Sèries

 • CASO CERRADO

  21.45 h -01.35 h Diumenge

  CASO CERRADO

  BAJO TIERRA: PART 1 (T5)

  L’equip està convençut que un criminal no violent que està a punt de sortir de la presó és responsable d’una sèrie d’atacs a dones, però poden demostrar-ho?

   

  BAJO TIERRA: PART 2 (T5)

  El primer sospitós Steven Hunt ofega dues nenes més tot i estar sota vigilància de l’equip.

   

  PERRO DE PAJA: PART 1 (T5)

  Trenta anys després que la Grace Foley ajudés a enviar en Tony Green a la presó per l’assassinat d’homes joves, un imitador intenta forçar-la a retractar-se de la seva posició en el cas.

   

  PERRO DE PAJA: PART 2 (T5)

  Les sessions d’interrogatori del desesperat drogoaddicte que li va arrabassar la bossa a la Grace i d’un exconvicte enamorat ajuden en Boyd i l’equip a trobar el segrestador i torturador d’un jove.

   

   

   

  En Boyd dirigeix un equip de policia que es dedica a reobrir els casos arxivats que podrien ser resolts amb noves proves i amb tècniques d’investigació més modernes. Per exemple, el cas del segrest, violació i assassinat d’una noia de 16 anys i la desaparició d’una altra. Després de localitzar l’escenari del crim i d’exhumar el cadàver de la víctima, el grup segueix la pista de l’assassí, però aquest es posa en contacte amb ells i els promet respectar la vida de la segona noia a canvi de parlar personalment amb en Boyd.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb Trevor Eve, Sue Johnston, Wil Johnson, Tara Fitzgerald, Félicité Du Jeu, Claire Goose, Holly Aird, Esther Hall, Georgia Mackenzie i Rory Kinnear

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  16.40 h - 20.30 h Diumenge

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  EPISODI 6 (T4)

  L’inspector Goodman i el seu equip treballen sota pressió per esbrinar qui és l’assassí d’un jugador de voleibol.

   

  EPISODI 7 (T4)

  L’inspector Goodman s’introdueix en el món dels grans empresaris quan un d’ells és assassinat.

   

  EPISODI 8 (T4)

  L’inspector Goodman i el seu equip pateixen la mort d’un presoner que estava sota la seva custòdia.

   

  EPISODI 1 (T5)

  Un filantrop milionari és assassinat al seu vaixell i els únics sospitosos es troben sota l’aigua… de moment. L’instructor militar Goodman i el seu equip hauran d’investigar el cas. Mentrestant, la nova afició d’en Goodman sorprendrà més d’un.

   

   

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  Crimen en el paraíso és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

 • CSI LAS VEGAS

  00.25 h - 02.00 h Dijous

  CSI LAS VEGAS

   

  Sèrie de TV (2000-2015). 15 temporades. 337 episodis. El Departament de la Policia Científica de Las Vegas, dirigit pel veterà Gil Grisson (William Petersen), ha de resoldre complicats casos d’assassinat, robatoris, suïcidis i crims violents que es produeixen a la ciutat de Las Vegas.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda,Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman, Wallace Langham,Gary Dourdan, Archie Kao, Jon Wellner, Larry Mitchell i Liz Vassey

  LIFE

  21.00 h - 21.40 h Caps de setmana

  LIFE

  Dissabte 22,

  TE QUIERO MAMÁ (T2)

  El cos sense vida d’un home apallissat i mort d’un tret apareix al costat d’una gran quantitat de diners en una casa sense sostre. En Crews i la Reese comencen a investigar el cas i descobreixen que la víctima havia organitzat una estafa immobiliària que va deixar els seus clients sense llar i sense diners. Després d’entrevistar-hi els compradors afectats, els detectius centren les seves perquisicions en dos d’ells: un home excèntric de caràcter violent i el fill d’una dona gran amb un llarg historial de violacions.

   

  Diumenge 23,

  MÁTAME, NENA (T2)

  En Crews i l’Starks intenten esclarir el brutal assassinat d’un assessor financer que tenia dues grans aficions: les dones i les colomes. Les primeres perquisicions porten els detectius a investigar el fosc món dels assassins a sou. Mentrestant, la Reese decideix entrar a formar part d’un grup de treball de l’FBI contra el crim organitzat. L’única condició que l’agent ha de complir és sotmetre’s prèviament a la prova del polígraf.

   

   

   

  Estrenada el 2007, Life és una sèrie de gènere policíac protagonitzada per Damian Lewis (qui acaba de ser guardonat amb l’Emmy al millor actor del 2012 pel seu treball en la sèrie Homeland) i Sarah Shahi (recordada pels seus treballs en sèries com Alias o L). El xou consta de dues temporades, amb un total de 32 episodis rodats, i malgrat la seva curta vida va aconseguir convertir-se en una producció de culte en determinats sectors del públic nord-americà.

   

  La trama se centra en el detectiu Charlie Crews, qui és posat en llibertat l’any 2007 després de complir 12 anys d’una condemna a cadena perpètua en el centre penitenciari estatal Pelican Bay. El 1995, en Crews va ser condemnat erròniament pel triple assassinat del seu soci i la seva família. Més d’una dècada després, gràcies als esforços de la seva advocada, la Constance Griffiths, les proves d’ADN acaben per exonerar-lo dels assassinats. Havent perdut la seva feina, la seva esposa, els seus amics, gairebé tot contacte amb l’exterior i fins i tot el sentit de la realitat durant un temps, ha ressorgit de les seves pròpies cendres amb el cap ple d’idees zen (després d’haver trobat al pati de la presó una còpia de The Path to Zen, llibre del qual n’és autor Allan Watts), una fixació per la fruita fresca i l’obsessió per resoldre l’assassinat que gairebé li costa la vida i revelar la conspiració que va ordir la trampa en la qual hi va caure.

  Edat

  Policíac

  2007

  Amb Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brooke Langton, Donal Logue, Brent Sexton

 • LLAMA A LA COMADRONA

  16.45 h - 20.30 h Dissabte

  LLAMA A LA COMADRONA

  EPISODI 13 (T2)

  Amb vuit fills i un marit sense una feina estable, la Nora no pot permetre’s un nou embaràs, i intenta avortar pels seus propis mitjans. La germana Monica Joan tem no ser de prou utilitat mentre l’hospital organitza un concurs de nadons per recaptar fons, però perquè tingui més repercussió, pensen en convèncer algun personatge famós perquè sigui part del jurat.

   

  EPISODI 14 (T2)

  El doctor Turner, amb l’ajuda de la germana Bernadette, aconsegueix una unitat mòbil per detectar la tuberculosi i així poder diagnosticar la gent sense recursos. Mentrestant, la Julia Masterson intenta amagar el seu embaràs perquè no l’acomiadin de la feina quan es veu obligada a cuidar el seu pare malalt, amb qui fa cinc anys que no es parla.

   

  EPISODI 15 (T2)

  La Jenny ajuda una immigrant, rebutjada per les seves veïnes pel seu color de pell. En Fred compra una moto per l’hospital i intenta ensenyar les llevadores a conduir-la. El doctor Turner li escriu una carta a la germana Bernadette però ella no s’atreveix a obrir-la.

   

  EPISODI 16 (T2)

  La germana Bernadette, abandona l’hospital renunciant als vots. Un amic d’en Jimmy es mostra molt interessat en la Jenny. En Fred es veu obligat a exercir d’avi quan la seva filla novament embarassada ha de ser ingressada a l’hospital. La Chummy pateix una hemorràgia en l’últim tram de l’embaràs i posa en perill la vida de la mare i el nadó.

   

   

   

  Llama a la comadrona explica la història de la Jenny Lee, una jove rica que es trasllada a l’East End de Londres, durant la dècada dels 50, per completar la seva formació com a infermera unint-se a una comunitat d’infermeres religioses.

   

  La jove Jessica Raine (The Woman in Black, Robin Hood, Garrow’s Law) encarna la Jenny, i viu entre monges i infermeres. Jenny Agutter (Spooks) és la germana Julienne. Pam Ferris (Little Dorrit) és la germana Evangelina. Miranda Hart (Miranda) interpreta la Chummy. Judy Parfitt (Little Dorrit) posa cara a la germana Monica Joan. Helen George i Bryony Hannah encarnen unes altres joves infermeres que viuen amb la Jenny al convent. 

  Drama

  2012

  Amb Vanessa Redgrave, Jessica Raine, Pam Ferris, Laura Main, Helen George, Jenny Agutter, Judy Parfitt, Bryony Hannah, Ben Caplan, Cliff Parisi, Miranda Hart i Stephen McGann

  MONK

  18.05 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  MONK

  Divendres 21,

  EL SR. MONK VA A UN DESFILE DE MODA (T4)

  En Monk s’endinsa en el món de la moda d’alta costura quan s’interessa pel cas de l’assassinat d’una model a mans d’un jove. En Monk n’emprèn una investigació i manté que el jove és innocent.

   

  EL SR. MONK SE GOLPEA LA CABEZA (T4)

  En Monk es desperta sobtadament en una ciutat desconeguda —Purnell, Wyoming—, però no recorda com hi ha arribat. Pot resoldre un assassinat a la ciutat per trobar el camí de tornada a casa?

   

  Dilluns 24

  EL SR. MONK Y EL MATRIMONIO DEL CAPITÁN (T4)

  En Monk intenta resoldre un assassinat comès per un traficant de drogues anomenat Chicklet. Un indigent en va ser testimoni, però va desaparèixer just després d’aturar el cotxe de la policia.

   

  EL SR. MONK Y LA GRAN RECOMPENSA (T4)

  El diamant Alexander, mundialment conegut, ha desaparegut d’un museu local. Quan en Monk se n’assabenta, es disposa a buscar-lo per recollir la recompensa d’un milió de dòlars.

   

   

   

  L’Adrian Monk —Tony Shalhoub— és un expolicia de San Francisco que s’ha fet famós pels mètodes poc convencionals amb els quals resol els casos més complicats. Però l’assassinat de la seva esposa l’ha convertit en un maníac obsessionat amb tot el que l’envolta —gèrmens, altures, multituds, espais tancats, aliments…—, situació que ha provocat la seva expulsió del cos. Ara l’Adrian és un detectiu privat que necessita ajuda fins i tot per ordenar el calaix dels mitjons, senzilla tasca que la seva complicada ment pot convertir en un repte angoixant. Afortunadament per a ell, compta amb la incondicional ajuda de la Sharona —Bitty Schram—, la seva infermera, que és qui l’ajuda no només a enfrontar-se a la vida diària sinó també als casos que no deixen viure la policia.

  Edat

  Comèdia | Drama | Policíac | Suspens

  2002-2009

  Amb Tony Shalhoub, Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Bitty Schram, Stanley Kamel, Hector Elizondo, Emmy Clarke, Melora Hardin, Kane Ritchotte, Brooke Adams, Tim Bagley, John Turturro i Virginia Madsen

 • RIS CRíMENES IMPERFECTOS

  00.50 h - 01.40 h Caps de setmana

  RIS CRíMENES IMPERFECTOS

  Dissabte 22,

  LA MANO DEL DIABLO (T2)

  Apareixen els cossos sense vida de dos components d’una secta, investigada en relació a una noia desapareguda, també membre de secta. En Martinelli, exercint momentàniament de capità al lloc d’en Venturi, avança en l’investigació de l’home de les bombes. Pel que sembla tenia preparades unes jaquetes explosives. En Martinelli torna a la presa i analitza una peça de silicona trobada allà.

   

  Diumenge 23,

  DELITO EN LA HABITACIÓN CERRADA (T2)

  Mentre l’equip del RIS està treballant durament en l’investigació dels dos casos d’assassinat, en Riccardo vol interrogar el germà de l’home de les bombes, ja que creu que és l’única persona que el pot conduir a ell. Poc després de sortir del RIS, en Riccardo va a la casa d’en Luca Grassi, però quan hi arriben els homes del RIS es troben l’home mort i el capità a terra ferit.

   

   

   

  Sèrie de TV (2005-2009). 5 temporades. 84 episodis. Narra els casos que ha d’afrontar l’equip de policia científica capitanejat per Riccardo Venturi.

  La sèrie tracta el fascinant món de la investigació forense, a través de l’estudi de l’escena del crim i el suport en la ciència, en què l’anàlisi de les proves, per petita que sigui, pot comptar més que la confessió d’un sospitós.

  L’equip d’especialistes investiga la reconstrucció de casos d’assassinats, de violència domèstica, assassins en sèrie, robatoris sonats. Els seus descobriments es revelen a través d’una sèrie de flashbacks que formen una espècie de trencaclosques que els condueix, finalment, a la resolució del cas. Els crims investigats succeeixen en una província rica del nord d’Itàlia, on la majoria dels delictes comesos aborden problemes quotidians comuns a la majoria de les ciutats europees.

  Edat

  Drama | Policíac | Suspens

  2005

  Amb Lorenzo Flaherty, Nicole Grimaudo, Ugo Dighero, Filippo Nigro, Stefano Pesce, Gea Lionello, Giulia Michelini, Giampiero Judica i Paolo Maria Scalondro

  UN MUNDO SIN FIN

  22.35 h - 02.00 h Dijous Divendres

  UN MUNDO SIN FIN

  Divendres 21,

  EPISODI 5

  A França, el famèlic exèrcit anglès està sent assotat pels soldats francesos. Les forces angleses intenten creuar el riu Sena per així poder arribar a la costa i escapar, però els ponts estan destruïts. En Ralph descobreix que l’exèrcit francès està rebent nous subministraments des d’una zona llunyana, així que està convençut que hi ha d’haver un gual al riu.

   

  EPISODI 6

  La Caris, la Mair i un grup de soldats anglesos desembarquen, commocionats per les terribles experiències viscudes a França. A Kingsbridge, el prior Godwyn ha utilitzat l’or del convent per construir el seu propi palau.

   

  EPISODI 7

  A Westminster, el rei Eduard celebra una festa de comiat per a la seva filla Joan, que viatjarà a Espanya, on contraurà matrimoni amb el príncep de Castella, i confirmar d’aquesta manera l’aliança de tots dos països contra França.

   

  EPISODI 8

  En Ralph es retroba amb la Petranilla per conèixer la seva verdadera història. Ella li confirma que porta la sang d’un guerrer nascut per assolir la grandesa. Ell riu amargament, al mateix temps que informa la Petranilla de la revolta pagesa a Wigleigh.

   

   

   

  Minisèrie de TV. 8 episodis. Un mundo sin fin està basada en la segona part del conegut best-seller de Ken Follet Los pilares de la tierra. L’acció es desenvolupa, de nou, a la ciutat medieval de Kingsbridge, 200 anys després, i se centra en la pesta negra i la Guerra dels 100 anys entre Anglaterra i França.

  Edat

  Drama | Històric | Thriller

  2012

  Amb Cynthia Nixon, Miranda Richardson, Oliver Jackson-Cohen, Sarah Gadon, Ben Chaplin, Megan Follows, Charlotte Riley, Peter Firth, Rupert Evans, Nora von Waldstätten, Aure Atika i Tatiana Maslany

Edat recomanada: