Sèries

 • CASO CERRADO

  22.35 h -02.20 h Diumenge

  CASO CERRADO

   

  En Boyd dirigeix un equip de policia que es dedica a reobrir els casos arxivats que podrien ser resolts amb noves proves i amb tècniques d’investigació més modernes. Per exemple, el cas del segrest, violació i assassinat d’una noia de 16 anys i la desaparició d’una altra. Després de localitzar l’escenari del crim i d’exhumar el cadàver de la víctima, el grup segueix la pista de l’assassí, però aquest es posa en contacte amb ells i els promet respectar la vida de la segona noia a canvi de parlar personalment amb en Boyd.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb Trevor Eve, Sue Johnston, Wil Johnson, Tara Fitzgerald, Félicité Du Jeu, Claire Goose, Holly Aird, Esther Hall, Georgia Mackenzie i Rory Kinnear

  CASTLE

  01.05 h - 02.35 h Dilluns

  CASTLE

   

  Sèrie de TV (2009-2016, 8 temporades, 172 episodis). Segueix les aventures d’en Richard Castle (Nathan Fillion), un escriptor de novel·les de misteri que col·labora en la resolució dels casos que investiga el Departament de Policia de Nova York. Tot comença quan un assassí en sèrie es dedica a reproduir els crims que en Castle descriu en les seves novel·les. En la vida d’en Castle, a més de la detectiu Kate Beckett, hi ha altres dones, com ara la seva mare (Susan Sullivan), una antiga diva de Broadway, la seva exesposa i la seva saberuda filla adolescent (Molly Quinn).

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2000

  Amb Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Molly C. Quinn, Tamala Jones, Seamus Dever, Anabelle Acosta, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson,Victoria Pratt, Mimi Michaels i Jeannette Sousa

 • CRIMEN EN EL PARAíSO

  16.40 h - 20.30 h Diumenge

  CRIMEN EN EL PARAíSO

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  Crimen en el paraíso és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

  EL PUENTE

  22.30 h - 00.40 h Dimarts

  EL PUENTE

   

  Sèrie de TV (2011-Actualitat). 30 episodis. En Martin i la Saga són dos policies de Suècia i Dinamarca que creuaran els seus camins en un crim comès al pont que uneix tots dos països, just a la frontera. Començaran aleshores una investigació que els portarà a intentar atrapar un misteriós psicòpata desconegut que vol mostrar a la societat els grans problemes que pateixen els ciutadans.

  Edat

  Policíac | Thriller | Suspens

  2011

  Amb Sofia Helin, Kim Bodnia, Thure Lindhardt, Dag Malmberg, Puk Scharbau, Emil Birk Hartmann, Rafael Pettersson, Anette Lindbäck, Said Legue, Sarah Boberg i Christian Hillborg

 • LIFE

  21.00 h - 21.40 h Caps de setmana

  LIFE

   

  Estrenada el 2007, Life és una sèrie de gènere policíac protagonitzada per Damian Lewis (qui acaba de ser guardonat amb l’Emmy al millor actor del 2012 pel seu treball en la sèrie Homeland) i Sarah Shahi (recordada pels seus treballs en sèries com Alias o L). El xou consta de dues temporades, amb un total de 32 episodis rodats, i malgrat la seva curta vida va aconseguir convertir-se en una producció de culte en determinats sectors del públic nord-americà.

   

  La trama se centra en el detectiu Charlie Crews, qui és posat en llibertat l’any 2007 després de complir 12 anys d’una condemna a cadena perpètua en el centre penitenciari estatal Pelican Bay. El 1995, en Crews va ser condemnat erròniament pel triple assassinat del seu soci i la seva família. Més d’una dècada després, gràcies als esforços de la seva advocada, la Constance Griffiths, les proves d’ADN acaben per exonerar-lo dels assassinats. Havent perdut la seva feina, la seva esposa, els seus amics, gairebé tot contacte amb l’exterior i fins i tot el sentit de la realitat durant un temps, ha ressorgit de les seves pròpies cendres amb el cap ple d’idees zen (després d’haver trobat al pati de la presó una còpia de The Path to Zen, llibre del qual n’és autor Allan Watts), una fixació per la fruita fresca i l’obsessió per resoldre l’assassinat que gairebé li costa la vida i revelar la conspiració que va ordir la trampa en la qual hi va caure.

  Edat

  Policíac

  2007

  Amb Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brooke Langton, Donal Logue, Brent Sexton

  LLAMA A LA COMADRONA

  13.00 h - 16.45 h Diumenge

  LLAMA A LA COMADRONA

   

  Llama a la comadrona explica la història de la Jenny Lee, una jove rica que es trasllada a l’East End de Londres, durant la dècada dels 50, per completar la seva formació com a infermera unint-se a una comunitat d’infermeres religioses.

   

  La jove Jessica Raine (The Woman in Black, Robin Hood, Garrow’s Law) encarna la Jenny, i viu entre monges i infermeres. Jenny Agutter (Spooks) és la germana Julienne. Pam Ferris (Little Dorrit) és la germana Evangelina. Miranda Hart (Miranda) interpreta la Chummy. Judy Parfitt (Little Dorrit) posa cara a la germana Monica Joan. Helen George i Bryony Hannah encarnen unes altres joves infermeres que viuen amb la Jenny al convent. 

  Drama

  2012

  Amb Vanessa Redgrave, Jessica Raine, Pam Ferris, Laura Main, Helen George, Jenny Agutter, Judy Parfitt, Bryony Hannah, Ben Caplan, Cliff Parisi, Miranda Hart i Stephen McGann

 • MONK

  18.05 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  MONK

  Dimecres 24,

  EL SR. MONK SE ENAMORA (T7)

  El senyor Monk s’ha enamorat d’una dona que està acusada d’assassinat. Tot i les aclaparadores proves (inclosa la seva confessió), el senyor Monk està decidit a demostrar la seva innocència.

   

  EL SR. MONK ES HIPNOTIZADO (T7)

  Després que el senyor Monk busqui una nova forma de teràpia (la hipnosi), es troba a si mateix tornant als set anys d’edat, i veu la seva antiga personalitat. Estrelles convidades: Dina Meyer i Richard Schiff.

   

  Dijous 25,

  EL SR. MONK Y EL MILAGRO (T7)

  Especial de Nadal de Monk número 4.

   

  EL OTRO HERMANO DEL SR. MONK (T7)

  Al departament d’en Monk arriba el seu mig germà, que ha escapat de la presó, i que demana a l’Adrian que l’ajudi a demostrar que és innocent d’un crim que no ha comès. A en Monk li costa confiar en aquesta persona, ja que no el coneix.

   

   

   

   

  L’Adrian Monk —Tony Shalhoub— és un expolicia de San Francisco que s’ha fet famós pels mètodes poc convencionals amb els quals resol els casos més complicats. Però l’assassinat de la seva esposa l’ha convertit en un maníac obsessionat amb tot el que l’envolta —gèrmens, altures, multituds, espais tancats, aliments…—, situació que ha provocat la seva expulsió del cos. Ara l’Adrian és un detectiu privat que necessita ajuda fins i tot per ordenar el calaix dels mitjons, senzilla tasca que la seva complicada ment pot convertir en un repte angoixant. Afortunadament per a ell, compta amb la incondicional ajuda de la Sharona —Bitty Schram—, la seva infermera, que és qui l’ajuda no només a enfrontar-se a la vida diària sinó també als casos que no deixen viure la policia.

  Edat

  Comèdia | Drama | Policíac | Suspens

  2002-2009

  Amb Tony Shalhoub, Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Bitty Schram, Stanley Kamel, Hector Elizondo, Emmy Clarke, Melora Hardin, Kane Ritchotte, Brooke Adams, Tim Bagley, John Turturro i Virginia Madsen

  RIS CRíMENES IMPERFECTOS

  00.50 h - 01.40 h Divendres

  RIS CRíMENES IMPERFECTOS

   

  Sèrie de TV (2005-2009). 5 temporades. 84 episodis. Narra els casos que ha d’afrontar l’equip de policia científica capitanejat per Riccardo Venturi.

  La sèrie tracta el fascinant món de la investigació forense, a través de l’estudi de l’escena del crim i el suport en la ciència, en què l’anàlisi de les proves, per petita que sigui, pot comptar més que la confessió d’un sospitós.

  L’equip d’especialistes investiga la reconstrucció de casos d’assassinats, de violència domèstica, assassins en sèrie, robatoris sonats. Els seus descobriments es revelen a través d’una sèrie de flashbacks que formen una espècie de trencaclosques que els condueix, finalment, a la resolució del cas. Els crims investigats succeeixen en una província rica del nord d’Itàlia, on la majoria dels delictes comesos aborden problemes quotidians comuns a la majoria de les ciutats europees.

  Edat

  Drama | Policíac | Suspens

  2005

  Amb Lorenzo Flaherty, Nicole Grimaudo, Ugo Dighero, Filippo Nigro, Stefano Pesce, Gea Lionello, Giulia Michelini, Giampiero Judica i Paolo Maria Scalondro

 • WALLANDER

  21.45 h -00.55 h Dissabte

  WALLANDER

  LA FALSA PISTA

  Una jove de 15 anys es crema a l’estil bonze davant d’en Wallander, aquest suïcidi i el brutal assassinat d’un exministre de Justícia criden l’atenció del detectiu, que es posarà al capdavant de la investigació. La jove no està identificada i en Wallander haurà de descobrir de qui es tracta. A partir d’aquest moment hi haurà noves víctimes masculines que moriran de manera similar; tots apareixen amb un tros de cabellera tallat, i a part de l’expolític mort, també apareixen els cossos d’un marxant d’art i un lladre de guant blanc. Els casos estan connectats i en Wallander haurà de resoldre la relació entre ells. D’altra banda, l’inspector Wallander acaba de separar-se de la seva dona i està vivint en una casa nova on encara s’està adaptant. Serà la Linda, la seva filla, qui es preocupi pel benestar del seu pare i també intentarà que la relació entre el seu pare i el seu avi sigui més estreta, ja que la feina absorbeix tot el temps del detectiu i està descuidant la família.

   

  CORTAFUEGOS

  Dos incidents aparentment sense connexió entre ells són els casos que ha de resoldre aquest cop l’inspector Wallander. Un taxista ha estat brutalment assassinat i dues noies joves són arrestades com a presumptes assassines, d’altra banda un home ha estat trobat mort al carrer al costat d’un caixer automàtic, i en principi la causa de la mort sembla un atac de cor. La Sonia, una de les dues noies acusades de la mort del taxista confessarà el crim al·legant que necessitava diners, però mentre es troba a la presó preventiva aconsegueix escapar. Pel que fa a l’home mort, en investigar les estranyes causes de la seva mort, en Wallander descobreix que hi ha un gran complot darrere del cas. Tot i que els dos incidents no tenen res en comú, l’inspector desembolica la troca i començarà a descobrir una complexa trama de ciberterroristes a escala global que sobrepassa els límits de Suècia.

  Policíac | Thriller

  2008

  Amb Kenneth Branagh, Sarah Smart, Sadie Shimmin, Tom Beard, Tom Hiddleston, Richard McCabe, Jeany Spark, Jessica Lloyd i Boel Larsson

Edat recomanada: