Sèries

 • CASTLE

  18.00 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  CASTLE

  Dilluns 26,

  CASI FAMOSO (Almost famous)

  Una trucada d’urgència alerta la Beckett de la mort d’un agent de policia. Però quan arriba al lloc dels fets amb el seu equip i en Castle, descobreixen que l’uniforme de la víctima no és oficial i que el jove assassinat era en realitat un actor que es guanyava la vida com a ‘stripper’.

   

  UN ASESINATO ENTRE PLUMAS (Murder most fowl)

  Durant la investigació de l’assassinat d’un treballador del metro de Nova York, trobat mort enmig de Central Park, en Castle i la Beckett descobreixen de forma inesperada el violent segrest d’un nen de dotze anys.

   

  Dimarts 27,

  ENCUENTROS EN LA FASE CRIMINAL (Close encounters on the murderous kind)

  Una reconeguda astrofísica apareix morta al seu cotxe i el cos està en un estrany estat de descomposició. Després de l’autòpsia la Lanie confirma que el cos sembla haver estat en un ambient amb pressió zero, similar al que hi ha fora de l’òrbita terrestre.

   

  ÚLTIMA RONDA (Last call)

  En Castle i la Beckett investiguen l’assassinat del propietari d’un bar que ha aparegut flotant a l’East River. Després d’una exhaustiva recerca, els protagonistes descobreixen un secret enterrat des de l’època de la Llei Seca.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2009-2016, 8 temporades, 172 episodis). Segueix les aventures d’en Richard Castle (Nathan Fillion), un escriptor de novel·les de misteri que col·labora en la resolució dels casos que investiga el Departament de Policia de Nova York. Tot comença quan un assassí en sèrie es dedica a reproduir els crims que en Castle descriu en les seves novel·les. En la vida d’en Castle, a més de la detectiu Kate Beckett, hi ha altres dones, com ara la seva mare (Susan Sullivan), una antiga diva de Broadway, la seva exesposa i la seva saberuda filla adolescent (Molly Quinn).

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2000

  Amb Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Molly C. Quinn, Tamala Jones, Seamus Dever, Anabelle Acosta, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson,Victoria Pratt, Mimi Michaels i Jeannette Sousa

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  13.55 h - 14.55 h Diumenge

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  Episodi 3 (T4)

  L’inspector Goodman pretén estar completament absort en la seva feina per intentar amagar els seus veritables sentiments envers la Camille.

   

   

   

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

 • CSI LAS VEGAS

  22.30 h - 01.45 h Dilluns

  CSI LAS VEGAS

  LA MUERTE Y LA DONCELLA

  Dos successos diferents marquen l’agenda laboral dels forenses: la mort d’un home després de rebre una brutal pallissa en un carreró i un robatori en una botiga d’electrodomèstics que es cobra la vida d’una persona.

   

  CHICAS PERDIDAS

  La investigació sobre el tràfic de persones continua, però és una carrera contra rellotge

   

  LAS PISTAS DEL AMANTE

  Una important competició esportiva es converteix en l’escenari d’un macabre descobriment: la troballa del cap d’un home en una pista de bitlles. El CSI acut al bowling per localitzar la resta del cos de la víctima, on descobreixen que el mort mantenia una forta rivalitat amb un altre dels jugadors estrella del campionat.

   

  APENDICEMOCIÓN

  Per celebrar l’aniversari d’en Henry, un company del laboratori, en Nick, en Greg i en Hodges decideixen portar l’homenatjat a un local d’striptease. De camí a l’establiment, pateixen un accident automobilístic i en Henry acaba amb un esquinç al turmell.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2000-2015). 15 temporades. 337 episodis. El Departament de la Policia Científica de Las Vegas, dirigit pel veterà Gil Grisson (William Petersen), ha de resoldre complicats casos d’assassinat, robatoris, suïcidis i crims violents que es produeixen a la ciutat de Las Vegas.

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda,Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman, Wallace Langham,Gary Dourdan, Archie Kao, Jon Wellner, Larry Mitchell i Liz Vassey

  IMBORRABLE

  00.55 h - 01.45 h Dimecres

  IMBORRABLE

  CON HONOR (T1)

  La Carrie queda impressionada quan l’excompany de l’Al és tirotejat pel seu misteriós passat, que sembla estar arrossegant l’Al amb ell.

   

  AMISTADES (T1)

  La Carrie i l’Al han de desenterrar una xarxa de mentides connectades a un nou homicidi.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2011-2012). La Carrie Wells (Poppy Montgomery) té hipermnèsia, és a dir, pot recordar-ho tot fins a l’últim detall. Tot, menys les claus que ajudarien a resoldre el misteriós assassinat de la seva germana. Així doncs, la Carrie farà servir el seu do per ajudar a resoldre crims mentre intenta desbloquejar els records que faran avançar el cas de la seva germana.

  Edat

  Drama | Policíac

  2011

  Amb Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin, Michael Gaston, Kevin Rankin, John Sharian, Daya Vaidya, Vanessa Aspillaga i Dallas Roberts

 • LUTHER

  00.55 - 02.50 h Dimarts

  LUTHER

  EPISODI 5 (T1)

  La dona d’un important marxant d’art és segrestada. Els segrestadors demanen, a canvi del seu alliberament, un joc de diamants. El marit, desesperat, acudeix a la policia per advertir del fet que la seva dona es va empassar els diamants perquè no poguessin ser robats i tem que, si els segrestadors se n’assabenten, acabin amb la seva vida sense més dilació.

   

   

   

  En John Luther és un detectiu que treballa per a la Unitat de Delictes Greus de Londres. En Luther viu plenament dedicat a la seva feina, i està dotat d’una gran capacitat. És obsessiu i, si es deixa portar per les seves fixacions, fins i tot perillós. Mai ha pogut evitar ser absorbit per la foscor dels crims als quals s’enfronta. En Luther atorga a la seva feina un lloc prioritari. Ha pagat un alt preu per la seva dedicació a ella, que és al mateix temps una benedicció i una maledicció, tant per a ell com per a les persones que l’envolten.

   

  Edat

  Policíac | Thriller

  2011

  Amb Idris Elba, Ruth Wilson, Saskia Reeves, Steven Mackintosh, Warren Brown, Indira Varma, Paul McGann i Dermot Crowley

  MIéNTEME

  01.15 h - 02.05 h Dissabte

  MIéNTEME

  APLICACIÓN ASESINA

  En Lightman investiga en Zach Morstein, el creador d’una xarxa social, quan un dels cofundadors hi apareix mort.

   

   

   

  Sèrie de TV de 48 episodis (2009-2011). En Paul Ekman un psicòleg capaç de detectar si la gent menteix o diu la veritat analitzant l’expressió de la cara, els gestos i la veu, utilitza aquest do per resoldre casos criminals. Considerat per la revista ‘Time’ una de les 100 persones més influents del món, les seves experiències i llibres li seran molt útils a l’expolicia i doctor Cal Lightman, un expert en l’engany que col·labora amb la policia i altres agències de seguretat per resoldre enrevessats casos criminals. Aquest “detector de mentides humà” compta amb l’ajuda d’una psicòloga clínica, la doctora Gillian Foster que aporta a la investigació els seus coneixements acadèmics. 

  Edat

  Acció | Suspens

  2009

  Amb Tim Roth, Kelli Williams, Brendan Hines, Monica Raymund, Hayley McFarland, Mekhi Phifer i Kristen Ariza

 • MISS MARPLE

  21.40 h - 23.25 h Dissabte

  MISS MARPLE

  Dissabte 24,

  Tarda

  MISTERIO EN EL CARIBE (Agatha Christie’s Marple :A Caribbean Mistery)

  El complex Golden Palms, luxós hotel d’illa tropical de Sant Honorat, demostra estar molt lluny del refugi celestial que semblava quan la Srta. Marple hi arriba. Quan ha transcorregut poc temps de la seva arribada, mor el comandant Palgrave després d’una nit de menjar exòtic i d’un espectacle de vudú. La Srta. Marple no està convençuda del veredicte oficial, que dictamina que va ser un atac de cor, i recluta el rondinaire magnat dels negocis Jason Rafiel perquè l’ajudi en les seves perquisicions. Però malgrat la seva convicció que un altre assassinat és imminent, el cap de la policia de la zona, l’inspector Daventry, es nega obstinadament a prendre-la seriosament… Fins que es produeix la mort brutal d’una cambrera de l’hotel.

   

  Adaptació de la novel·la del mateix títol que seria l’antepenúltim dels 23 telefilms de 90 minuts que van formar la sèrie ‘Agatha Christie’s Marple’, centrada en el segon personatge més popular de la reina de la literatura de misteri. L’anciana que sabia bussejar com ningú en la naturalesa humana va ser interpretada per l’actriu britànica Geraldine McEwan en els dotze primers films, i posteriorment va ser substituïda per la seva compatriota Julia McKenzie, que la va encarnar en els onze restants, entre els quals aquest que ens ocupa.

   

  LA LOCURA DE GREENSHAW (Agatha Christie’s Marple: Greenshaw’s Folly)

  Quan la Louisa Oxley, una vella amiga de la família, visita amb el seu fill la senyoreta Marple durant una nit de tempesta, l’anciana acaba buscant-los refugi a la casa d’estiu dels Greenshaw. La Louisa és contractada com a secretària per l’excèntrica botànica i amiga de la senyoreta Marple Katherine Greenshaw. Però la cosa es complica inesperadament quan en Walter Cracken, lleial majordom de la casa, apareix mort en el que sembla ser un accident després d’haver begut una mica.

   

  Adaptació de dos contes curts d’Agatha Christie, ‘La locura de Greenshaw’ i ‘La huella del pulgar de san Pedro’, publicats, respectivament, en les recopilacions de narracions curtes ‘Pudding de Navidad’ i ‘Miss Marple y trece problemas’. Va ser l’antepenúltim dels 23 telefilms de 90 minuts que van formar la sèrie ‘Agatha Christie’s Marple’, centrada en el segon personatge més popular de la reina de la literatura de misteri. Destaca la presència, com a convidada, de la veterana actriu Fiona Shaw, una secundària habitual en produccions de Hollywood, que ha donat vida a la desagradable tieta Petúnia de Harry Potter en la majoria dels films de la saga del jove mag

   

  Nit

  MISS MARPLE: EL SECRETO DE LOS CHIMNEYS (Agatha Christie’s Miss Marple: The Secret of Chimneys)

  La senyoreta Marple es troba a la llar familiar de la Virginia Rebel, una casa amb molta història perquè era utilitzada per a les reunions entre diplomàtics fins que es va produir l’estrany robatori d’un diamant en aquest mateix lloc uns vint anys enrere. El tenaç polític George Lomax ha convençut el pare de la Virginia perquè allotgi, per una nit, un important diplomàtic austríac, en Ludwing von Stainach. La Virginia, la filla d’un cosí llunyà de la senyoreta Marple, ha de decidir, en acabar el cap de setmana, entre acceptar un matrimoni de conveniència amb en George Lomax o fer cas del seu cor i deixar-se enamorar per un altre pretendent més aventurer, l’Anthony Cade.

   

   

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2007

  Amb Geraldine McEwan, Joana Lumley, Simon Callow, Jack Davenport, Tara Fitzgerals, Ian Richardson, Derek Jacobi, Janet Meter, Jason Flemynh, Herbert Lom i Rachel Stirling

  MONK

  23.00 h - 01.30 h Divendres

  MONK

  EL SR. MONK SE EMBORRACHA 

  El que havia de ser una relaxant escapada al camp es converteix en un cap de setmana de crims quan en Monk i la Natalie intenten resoldre el misteri de l’assassinat d’un home que no existeix.

   

  EL SR. MONK Y LA SRA. MONK

  En Monk ha d’emprendre una investigació quan descobreix que la seva difunta esposa segueix viva. I no només això, també sembla que ella podria ser la responsable de l’assassinat d’en Zach Ellinghouse, el crim que en Monk investiga.

   

  EL SR. MONK VA DE BODA

  En Disher és atropellat pel cotxe d’un dels familiars de la Natalie quan assagen el casament del seu germà. Posteriorment, la Natalie li demana a en Monk que sigui la seva parella durant la celebració del casament.

   

  EL SR. MONK Y EL PEQUEÑO MONK

  Han entrat a casa de la Sherry, una amiga de la infància d’en Monk, i no només han mort el majordom sinó que també han mutilat un dels seus quadres. Mentre treballa en el cas, en Monk en recorda el primer que va resoldre.

   

   

   

   

   

  L’Adrian Monk —Tony Shalhoub— és un expolicia de San Francisco que s’ha fet famós pels mètodes poc convencionals amb els quals resol els casos més complicats. Però l’assassinat de la seva esposa l’ha convertit en un maníac obsessionat amb tot el que l’envolta —gèrmens, altures, multituds, espais tancats, aliments…—, situació que ha provocat la seva expulsió del cos. Ara l’Adrian és un detectiu privat que necessita ajuda fins i tot per ordenar el calaix dels mitjons, senzilla tasca que la seva complicada ment pot convertir en un repte angoixant. Afortunadament per a ell, compta amb la incondicional ajuda de la Sharona —Bitty Schram—, la seva infermera, que és qui l’ajuda no només a enfrontar-se a la vida diària sinó també als casos que no deixen viure la policia.

  Edat

  Comèdia | Drama | Policíac | Suspens

  2002-2009

  Amb Tony Shalhoub, Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Bitty Schram, Stanley Kamel, Hector Elizondo, Emmy Clarke, Melora Hardin, Kane Ritchotte, Brooke Adams, Tim Bagley, John Turturro i Virginia Madsen

 • POIROT

  21.50 h -01.40 h Diumenge

  POIROT

  MALDAD BAJO EL SOL (Evil Under the Sun)

  L’Hércules Poirot passa les seves vacances en una petita illa, una estació balneària del sud d’Anglaterra, en què comparteix un tranquil hotel amb altres turistes. Un d’ells, l’actriu Arleana Stuart, bella i rica, és odiada o envejada pels altres hostes, menys per l’atractiu Patrick Redferm, que és obertament el seu amant, cosa que porta amb dolor l’esposa d’aquest i aparentment indiferència el marit d’aquella. Quan l’Arlena apareix assassinada en una cala aïllada, tots semblen tenir una bona coartada. La policia local demana ajuda al detectiu belga qui dinarà finalment amb el culpable.

   

  LA AVENTURA DE LA TUMBA EGIPCIA (The Adventure of the Egypcian Tomb)

  En Poirot és consultat per la Lady Willard, vídua del famós egiptòleg Sir John Willard, qui era l’arqueòleg principal d’una excavació a la tomba del faraó Men-her-Ra, al costat del financer nord-americà el senyor Bleibner. Ambdós homes moren en unes dues setmanes de diferència, Sir John d’una aturada cardíaca i el senyor Bleibner per un enverinament a la sang. Uns dies després, el nebot del senyor Bleibner, en Rupert, se suïcida d’un tret, i els diaris comencen a saturar-se d’històries sobre una maledicció egípcia. El fill de Lady Willard, en Guy, ha marxat a Egipte per continuar la feina del seu pare, i Lady Willard tem que ell sigui el pròxim a morir. Per sorpresa d’en Hastings, en Poirot declara creure en el poder de la superstició i accepta fer-se càrrec del cas. El seu primer pas és telegrafiar a Nova York per obtenir detalls referents a Rupert Bleibnes, i esbrina que el jove va estar una temporada viatjant pels mars del sud, i finalment, va aconseguir que li prestessin els diners per viatjar a Egipte, on li va comentar a algú que tenia un “bon amic” que li prestaria els diners. Una vegada allà, el seu oncle es nega a donar-li ni un penic i el nebot acaba tornant a Nova York, on se suïcida després de deixar una nota en què declara ser un “leprós i un descastat”. En Poirot i en Hastings decideixen viatjar llavors a Egipte i unir-se a l’expedició, en què quan arriben es troben amb què ha tingut lloc una altra mort, la d’un nord-americà, a causa del tètanus. En Poirot investiga i sent cada cop més la força maligna del lloc, el qual no l’impedeix fer ús de les seves petites cèl·lules grises per trobar una relació entre morts tan sobtades.

   

   

   

   

  L’Hercules Poirot, el personatge més carismàtic d’Agatha Christie, pren vida a 8tv. Intriga, delictes i misteri en les millors novel·les de la cèlebre autora, convertides en una extraordinària sèrie de televisió, aclamada a tot el món.

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2013

  Amb David Suchet, Hugh Fraser, Pauline Moran i Philip Jackson

  PSYCH

  12.05 h - 13.45 h De dilluns a divendres

  PSYCH

  En Shawn és un jove molt diferent dels altres. Des de petit, el seu pare, detectiu de professió, li ha ensenyat a fixar-se en tots els detalls del seu voltant, fins i tot en els més insignificants. Tant que els seus extraordinaris poders d’observació el fan semblar sospitós d’un crim que no ha comès. Tanmateix, gràcies al seu talent, acaba convencent la policia que es tracta de poders psíquics. D’aquesta manera, el jove es fa passar des d’aquell moment per un fals mèdium. El jove Shawn sap aprofitar la seva inusual habilitat d’observar. I és que, a més de treballar com a assessor de la policia, munta un negoci per enriquir-se a partir de la seva pròpia farsa. Amb l’ajuda del seu millor amic Gus, el jove protagonista posa en marxa una agència d’investigació anomenada Psych on, amb murrieria, intenten solucionar els casos més impensables.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2006

  Amb James Roday, Dulé Hill, Timothy Omudson, Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Liam James i Kirsten Nelson

 • RESURRECTION

  22.30 h - 00.05 h Dimecres

  RESURRECTION

  INSOMNIO (Insomnia)

  La cerca dels diners que en Caleb va amagar comença abans que agents de l’FBI arribin a Arcadia per investigar el robatori i, en conseqüència, s’assabentin del que passa. L’Elaine parla amb ell i troba pistes que la porten a trobar els diners que el seu pare va robar per al seu ús. Ella entrega els diners a en Bellamy perquè els retorni. Mentre retorna els diners, en Bellamy s’assabenta d’altres morts d’altres nens, incloent-hi un del seu passat que va retornar a la seva problemàtica família de Chicago i això va provocar que fos assassinat pel seu pare. La Maggie descobreix que la Rachel està embarassada —fet que ella desconeixia—, i li suplica que no l’hi digui a en Tom.

   

   

  HOGAR (Home)

  La desaparició d’en Caleb fa que en Bellamy i el comissari Langston estiguin nerviosos. Per empitjorar les coses, els residents d’Arcadia volen controlar la situació. La Maggie crida un amic, el Dr. Ward, de l’Institut Nacional de Salut, per ajudar-lo amb els casos, perquè creu que al mateix temps pot ajudar en Jacob. Després que el Dr. Ward descobreixi que les cèl·lules preses de les mostres de sang d’en Jacob i de la Rachel poden guarir la leucèmia —malaltia que ell pateix—, proposa als pares d’en Jacob portar-lo a Maryland, però en Henry i la Lucille diuen que no. La Rachel li diu a en Tom que està embarassada, i la notícia fa que ell i la Janine, que intenten tenir un fill, estiguin encara més pertorbats.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2014-2015, 2 temporades, 21 episodis). Les vides dels habitants d’Arcadia, a Missouri, canvien per sempre quan els seus éssers estimats morts retornen a la vida.

  Edat

  Drama | Fantàstic

  2014

  Amb Frances Fisher, Samaire Armstrong, Kurtwood Smith, Omar Epps, Tamlyn Tomita, Devin Kelley, April Billingsley, Matt Craven, Sam Hazeldine, Nicholas Gonzalez i Mark Hildreth

Edat recomanada: