Sèries

 • COMISARIO MONTALBANO

  21.35 h - 01.30 h Diumenge

  COMISARIO MONTALBANO

   

   

  Sèrie de televisió de 26 capítols (1999-2013). Adaptació dels relats i novel·les de l’escriptor sicilià Andrea Camilleri. En Montalbano és comissari de policia a Vigata (Porto Empedocle), a Agrigent. Els seus col·laboradors principals són: el vicecomissari Domenico Augello, els inspectors Fazio i Gallo, l’operador telefònic Catarella –amb problemes de llenguatge que porten de corcoll el comissari–, i l’agent Galluzzo. En Montalbano és un personatge peculiar, funcionari zelós, no sempre respectuós amb la llei, lector voraç i gran amant de la gastronomia i de la terra siciliana.

  Edat

  Policíac | Suspens

  1999

  Amb Luca Zingaretti, Peppino Mazzotta, Angelo Russo, Davide Lo Verde, Cesare Bocci, Marcello Perracchio, Roberto Nobile, Giovanni Guardiano, Katharina Böhm i Marco Cavallaro

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  17.10 h - 21.00 h Dissabte

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  Episodi 1

  En Jacob Duran, el ministre de Comerç de l’illa, és trobat mort amb un tret al cap. Tot indica que es tracta d’un suïcidi perquè al seu costat ha aparegut una nota de comiat de pròpia mà, però l’angle del tret i els diners que algú ha sostret de la caixa forta fan pensar que ha estat un assassinat.

   

  Episodi 2

  Un ornitòleg és trobat mort enmig de la selva de Sainte-Marie. Aparentment sense signes de violència i sense cap pista fiable al seu voltant que pugui delatar l’assassí, es convertirà en un cas de difícil resolució.

   

  Episodi 3

  El detectiu Goodman i el seu equip passen la nit tancats en una casa que allotja un assassí.

   

  Episodi 4

  L’excirurgiana Emma Reding és trobada morta a la seva habitació. La porta tancada des de dins suggereix un suïcidi. No obstant, tant el seu nòvio, en Colin Campbell, com els seus amics Judith Musgrove i Pam i Jim Chandle coincideixen que el suïcidi no té sentit, perquè l’Emma estava molt il·lusionada amb el ball que se celebraria aquella nit.

   

   

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

 • CROSSING LINES

  23.00 h - 02.05 h Divendres

  CROSSING LINES

  LA ZONA DE ELIMINACIÓN

  L’equip es trasllada a França per investigar l’assassinat de cinc persones a plena llum del dia per un franctirador.

   

  TODO EL MUNDO SE ENTERABA

  L’equip se’n va a Alemanya per investigar la mort de diversos joves, que sembla que s’han suïcidat després de ser coaccionats.

   

  EL HOGAR ES DONDE RESIDE TU CORAZÓN

  Un grup de motards està robant i assassinant famílies. En Sebastian ha d’infiltrar-se per intentar parar-los els peus.

   

  LIBERTAD

  En Genovese arriba a la Haia per ser jutjat, però abans que puguin fer-ho afirma voler fer un tracte. Té a les mans una informació molt important…

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2013). Una unitat especial de la policia investiga delictes en sèrie que es produeixen dins i fora d’Europa. Es tracta d’un cos semblant a l’FBI.

  Edat

  Acció | Policíac | Suspens

  2013

  Amb Tom Wlaschiha, Lara Rossi, Donald Sutherland, William Fichtner, Marc Lavoine,Gabriella Pession, Richard Flood, Elsa Mollien, Stuart Martin, Naomi Battrick, Elizabeth Mitchell, Moon Dailly i Klára Issová

  CSI LAS VEGAS

  23.00 h - 02.15 h Dilluns

  CSI LAS VEGAS

  CHICAS PERDIDAS

  La investigació sobre el tràfic de persones continua, però és una carrera a contrarellotge.

   

  LAS PISTAS DEL AMANTE

  Una important competició esportiva es converteix en l’escenari d’un macabre descobriment: la troballa del cap d’un home en una pista de bitlles. El CSI acut al ‘bowling’ per localitzar la resta del cos de la víctima, on descobreixen que el mort mantenia una forta rivalitat amb un altre dels jugadors estrella del campionat.

   

  APENDICEMOCION

  Per celebrar l’aniversari d’en Henry, un company del laboratori, en Nick, en Greg i en Hodges decideixen portar l’homenatjat a un local de ‘striptease’. De camí a l’establiment, pateixen un accident automobilístic i en Henry acaba amb un esquinç al turmell.

   

  MEJOR MUERTO

  La troballa del cos sense vida d’una noia embolicada amb un edredó al costat d’una carretera porta els forenses a investigar l’estrany succés. Després, els investigadors constaten que un tiroteig en una botiga d’armes té relació amb la misteriosa mort de la jove.

   

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2000-2015). 15 temporades. 337 episodis. El Departament de la Policia Científica de Las Vegas, dirigit pel veterà Gil Grisson (William Petersen), ha de resoldre complicats casos d’assassinat, robatoris, suïcidis i crims violents que es produeixen a la ciutat de Las Vegas.

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda,Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman, Wallace Langham,Gary Dourdan, Archie Kao, Jon Wellner, Larry Mitchell i Liz Vassey

 • ENTRE FANTASMAS

  11.45 h - 14.00 h De dilluns a divendres

  ENTRE FANTASMAS

  Divendres 29,

  EL FANTASMA CAZADO

  La Delia aconsegueix convèncer la Melinda perquè se sinceri amb en Sam. Tanmateix, quan la mèdium està decidida a fer-ho, la visita inesperada d’en Linus, un caçafantasmes professional, la farà dubtar altre cop. D’una banda, en Sam sembla escèptic davant el món dels esperits, però la Melinda, d’altra banda, tem que seguir amb el secret podria posar en perill la seva relació.

   

  DELIRIOS DE GRANDVIEW

  En Sam demana a la Melinda que l’ajudi a recuperar records de la seva vida anterior i a entendre el seu passat. Però la Melinda li confessarà que tot el que pugui recordar serà de la vida d’en Jim i no de la seva, ja que l’ànima d’en Sam ha desaparegut per sempre. Aquesta notícia provocarà un gran impacte en en Sam i podria significar el final d’aquesta relació.

   

  UN SALTO DE FE

  L’esperit del doctor Byrd vol que la Melinda sàpiga el preu per jugar amb la mort. Per fer-ho, en Byrd portarà fins a la Melinda en Ben, un home que fa tres anys va estar a punt de perdre la vida. En aquell accident va patir una suplantació d’esperit de la qual no és conscient, tal com li va passar a en Sam amb l’ànima d’en Jim.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2005-2010). 5 temporades. 107 episodis. La Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) és una jove noucasada que posseeix el do de comunicar-se amb els esperits de les persones que han mort, un talent heretat de la seva àvia. Els morts busquen l’habilitat de la Melinda per poder transmetre missatges i informacions rellevants als vius. Tot i la seva por, la compassió la porta a ajudar aquestes ànimes errants a completar els seus assumptes inacabats amb els vius.

  Edat

  Drama | Fantàstic

  2005

  Amb Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Camryn Manheim, Aisha Tyler, Jay Mohr, Anne Archer, Ion Overman, Tyler Patrick Jones, Jamie Kennedy, Christoph Sanders, Teri Polo, David Clennon i Madison Leisle

  IMBORRABLE

  23.00 - 01.45 h Dimarts

  IMBORRABLE

  PILOT

  Un cas d’homicidi per apunyalament al bloc de la Carrie és investigat pel seu antic xicot, fet que provoca que ella utilitzi el seu estrany do per recordar-ho tot disposada a atrapar l’assassí.

   

  HÉROES

  Mentre treballa com a policia altre cop, la Carrie intenta ajudar un nen testimoni d’un doble assassinat a recordar l’assassí. Tot i que primer haurà d’ordenar els seus propis records de l’homicidi de la seva família.

   

  HORA DE SALIDA

  La Carrie intenta resoldre un homicidi quan la sospitosa Maria Ortiz clama haver comès el crim en defensa pròpia.

   

  EN LLAMAS

  La Carrie i el seu equip s’emboliquen en un terrible crim quan la detectiu memoritza l’escena d’un crim que salta a miques.

   

   

  Sèrie de TV (2011-2012). La Carrie Wells (Poppy Montgomery) té hipermnèsia, és a dir, pot recordar-ho tot fins a l’últim detall. Tot, menys les claus que ajudarien a resoldre el misteriós assassinat de la seva germana. Així doncs, la Carrie farà servir el seu do per ajudar a resoldre crims mentre intenta desbloquejar els records que faran avançar el cas de la seva germana.

  Edat

  Drama | Policíac

  2011

  Amb Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin, Michael Gaston, Kevin Rankin, John Sharian, Daya Vaidya, Vanessa Aspillaga i Dallas Roberts

 • LUTHER

  23.00 - 01.40 h Dimecres

  LUTHER

  EPISODI 7

  En Luther, que encara segueix afectat per la mort de la Zoe, s’enfronta a un assassí en sèrie que va emmascarat. També tindrà temps per rescatar la filla d’un vell amic del perillós món de les drogues i de la prostitució.

   

  EPISODI 8

  En Luther ha de rescatar en Ripley abans que l’assassí Cameron ordeixi el seu últim pla per cometre una matança en un col·legi. Mentrestant, el venjatiu i despietat cap de la Jenny demana una compensació per la pèrdua de la seva protegida.

   

  EPISODI 9

  El que semblava a primera vista un crim racista canvia totalment de terç quan intervé en Luther en l’operació. La detectiu Gray sospita que en Luther amaga informació secreta sobre el cas i demana l’ajuda d’en Ripley.

   

   

   

   

  En John Luther és un detectiu que treballa per a la Unitat de Delictes Greus de Londres. En Luther viu plenament dedicat a la seva feina, i està dotat d’una gran capacitat. És obsessiu i, si es deixa portar per les seves fixacions, fins i tot perillós. Mai ha pogut evitar ser absorbit per la foscor dels crims als quals s’enfronta. En Luther atorga a la seva feina un lloc prioritari. Ha pagat un alt preu per la seva dedicació a ella, que és al mateix temps una benedicció i una maledicció, tant per a ell com per a les persones que l’envolten.

   

  Edat

  Policíac | Thriller

  2011

  Amb Idris Elba, Ruth Wilson, Saskia Reeves, Steven Mackintosh, Warren Brown, Indira Varma, Paul McGann i Dermot Crowley

  MIéNTEME

  21.35 h - 02.40 h Dissabte

  MIéNTEME

  Sèrie de TV de 48 episodis (2009-2011). En Paul Ekman un psicòleg capaç de detectar si la gent menteix o diu la veritat analitzant l’expressió de la cara, els gestos i la veu, utilitza aquest do per resoldre casos criminals. Considerat per la revista ‘Time’ una de les 100 persones més influents del món, les seves experiències i llibres li seran molt útils a l’expolicia i doctor Cal Lightman, un expert en l’engany que col·labora amb la policia i altres agències de seguretat per resoldre enrevessats casos criminals. Aquest “detector de mentides humà” compta amb l’ajuda d’una psicòloga clínica, la doctora Gillian Foster que aporta a la investigació els seus coneixements acadèmics. 

  Edat

  Acció | Suspens

  2009

  Amb Tim Roth, Kelli Williams, Brendan Hines, Monica Raymund, Hayley McFarland, Mekhi Phifer i Kristen Ariza

 • SHARK

  18.00 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  SHARK

  Divendres 29,

  EL COLOR DEL CRISTAL CON EL QUE SE MIRA (Eye of the beholder)

  El cuerpo de Melissa Kovak, una joven aspirante a actriz de tan solo 22 años, aparece en la playa con claros signos de haber sido operado con cirugía estética. El equipo de Shark trabaja para hallar todas las pruebas necesarias e identificar y detener al asesino. La investigación lleva a los fiscales a descubrir que el cirujano plástico de la víctima, Neil Fuller, realizaba las intervenciones a la joven a cambio de sexo.

   

  TERROR EN LA UNIVERSIDAD (Student boy)

  En la escena del suceso unas cartas en las que el joven amenazaba con volar el edificio como venganza por el trato vejatorio recibido. Cuando todo está preparado para ir a juicio, Danny cree en la inocencia del chico y pide a Shark tiempo para probarlo. Esto traerá problemas al fiscal con el FBI, también implicado en el caso, y con el alcalde de Los Ángeles, poco amigo de los escándalos.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2006-2008). 2 temporades. 38 episodis. L’Stark (James Woods) és l’advocat defensor més famós de Los Angeles. Malgrat això, un cas provoca que decideixi canviar de bàndol i ingressa al departament fiscal, sota la direcció de la seva fins aleshores rival,  la Jessica Devlin (Jeri Ryan). Telesèrie judicial de la CBS sobre un fiscal agressiu i irònic. El capítol pilot va ser dirigit per Spike Lee.

  Drama | Policíac | Suspens

  2006

  Amb James Woods, Jeri Ryan, Danielle Panabaker, Sam Page, Sophina Brown, Sarah Carter, Henry Simmons, Kevin Alejandro i Michael Cotter

  STRIKE BACK

  00.40 h - 01.35 h Dissabte

  STRIKE BACK

  La sèrie se centra en els sergents Michael Stonebridge i Damien Scott. Ambdós hauran d’enfrontar-se amb en Conrad Knox qui utilitza la seva organització per netejar els carrers de l’Àfrica, traient-los les seves armes per fer-ne la seva milícia. A més, usa els mercenaris Karl Matlock, Craig Hanson i Jessica Kohl per desfer-se de qui li impedeixi explotar les seves bombes nuclears. Durant aquest temps, en Michael haurà d’afrontar la seva lluita personal, ja que buscarà venjar-se d’en Craig Hanson qui va assassinar la seva esposa, la Kerry Stonebridge.

   

   

  Basada en la novel·la ‘Strike Back’ de Chris Ryan, ‘Contraataque’ s’estructura en sis parts diferents amb un argument en comú: les missions d’alt risc del Servei Secret d’Intel·ligència britànic per mantenir estalvi el món.

  Degut al seu èxit (la BBC es va fer amb els drets d’emissió internacional), es va generar una altra sèrie amb nous protagonistes anomenada ‘Strike Back: Project Dawn’ que va ser coproduïda pel canal anglès Sky i pel nord-americà Cinemax.

  Edat

  Acció | Drama

  2006

  Amb Richard Armitage, Andrew Lincoln, Orla Brady, Shelley Conn, Colin Salmon i Jodhi May

Edat recomanada: