Sèries

 • DON MATTEO

  19.55 h - 21.00 h Diumenge

  DON MATTEO

  Protagonitzada pel conegut actor Terence Hill, la sèrie ofereix en cada episodi una nova aventura, carregada d’intriga i de misteris per resoldre. El protagonista és en Matteo Bondini, un sacerdot molt peculiar que, muntat en la seva bicicleta, exercirà d’extraordinari detectiu a la regió italiana de l’Úmbria. En les seves investigacions serà flanquejat per una parella de policies, per una bella alcaldessa i, en la parròquia, per un divertit grup d’amics.

   

  ‘Don Matteo’ s’ha convertit en una de les més reconegudes comèdies familiars i ha tingut un gran acolliment en la RAI —Radiotelevisió Italiana—, a més d’erigir-se en una de les sèries de culte de la televisió nacional, amb fins a vuit temporades des de la seva estrena l’any 2000.

  Acció | Policíac | Suspens

  2000

  Amb Terence Hill, Milena Miconi, Nini Frassica, Francesco Scali, Natalie Guetta i Astra Lanz

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  18.10 h - 19.55 h De dilluns a divendres

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  Inspirada en les novel·les de misteri encunyades per l’estil d’Agatha Christie, ‘Se ha escrito un crimen’ gira al voltant del personatge de la Jessica Fletcher, una exprofessora de literatura convertida en escriptora de best-sellers policíacs, vídua i resident en un idíl·lic poble costaner de l’estat de Maine, que ha conegut l’èxit en l’edat madura i que es veu obligada a exercir de detectiu improvisada per resoldre assassinats en els quals sempre es veu involucrada per atzar.


  Després de protagonitzar centenars de pel·lícules, la majoria de les vegades en papers secundaris —tot i que de gran rellevància—, la britànica Angela Lansbury va conquerir l’audiència televisiva dels anys 80 amb la sèrie ‘Se ha escrito un crimen’, una producció convertida amb el temps en títol de referència del gènere d’investigació i en una de les millors sèries de misteri de la història de la televisió.

  Edat

  Comèdia | Crim | Drama | Policíac | Suspens

  1984 - 1996

  Amb Angela Landsbury, William Windom, Ron Masak, Louis Herthum, Tom Bosley, Michael Horton i Ken Swofford

Edat recomanada: