Sèries

 • CASO CERRADO

  21.45 h -01.35 h Diumenge

  CASO CERRADO

   

  En Boyd dirigeix un equip de policia que es dedica a reobrir els casos arxivats que podrien ser resolts amb noves proves i amb tècniques d’investigació més modernes. Per exemple, el cas del segrest, violació i assassinat d’una noia de 16 anys i la desaparició d’una altra. Després de localitzar l’escenari del crim i d’exhumar el cadàver de la víctima, el grup segueix la pista de l’assassí, però aquest es posa en contacte amb ells i els promet respectar la vida de la segona noia a canvi de parlar personalment amb en Boyd.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  16.40 h - 20.30 h Diumenge

  CRIMEN EN EL PARAíSO

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

 • CSI LAS VEGAS

  00.25 h - 02.00 h Dijous

  CSI LAS VEGAS

   

  Sèrie de TV (2000-2015). 15 temporades. 337 episodis. El Departament de la Policia Científica de Las Vegas, dirigit pel veterà Gil Grisson (William Petersen), ha de resoldre complicats casos d’assassinat, robatoris, suïcidis i crims violents que es produeixen a la ciutat de Las Vegas.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda,Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman, Wallace Langham,Gary Dourdan, Archie Kao, Jon Wellner, Larry Mitchell i Liz Vassey

  LIFE

  21.00 h - 21.40 h Caps de setmana

  LIFE

   

  Estrenada el 2007, Life és una sèrie de gènere policíac protagonitzada per Damian Lewis (qui acaba de ser guardonat amb l’Emmy al millor actor del 2012 pel seu treball en la sèrie Homeland) i Sarah Shahi (recordada pels seus treballs en sèries com Alias o L). El xou consta de dues temporades, amb un total de 32 episodis rodats, i malgrat la seva curta vida va aconseguir convertir-se en una producció de culte en determinats sectors del públic nord-americà.

   

  La trama se centra en el detectiu Charlie Crews, qui és posat en llibertat l’any 2007 després de complir 12 anys d’una condemna a cadena perpètua en el centre penitenciari estatal Pelican Bay. El 1995, en Crews va ser condemnat erròniament pel triple assassinat del seu soci i la seva família. Més d’una dècada després, gràcies als esforços de la seva advocada, la Constance Griffiths, les proves d’ADN acaben per exonerar-lo dels assassinats. Havent perdut la seva feina, la seva esposa, els seus amics, gairebé tot contacte amb l’exterior i fins i tot el sentit de la realitat durant un temps, ha ressorgit de les seves pròpies cendres amb el cap ple d’idees zen (després d’haver trobat al pati de la presó una còpia de The Path to Zen, llibre del qual n’és autor Allan Watts), una fixació per la fruita fresca i l’obsessió per resoldre l’assassinat que gairebé li costa la vida i revelar la conspiració que va ordir la trampa en la qual hi va caure.

  Edat

  Policíac

  2007

  Amb Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brooke Langton, Donal Logue, Brent Sexton

 • LLAMA A LA COMADRONA

  21.45 h - 00.40 h Dissabte

  LLAMA A LA COMADRONA

   

  Llama a la comadrona explica la història de la Jenny Lee, una jove rica que es trasllada a l’East End de Londres, durant la dècada dels 50, per completar la seva formació com a infermera unint-se a una comunitat d’infermeres religioses.

   

  La jove Jessica Raine (The Woman in Black, Robin Hood, Garrow’s Law) encarna la Jenny, i viu entre monges i infermeres. Jenny Agutter (Spooks) és la germana Julienne. Pam Ferris (Little Dorrit) és la germana Evangelina. Miranda Hart (Miranda) interpreta la Chummy. Judy Parfitt (Little Dorrit) posa cara a la germana Monica Joan. Helen George i Bryony Hannah encarnen unes altres joves infermeres que viuen amb la Jenny al convent. 

  Drama

  2012

  Amb Vanessa Redgrave, Jessica Raine, Pam Ferris, Laura Main, Helen George, Jenny Agutter, Judy Parfitt, Bryony Hannah, Ben Caplan, Cliff Parisi, Miranda Hart i Stephen McGann

  MONK

  18.05 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  MONK

  Dimarts 28,

  MONK Y EL REPARTIDOR DE PERIÓDICOS (T2)

  Quan el noi que reparteix els diaris és assassinat a la porta de casa seva per un lladre, en Monk visita la seu de la publicació a la recerca de pistes, convençut que l’assassí el buscava a ell.

   

  MONK Y LAS TRES TARTAS (T2)

  Quan el germà gran d’en Monk, l’Ambrose Monk, li demana que el visiti per una qüestió de vida o mort, el detectiu accepta malgrat certes reticències inicials, ja que fa set anys que no parlen entre ells. L’Ambrose sospita que el seu veí va assassinar la seva esposa.

   

  Dimecres 29,

  MONK Y LA ESTRELLA DE TELEVISIÓN (T2)

  Després de visitar el plató on es filma una sèrie de televisió de gran èxit, i durant la celebració del rodatge del centèsim episodi, en Monk sospita que el protagonista cometrà un crim.

   

  MONK Y LA ABUELA RAPTADA (T2)

  Incapaç de pagar a en Monk els seus serveis, una estudiant de Dret li ofereix un tracte: l’ajudarà a ser readmès en la policia si ell l’ajuda a ella a trobar la seva àvia desapareguda.

   

   

   

  L’Adrian Monk —Tony Shalhoub— és un expolicia de San Francisco que s’ha fet famós pels mètodes poc convencionals amb els quals resol els casos més complicats. Però l’assassinat de la seva esposa l’ha convertit en un maníac obsessionat amb tot el que l’envolta —gèrmens, altures, multituds, espais tancats, aliments…—, situació que ha provocat la seva expulsió del cos. Ara l’Adrian és un detectiu privat que necessita ajuda fins i tot per ordenar el calaix dels mitjons, senzilla tasca que la seva complicada ment pot convertir en un repte angoixant. Afortunadament per a ell, compta amb la incondicional ajuda de la Sharona —Bitty Schram—, la seva infermera, que és qui l’ajuda no només a enfrontar-se a la vida diària sinó també als casos que no deixen viure la policia.

  Edat

  Comèdia | Drama | Policíac | Suspens

  2002-2009

  Amb Tony Shalhoub, Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Bitty Schram, Stanley Kamel, Hector Elizondo, Emmy Clarke, Melora Hardin, Kane Ritchotte, Brooke Adams, Tim Bagley, John Turturro i Virginia Madsen

 • POIROT

  23.10 h -02.30 h Dissabte

  POIROT

   

  L’Hercules Poirot, el personatge més carismàtic d’Agatha Christie, pren vida a 8tv. Intriga, delictes i misteri en les millors novel·les de la cèlebre autora, convertides en una extraordinària sèrie de televisió, aclamada a tot el món.

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2013

  Amb David Suchet, Hugh Fraser, Pauline Moran i Philip Jackson

Edat recomanada: