Sèries

 • ÁNGEL REBELDE

  11.30 h - 12.20 h De dilluns a divendres

  ÁNGEL REBELDE

  La Lucía Andueza potser va néixer en un bressol d’or, però les circumstàncies han fet que sigui pobra i que tingui necessitat, fins i tot, de l’afecte d’un pare que suposadament és mort. Abans del seu naixement, l’Alejandro Valderrama, el seu pare, va matar un home que intentava violar la seva nòvia, l’Elena Andueza. Va ser empresonat, i la seva perversa sogra, la senyora Paz, mare de l’Elena, se’n va aprofitar per apoderar-se dels seus negocis. L’Alejandro fa 20 anys que està tancat a la presó i que no té notícies de l’Elena, qui fuig de la llar materna amb la seva filla Lucía per salvar-la de la maldat de la seva mare.

   

  Als seus 20 anys, és la Lucía qui tira endavant la seva família, composta de la seva mare i els seus germans adoptius Rafa i Cheíto, als quals manté amb la seva feina com a conductora d’autobús. La bellesa de la Lucía atreu les mirades de molts homes, però ella s’enamorarà d’en Raúl, el nebot de l’Alejo, qui des que morissin els seus pares treballa per al seu oncle sense importar-li que l’exploti. En Raúl no podrà correspondre a l’amor de la Lucía, ja que, en aconseguir feina com a xòfer de la poderosa família Andueza, la seva vida canviarà.

  Melodrama

  2003

  Amb Grettell Valdez, Victor Noriega, Maritza Rodriguez, Claudia Islas, Osvaldo Ríos, Lisette Morelos i Maria Antonieta Duque

  DIAGNòSTIC ASSASSINAT

  12.20 h - 14.00 h De dilluns a divendres

  DIAGNòSTIC ASSASSINAT

  Aquesta sèrie narra la vida d’un doctor que investiga les morts d’alguns dels seus pacients. El protagonista de la sèrie és el doctor Mark Sloan (Dick Van Dyke), que treballa en un hospital de Los Angeles. Quan una persona apareix morta per alguna causa mèdica, en Mark i el seu equip lluiten per descobrir la veritat. L’equip d’en Mark està format per en Jesse (Charlie Schlatter), un intern del servei d’urgències, l’Amanda (Victoria Rowell), que treballa en el laboratori de l’hospital, en Jack (Scott Baio), el seu alumne més avantatjat i l’Steve (Barry Van Dyke), el seu sofert fill, que treballa com a detectiu.

  Edat

  Comèdia | Crim | Drama | Policíac | Suspens

  1993 - 2001

  Amb Dick Van Dyke, Barry Van Dyke i Victoria Rowell

 • GATA SALVAJE

  07.15 h - 08.05 h De dilluns a divendres

  GATA SALVAJE

  Gata Salvaje és la història d’una jove que haurà de lluitar per recuperar la felicitat que la vida li va arrabassar, per mantenir-se íntegra en un món d’odi i ambició. És una història que posa en la balança la puresa de la Rosaura Ríos i la maldat i hipocresia de la família Arismendi. Ambientada en els més bells escenaris naturals, coneixerem la Rosaura —la Gata Salvaje—, una dona que s’enfronta a la vida amb valentia i enteresa. La Rosaura treballa incansablement per tirar la seva família endavant. El seu pare, un home alcohòlic, guarda un gran secret que pot canviar enterament la vida de la humil noia. Però, abans que aquest secret surti a la llum, la Rosaura coneixerà en Luis Mario Arismendi, un cràpula que jugarà amb l’amor de la jove sense importar-li la gran adoració que aquesta sent per ell.

  Melodrama

  2002

  Amb Marlene Favela, Mario Cimarro, Carolina Tejera, Osvaldo Rios, Aura Cristina Geithner, Ariel López Padilla i Marjorie De Sousa

  HOTEL FAWLTY

  17.30 h - 18.10 h De dilluns a divendres

  HOTEL FAWLTY

  Sèrie de TV (1975-1979) de dotze episodis. Els Fawlty són un matrimoni que regenta un petit hotel en la costa d’Anglaterra. Ell és maniàtic i llengut; ella, exigent, manaire i amb un irònic sentit de l’humor. Quant al servei, hi trobem en Manuel, un cambrer espanyol —italià en la versió doblada a Espanya— que no sap parlar anglès, i la Polly, l’assistenta que sempre resol la vida del seu cap. Davant semblant elenc, els clients de l’hotel ho tindran complicat per passar-hi unes bones vacances.

  Comèdia

  1975

  Amb John Cleese, Prunella Scales, Andrew Sachs, Connie Booth, Ballard Berkeley, Gilly Flower, Renee Roberts i Brian Hall

 • S'HA ESCRIT UN CRIM

  18.10 h - 19.00 h De dilluns a divendres

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  Inspirada en les novel·les de misteri encunyades per l’estil d’Agatha Christie, Se ha escrito un crimen gira al voltant del personatge de la Jessica Fletcher, una exprofessora de literatura convertida en escriptora de best-sellers policíacs, vídua i resident en un idíl·lic poble costaner de l’estat de Maine, que ha conegut l’èxit en l’edat madura i que es veu obligada a exercir de detectiu improvisada per resoldre assassinats en els quals sempre es veu involucrada per atzar.


  Després de protagonitzar centenars de pel·lícules, la majoria de les vegades en papers secundaris —tot i que de gran rellevància—, la britànica Angela Lansbury va conquerir l’audiència televisiva dels anys 80 amb la sèrie Se ha escrito un crimen, una producció convertida amb el temps en títol de referència del gènere d’investigació i en una de les millors sèries de misteri de la història de la televisió.

  Edat

  Comèdia | Crim | Drama | Policíac | Suspens

  1984 - 1996

  Amb Angela Landsbury, William Windom, Ron Masak, Louis Herthum, Tom Bosley, Michael Horton i Ken Swofford

Edat recomanada: