profunda.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2009-2016, 8 temporades, 172 episodis). Segueix les aventures d’en Richard Castle (Nathan Fillion), un escriptor de novel·les de misteri que col·labora en la resolució dels casos que investiga el Departament de Policia de Nova York. Tot comença quan un assassí en sèrie es dedica a reproduir els crims que en Castle descriu en les seves novel·les. En la vida d’en Castle, a més de la detectiu Kate Beckett, hi ha altres dones, com ara la seva mare (Susan Sullivan), una antiga diva de Broadway, la seva exesposa i la seva saberuda filla adolescent (Molly Quinn).

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2000

  Amb Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Molly C. Quinn, Tamala Jones, Seamus Dever, Anabelle Acosta, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson,Victoria Pratt, Mimi Michaels i Jeannette Sousa

 • COMISARIO MONTALBANO

  21.45 h - 01.55 h Dissabte

  COMISARIO MONTALBANO

  LA SONRISA DE ANGÉLICA

  Una sèrie de robatoris tenen lloc entre l’elit de la ciutat. Una de les víctimes és una gerent de banc, l’Angelica, jove, bella, atractiva. En Montalbano cau rendit als seus encants: ella li recorda l’heroïna de l’obra d’Ariosto ‘Orland furiós’, i no només pel seu nom. En Salvo Montalbano torna a sentir-se com un adolescent enamorat, però al mateix temps intenta donar el millor de si mateix en una tal vegada inútil batalla per resistir-se a l’Angelica. Mentrestant, la investigació continua fins que en Montalbano s’adona que els robatoris són només una tapadora per amagar alguna cosa completament diferent, molt més greu i tràgica.

   

  JUEGO DE ESPEJOS 

  Algú intenta confondre el detectiu Montalbano: una estranya vila, una història d’amor a l’ombra de l’obra de Shakespeare, algunes explosions misterioses i un parell de cadàvers compliquen la qüestió del que és o no real. Un joc de miralls sembla culminar en un advertiment per a en Montalbano. Una cosa és certa: darrere aquest estrany cas hi ha alguna cosa realment gran, i el detectiu ha d’esbrinar què és. Però el cas es torna més difícil i sembla escapar-se del control d’en Montalbano…

   

   

   

   

  Sèrie de televisió de 26 capítols (1999-2013). Adaptació dels relats i novel·les de l’escriptor sicilià Andrea Camilleri. En Montalbano és comissari de policia a Vigata (Porto Empedocle), a Agrigent. Els seus col·laboradors principals són: el vicecomissari Domenico Augello, els inspectors Fazio i Gallo, l’operador telefònic Catarella –amb problemes de llenguatge que porten de corcoll el comissari–, i l’agent Galluzzo. En Montalbano és un personatge peculiar, funcionari zelós, no sempre respectuós amb la llei, lector voraç i gran amant de la gastronomia i de la terra siciliana.

  Edat

  Policíac | Suspens

  1999

  Amb Luca Zingaretti, Peppino Mazzotta, Angelo Russo, Davide Lo Verde, Cesare Bocci, Marcello Perracchio, Roberto Nobile, Giovanni Guardiano, Katharina Böhm i Marco Cavallaro

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  15.10 h - 17.15 h Dimarts

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  EPISODI 5 (T4)

  La tieta d’en Humphrey, la Mary, visita l’illa i es converteix en l’única testimoni de l’assassinat d’en John Green, un venedor que passava allí les seves vacances. Trobar sospitosos es fa difícil igual que el mòbil del crim es fa impossible de trobar, però la tieta Mary comença la seva pròpia investigació: vol descobrir els secrets d’en Humphrey. Per sort per a ell, descobreix que pot distreure la tieta Mary embolicant-la amb el cas i demostrant que els seus instints són molt útils.

   

  EPISODI 6 (T4)

  El xef londinenc d’èxit Robert Holt inaugurarà un nou restaurant: Le Calmar Saint Marie. Tanmateix, troben en Holt mort en un congelador amb un ganivet a l’esquena. L’escena sembla un robatori fallit però en Humphrey sospita que va ser un assassinat premeditat. De totes maneres, quan es disposa a buscar possibles enemics, s’adona que hi ha massa gent amb un motiu per assassinar el xef.

   

   

   

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

 • CSI LAS VEGAS

  22.30 h - 01.50 h Dimarts

  CSI LAS VEGAS

  MIL DÍAS SOBRE LA TIERRA (T8)

  Després d’haver fet una broma sobre l’avortament durant el seu espectacle, el còmic Greg Fitzsimmons puja al seu automòbil per traslladar-se a un altre punt de la ciutat. Sobtadament, l’home descobreix dins el cotxe una petita caixa que conté el cos sense vida d’una nena. Després d’examinar el paquet, en Grissom troba diversos cabells en la tapa de la caixa. Alterada per l’infanticidi, la Catherine protagonitza un abrupte desacord amb en Hodges arran de la implicació personal de la forense en l’assassinat de la petita.

   

  DROPS SALE (T8)

  En Grissom i en Nick acudeixen a l’escenari on una dona ha mort abatuda després de rebre diversos trets la nit anterior. Els forenses observen que la víctima presenta dos orificis d’entrada i dos de sortida i descobreixen set casquets de bala a l’habitació. Les primeres hipòtesis suggereixen que la jove va sorprendre uns lladres mentre hi robaven, ja que els calaixos estaven regirats.

   

  CUCHARACHAS (T8)

  El CSI acudeix al lloc on hi ha hagut un incident amb un camió de les escombraries amb tràgiques conseqüències. En Warrick arriba tard a la feina després de mantenir una agra discussió telefònica amb la seva esposa, la Tina, que li acaba de demanar el divorci. En l’escenari, els investigadors constaten que el conductor del camió fugia de la policia quan, inesperadament, va impactar contra un cotxe i va morir a l’acte.

   

  YACIENDO CON PERROS (T8)

  Un agent d’Assumptes Interns interroga en Warrick sobre la seva relació amb la Candy i, poc després, el forense és exonerat de tota responsabilitat en la mort de la stripper. Convençut que en Gedda és l’autor de la mort de la noia, en Brown continua investigant el cas fins que en Grissom el suspèn d’ocupació durant dues setmanes.

   

  TORO (T8)

  Quan en Cody Latshaw, un famós cowboy, mor hores després de ser abatut per un toro, el CSI investiga la seva misteriosa mort. Els forenses descobreixen que el vaquer va morir a causa d’una greu ferida en el coll. Posteriorment, la Tiffany, prostituta i exnòvia d’en Latshaw, pereix en un estrany accident automobilístic.

   

  LA DIVINA COMEDIA DE GRISSOM (T8)

  Un brot de grip fa mossa en l’equip de forenses de Las Vegas. Mentre els investigadors combaten la malaltia intentant evitar que aquesta interfereixi en la seva comesa professional, en Grissom rep una petició inesperada: en Klein, fiscal del districte, li demana ajuda per esclarir un complex cas. En Klein informa el cap del CSI que diversos testimonis clau d’un judici amb gran jurat han mort recentment en estranyes circumstàncies. El fiscal del districte sospita que una perillosa i violenta banda de Las Vegas que estava a punt de ser jutjada podria ser la responsable de les morts.

   

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2000-2015). 15 temporades. 337 episodis. El Departament de la Policia Científica de Las Vegas, dirigit pel veterà Gil Grisson (William Petersen), ha de resoldre complicats casos d’assassinat, robatoris, suïcidis i crims violents que es produeixen a la ciutat de Las Vegas.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda,Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman, Wallace Langham,Gary Dourdan, Archie Kao, Jon Wellner, Larry Mitchell i Liz Vassey

  EL JOVEN MONTALBANO

  21.50 h -02.10 h Dissabte

  EL JOVEN MONTALBANO

  EL PRIMER CASO DE MONTALBANO

  Tardor del 1990. En Salvo Montalbano treballa com a subcomissari de policia en un poble de la muntanya siciliana i manté una relació a distància amb la Mery, professora de Catània. Quan aconsegueix l’ascens, en Salvo es trasllada a Vigata, ciutat on viu el seu pare, amb qui manté una difícil relació. Allà coneixerà els seus nous companys i s’ocuparà del seu primer cas, l’assassinat d’un delinqüent d’estar per casa amb antecedents per robatori de bestiar.

   

   

   

   

  Minisèrie de TV de sis episodis. Preqüela de la sèrie ‘El comisario Montalbano’, en la qual es presenta l’agut i perspicaç policia a principis dels 90, quan era subcomissari en un llogaret de muntanya, i els seus posteriors ascens i trasllat al seu poble natal, Vigata.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2012

 • IMBORRABLE

  21.45 h - 00.50 h Caps de setmana

  IMBORRABLE

  Dissabte 10,

  MALAS COMPAÑÍAS (T4)

  L’assassinat d’un exconfident amenaça de destapar una conspiració de l’Al i en Russo, que van tancar un policia corrupte a la presó anys enrere.

   

  Diumenge 11,

  QUE COMIENCE EL JUEGO (T4)

  La Carrie investiga l’assassinat d’un talentós programador informàtic i deixa al descobert el secret d’un important home de negocis.

   

  SOBRE EL ROSTRO (T4)

  La mort accidental d’un home sense llar fa que la Carrie i l’Al investiguin una companyia de construcció relacionada amb una sèrie d’assassinats.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2011-2012). La Carrie Wells (Poppy Montgomery) té hipermnèsia, és a dir, pot recordar-ho tot fins a l’últim detall. Tot, menys les claus que ajudarien a resoldre el misteriós assassinat de la seva germana. Així doncs, la Carrie farà servir el seu do per ajudar a resoldre crims mentre intenta desbloquejar els records que faran avançar el cas de la seva germana.

  Edat

  Drama | Policíac

  2011

  Amb Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin, Michael Gaston, Kevin Rankin, John Sharian, Daya Vaidya, Vanessa Aspillaga i Dallas Roberts

  LUTHER

  01.00 - 02.00 h Dilluns

  LUTHER

  EPISODI 12 (T3)

  En Luther investiga els assassinats de ‘Lane’, tenint en compte que en Dani va ser assassinat de la mateixa manera que l’Emily. D’altra banda, descobreix que el màxim responsable de la investigació del cas ‘Shoreditch Creeper’, en Ronnie Holland ha estat trobat mort en sospitoses circumstàncies.

   

  EPISODI 13 (T3)

  La Gray i l’Stark visiten la Mary i li insinuen que en Luther és l’assassí de la seva dona. Tot i així, la Gray s’adona que l’Stark està fora de control per les seves ànsies de venjança.

   

   

   

   

  En John Luther és un detectiu que treballa per a la Unitat de Delictes Greus de Londres. En Luther viu plenament dedicat a la seva feina, i està dotat d’una gran capacitat. És obsessiu i, si es deixa portar per les seves fixacions, fins i tot perillós. Mai ha pogut evitar ser absorbit per la foscor dels crims als quals s’enfronta. En Luther atorga a la seva feina un lloc prioritari. Ha pagat un alt preu per la seva dedicació a ella, que és al mateix temps una benedicció i una maledicció, tant per a ell com per a les persones que l’envolten.

   

  Edat

  Policíac | Thriller

  2011

  Amb Idris Elba, Ruth Wilson, Saskia Reeves, Steven Mackintosh, Warren Brown, Indira Varma, Paul McGann i Dermot Crowley

 • MISS MARPLE

  18.40 h - 20.30 h Caps de setmana

  MISS MARPLE

  Dissabte 10,

  MISS MARPLE: EL GERANIO AZUL

  Mentre es troba de visita a casa de la seva amiga Dermot a Little Ambrose, la senyoreta Marple es veu obligada a investigar la mort de l’Eddie Seward, a qui ella va conèixer a l’autobús i ha estat trobat ofegat al riu. Pocs dies després es produeix una altra segona mort sospitosa, la Mary Pritchard, qui sembla haver mort de por. Recentment havia protagonitzat una incòmoda situació al club de golf amb el seu marit, en George. La Philippa, la filla d’en Dermot havia tingut una aventura amb en George, però va acabar casant-se amb el seu germà, en Lewis Pritchard, i sempre tenien problemes de diners. Una tercera mort, aquest cop, una examant d’en George Pritchard, sembla convèncer l’inspector Somerset que en George és l’assassí, però la senyoreta Marple no ho té tan clar.

   

  MISS MARPLE: EL ESPEJO SE RAJÓ DE LADO A LADO

  L’estrella de Hollywood Marina Gregg abandona Los Angeles per traslladar-se a una casa de camp a St.Mary Mead. Després de comprar la residència de Gossington Hall amb el seu jove espòs i director de cinema, en Jason Rudd, la secretària d’aquest, l’Ella Blunt i l’assistent personal de la Marina, no trigarà gaire temps en fer-se la senyora de la mansió. Quan la glamurosa parella decideix organitzar un acte de beneficència a favor del St.John Ambulance, molts convidats comencen a arribar, fins i tot els antics amos de Gossington Hall. Però quan una de les convidades mor a causa d’un daiquiri enverinat, la Marina es veu protagonitzant en primera persona una història real i plena de misteri. Amb el suport de la senyoreta Marple i l’inspector Hewitt, aquests sospiten que el verí anava dirigit a una altra persona, però a qui?

   

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2007

  Amb Geraldine McEwan, Joana Lumley, Simon Callow, Jack Davenport, Tara Fitzgerals, Ian Richardson, Derek Jacobi, Janet Meter, Jason Flemynh, Herbert Lom i Rachel Stirling

  MONK

  23.00 h - 01.30 h Divendres

  MONK

  EL SR. MONK ESTÁ BAJO EL AGUA (T7)

  Un company d’un antic amic d’en Mitch mor en una habitació tancada amb clau a bord d’un submarí i tothom en plora el suïcidi. Quan el senyor Monk i la tripulació van a investigar, la nau s’enfonsa de cop i en Monk es troba atrapat a bord, sota l’aigua.

   

  EL SR. MONK SE ENAMORA (T7)

  El senyor Monk s’ha enamorat d’una dona que està acusada d’assassinat. Tot i les aclaparadores proves (inclosa la seva confessió), el senyor Monk està decidit a demostrar la seva innocència.

   

  EL SR. MONK ES HIPNOTIZADO (T7)

  Després que el senyor Monk busqui una nova forma de teràpia (la hipnosi), es troba a si mateix tornant als set anys d’edat, i veu la seva antiga personalitat. Estrelles convidades: Dina Meyer i Richard Schiff.

   

  EL SR. MONK Y EL MILAGRO (T7)

  Especial de Nadal de ‘Monk’.

   

   

   

   

  L’Adrian Monk —Tony Shalhoub— és un expolicia de San Francisco que s’ha fet famós pels mètodes poc convencionals amb els quals resol els casos més complicats. Però l’assassinat de la seva esposa l’ha convertit en un maníac obsessionat amb tot el que l’envolta —gèrmens, altures, multituds, espais tancats, aliments…—, situació que ha provocat la seva expulsió del cos. Ara l’Adrian és un detectiu privat que necessita ajuda fins i tot per ordenar el calaix dels mitjons, senzilla tasca que la seva complicada ment pot convertir en un repte angoixant. Afortunadament per a ell, compta amb la incondicional ajuda de la Sharona —Bitty Schram—, la seva infermera, que és qui l’ajuda no només a enfrontar-se a la vida diària sinó també als casos que no deixen viure la policia.

  Edat

  Comèdia | Drama | Policíac | Suspens

  2002-2009

  Amb Tony Shalhoub, Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Bitty Schram, Stanley Kamel, Hector Elizondo, Emmy Clarke, Melora Hardin, Kane Ritchotte, Brooke Adams, Tim Bagley, John Turturro i Virginia Madsen

 • PARENTHOOD

  17.55 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  PARENTHOOD

  Divendres 9,

  VAMOS A ENFADARNOS JUNTOS (T5)

  L’Adam i en Crosby porten millor els seus negocis gràcies a les limitacions que s’estan imposant amb el grup. La Julia i la Camille descobreixen que tenen alguna cosa en comú.

   

  M DE MONOVOLUMEN (T5)

  En Joel i la Julia intenten seguir junts. L’Adam i la Kristina demanen ajuda a la seva família mentre centren les seves energies en la campanya.

   

  Dilluns 12,

  HABLANDO DE EQUIPAJE (T5)

  La Kristina li explica a l’Amber la seva història d’amor amb l’Adam. En Max troba fotos antigues d’en Hank i la Sarah.

   

  EL ANILLO (T5)

  En Zeek aconsella la Sarah sobre la relació amb en Victor. L’Amber pren una decisió que sacseja molt les coses amb en Ryan.

   

   

   

   

  Els quatre germans Braverman són pares i, naturalment, han d’afrontar tot tipus de problemes familiars. Adaptació televisiva del llargmetratge ‘Dulce hogar… a veces’ de Ron Howard.

  Edat

  Comèdia

  2010

  Amb Peter Krause, Craig T. Nelson, Lauren Graham, Dax Shepard, Bonnie Bedelia, Monica Potter, Erika Christensen, Joy Bryant, Mae Whitman, Savannah Paige Rae, Sam Jaeger, Miles Heizer, Tyree Brown, Sarah Ramos i Jason Ritter

  POIROT

  21.00 h -21.50 h Diumenge

  POIROT

  ROBO DE JOYAS EN EL GRAND METROPOLITAN

  En Poirot i en Hastings s’allotgen al Grand Metropolitan Hotel, a Brighton, on coincideixen amb el senyor i la senyora Opalsen. Ell és un ric corredor de borsa que ha amassat una fortuna amb el boom del petroli, cosa que aprofita la seva dona per col·leccionar joies. Ella ofereix en Poirot veure les seves perles i va a la seva habitació per elles, però aquestes han estat robades i, com no podia ser d’una altra manera, li demanen ajuda a en Poirot. Únicament dues persones han estat a l’habitació des que les perles van ser vistes per últim cop: la donzella de la senyora Opalsen, la Celestine, i la cabrera de l’hotel. Ambdues noies són interrogades i s’acusen del robatori mútuament. L’estança té una habitació lateral en què dorm la Celestine i una porta que dóna a l’habitació del costat. Ambdues noies van estar a la vista l’una de l’altra excepta en dues pauses de vint i quinze segons, respectivament, en què la Celestine va anar a la seva habitació (no el temps suficient per treure de la còmoda el joier, obrir-lo, treure les perles i tornar a posar la caixa al seu lloc). Ambdues són registrades però no es troba res. Després de registrar exhaustivament les habitacions, es localitzen les perles sota el matalàs de la Celestine. Els cas sembla tancat, però en Poirot li diu a en Hastings que les perles trobades són falses. Després de realitzar en Poirot les oportunes perquisicions, les veritables perles són trobades.

   

   

   

   

  L’Hercules Poirot, el personatge més carismàtic d’Agatha Christie, pren vida a 8tv. Intriga, delictes i misteri en les millors novel·les de la cèlebre autora, convertides en una extraordinària sèrie de televisió, aclamada a tot el món.

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2013

  Amb David Suchet, Hugh Fraser, Pauline Moran i Philip Jackson

Edat recomanada: