Sèries

 • CSI LAS VEGAS

  22.30 h - 01.45 h Dilluns

  CSI LAS VEGAS

  ¿DOCTOR QUÉ? (T10)

  L’obsessió d’en Raymond Langston per posar punt final a l’estela criminal del Dr. Jekyll porta l’investigador a estudiar el seu particular ‘modus operandi’. En Langston viurà un dels moments més delicats de la seva carrera com a forense quan un antic col·lega, estranyat pel seu excessiu zel per capturar el perillós homicida, l’acusa d’estar directament implicat en els crims.

   

  OS PRESENTO A JEKYLL (T10)

  La valuosa informació facilitada pel psicòpata Nate Haskell permet als experts forenses estrènyer el setge al despietat Dr. Jekyll, els crims del qual han suscitat el terror entre els habitants de Las Vegas.

   

   

   

  Sèrie de TV (2000-2015). 15 temporades. 337 episodis. El Departament de la Policia Científica de Las Vegas, dirigit pel veterà Gil Grisson (William Petersen), ha de resoldre complicats casos d’assassinat, robatoris, suïcidis i crims violents que es produeixen a la ciutat de Las Vegas.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda,Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman, Wallace Langham,Gary Dourdan, Archie Kao, Jon Wellner, Larry Mitchell i Liz Vassey

  IMBORRABLE

  21.45 h - 00.50 h Dissabte

  IMBORRABLE

  INCÓGNITO (T2)

  La Carrie s’infiltra en una banda d’atracadors per intentar localitzar i capturar en Kiborn, el cervell del grup que ningú ha vist mai. Després de saber que el seu pròxim cop serà a Manhattan, la Carrie i l’Al detenen l’Eve Steele, membre de la banda, a l’aeroport.

   

  EL DÍA DE JACKIE (T2)

  La Carrie i l’Al són incapaços de saber per què un empresari va ser assassinat a la seva habitació de l’hotel fins que descobreixen que la seva mort és un dany col·lateral d’un pla per assassinar un diplomàtic.

   

  LOS REYES DE LA MEMORIA (T2)

  Quan el científic que va ajudar la Carrie a entendre les seves habilitats de memorística és assassinat, ella ha de localitzar persones amb la mateixa habilitat amb l’esperança que algun d’ells tingui la clau per trobar l’assassí.

   

  TIEMPO PRETÉRITO (T2)

  L’últim cas de la Carrie i l’Al, l’assassinat d’un taxista afganès, pot convertir-se en un assumpte de seguretat nacional quan descobreixen que la víctima era un informant del govern.

   

  LA GRAN OPORTUNIDAD (T2)

  La Carrie Wells i l’Al Burns arriben a la moderna seu de la Unitat de Delictes Greus de la policia de Nova York per participar en una reunió sobre el segrest de la Lara. La filla d’onze anys del promotor immobiliari multimilionari Ari Sonneland i de la seva esposa Alison.

   

   

   

  Sèrie de TV (2011-2012). La Carrie Wells (Poppy Montgomery) té hipermnèsia, és a dir, pot recordar-ho tot fins a l’últim detall. Tot, menys les claus que ajudarien a resoldre el misteriós assassinat de la seva germana. Així doncs, la Carrie farà servir el seu do per ajudar a resoldre crims mentre intenta desbloquejar els records que faran avançar el cas de la seva germana.

  Edat

  Drama | Policíac

  2011

  Amb Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin, Michael Gaston, Kevin Rankin, John Sharian, Daya Vaidya, Vanessa Aspillaga i Dallas Roberts

 • LUTHER

  00.55 - 02.50 h Dimarts

  LUTHER

  EPISODI 8 (T2)

  En Luther ha de rescatar en Ripley abans que l’assassí Cameron ordeixi el seu últim pla per cometre una matança en un col·legi. Mentrestant, el venjatiu i despietat cap de la Jenny demana una compensació per la pèrdua de la seva protegida.

   

   

   

  En John Luther és un detectiu que treballa per a la Unitat de Delictes Greus de Londres. En Luther viu plenament dedicat a la seva feina, i està dotat d’una gran capacitat. És obsessiu i, si es deixa portar per les seves fixacions, fins i tot perillós. Mai ha pogut evitar ser absorbit per la foscor dels crims als quals s’enfronta. En Luther atorga a la seva feina un lloc prioritari. Ha pagat un alt preu per la seva dedicació a ella, que és al mateix temps una benedicció i una maledicció, tant per a ell com per a les persones que l’envolten.

   

  Edat

  Policíac | Thriller

  2011

  Amb Idris Elba, Ruth Wilson, Saskia Reeves, Steven Mackintosh, Warren Brown, Indira Varma, Paul McGann i Dermot Crowley

  MIéNTEME

  21.00 h - 21.45 h Caps de setmana

  MIéNTEME

  Dissabte 22,

  VIERNES NEGRO (T2)

  Un adolescent amb problemes està convençut que va ser segrestat quan era un nadó, i acudeix al Grup Lightman per intentar destapar els secrets del seu passat. D’altra banda, l’Eli investiga les causes de l’estampida que va tenir lloc en un centre comercial el dia després d’Acció de Gràcies i que va causar diverses víctimes.

   

  Diumenge 23,

  AMIGO INVISIBLE (T2)

  Mentre l’Emily organitza una festa de Nadal a l’oficina amb regals d’“amic invisible”, en Cal es desplaça a l’Afganistan per investigar si un detingut diu o no la veritat sobre el parador de dos marines que han estat capturats. Per complicar encara més la situació, el detingut és en Franko Vincent, un estatunidenc que s’ha unit als talibans. La vida dels soldats capturats està en perill i en Cal ha d’esbrinar si en Franko està intentant que els marines caiguin en una emboscada.

   

   

   

  Sèrie de TV de 48 episodis (2009-2011). En Paul Ekman un psicòleg capaç de detectar si la gent menteix o diu la veritat analitzant l’expressió de la cara, els gestos i la veu, utilitza aquest do per resoldre casos criminals. Considerat per la revista ‘Time’ una de les 100 persones més influents del món, les seves experiències i llibres li seran molt útils a l’expolicia i doctor Cal Lightman, un expert en l’engany que col·labora amb la policia i altres agències de seguretat per resoldre enrevessats casos criminals. Aquest “detector de mentides humà” compta amb l’ajuda d’una psicòloga clínica, la doctora Gillian Foster que aporta a la investigació els seus coneixements acadèmics. 

  Edat

  Acció | Suspens

  2009

  Amb Tim Roth, Kelli Williams, Brendan Hines, Monica Raymund, Hayley McFarland, Mekhi Phifer i Kristen Ariza

 • MISS MARPLE

  18.40 h - 20.30 h Caps de setmana

  MISS MARPLE

  Dissabte 22,

  EL CRIMEN DORMIDO 

  La Jane Marple és cridada per ajudar la Gwenda Halliday, una noia jove i guapa, qui ha comprat una casa a la cosa anglesa, només per fer front a les seves visions estranyes. Gràcies a les investigacions que fa la senyoreta Marple, la Gwenda descobreix que en comptes d’haver passat tota la seva vida a l’índia, com ella creia, havia passat un temps a la casa, quan era molt petita. Les visions, són, de fet, fotografies que hi ha a la seva memòria, i s’adona que va ser testimoni de l’assassinat d’una atractiva dona anomenada “Hellen”.

   

  Diumenge 23,

  EL CASO DE LOS ANÓNIMOS  

  Quan el veterà de guerra Jerry Burton i la seva germana Joanna es muden al plàcid poblet de Lymstock, per a què en Jerry es recuperi de totes les injúries rebudes en provocar un accident amb la seva moto, l’únic que esperen és la tranquil·litat i fins i tot l’avorriment. No obstant, per a la seva sorpresa, es veuran ficats enmig d’un gran escàndol que commocionarà el poble: algú s’està dedicant a enviar cartes enverinades als habitants de Lymstock. L’estrany és que la persona que rep la carta acaba suïcidant-se. En Jerry, aprofitant que la senyoreta Marple es troba a Lymstock, es reuneix amb ella per investigar la identitat del culpable de les missives.

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2007

  Amb Geraldine McEwan, Joana Lumley, Simon Callow, Jack Davenport, Tara Fitzgerals, Ian Richardson, Derek Jacobi, Janet Meter, Jason Flemynh, Herbert Lom i Rachel Stirling

  MONK

  23.00 h - 01.30 h Divendres

  MONK

  EL SR. MONK SE ENCUENTRA CON SU PADRE (T5)

  Per fi, després de tants anys, el Sr. Monk es troba amb el seu pare, ja que aquest és arrestat a San Francisco. En Monk decideix visitar-lo i, durant el viatge, coneix la raó per la qual el seu pare els va abandonar a ell i al seu germà.

   

  EL SR. MONK Y EL LEPROSO (T5)

  Un cas estrany: el Sr. Monk rep 500 dòlars per visitar un tipus en un bar. Ell sap que això amaga alguna cosa, però acudeix a la cita. El pitjor per a en Monk arriba quan descobreix que el senyor que li donarà una feina i que li ha pagat aquests diners és un leprós, per la qual cosa fuig.

   

  EL SR. MONK HACE UN AMIGO (T5)

  Per primer cop en tota la seva vida, el Sr. Monk coneix un tipus al qual no li importen les seves manies. Es fan amics i van plegats a tot arreu, però el capità Stottlemeyer i la Natalie pensen que aquest estrany amic amaga alguna cosa.

   

  EL SR. MONK ESTÁ A SU SERVICIO (T5)

  Quan la Natalie sospita que hi ha un joc brut en la mort dels seus pares, el Sr. Monk hi acudeix fingint que és un majordom per investigar pel seu compte.

   

   

   

   

  L’Adrian Monk —Tony Shalhoub— és un expolicia de San Francisco que s’ha fet famós pels mètodes poc convencionals amb els quals resol els casos més complicats. Però l’assassinat de la seva esposa l’ha convertit en un maníac obsessionat amb tot el que l’envolta —gèrmens, altures, multituds, espais tancats, aliments…—, situació que ha provocat la seva expulsió del cos. Ara l’Adrian és un detectiu privat que necessita ajuda fins i tot per ordenar el calaix dels mitjons, senzilla tasca que la seva complicada ment pot convertir en un repte angoixant. Afortunadament per a ell, compta amb la incondicional ajuda de la Sharona —Bitty Schram—, la seva infermera, que és qui l’ajuda no només a enfrontar-se a la vida diària sinó també als casos que no deixen viure la policia.

  Edat

  Comèdia | Drama | Policíac | Suspens

  2002-2009

  Amb Tony Shalhoub, Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Bitty Schram, Stanley Kamel, Hector Elizondo, Emmy Clarke, Melora Hardin, Kane Ritchotte, Brooke Adams, Tim Bagley, John Turturro i Virginia Madsen

 • PARENTHOOD

  17.55 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  PARENTHOOD

  Dimecres 26,

  BASTA DE BUENAS OBRAS (T1)

  L’Adam li ofereix una beca de feina a la Sarah a T&S Footwear. Mentrestant, la Kristina ajuda la Suze Lessing durant el seu divorci tenint cura dels seus fills. La Jasmine i en Crosby decideixen on ha de viure en Jabbar.

   

  SOY MÁS GUAY DE LO QUE CREES (T1)

  L’Amber passa més temps amb el seu nou amic Kelsey i la Sarah s’acaba posant gelosa. El company de feina de la Sarah, en Mike, l’aconsella sobre l’Amber. D’altra banda, la Julia intenta convèncer en Joel de tenir un altre fill. Mentrestant l’Adam intenta millorar la seva relació amb en Max

   

  Dijous 27,

  CITA ROMÁNTICA (T1)

  La Kristina programa una cita amb l’Adam després d’assabentar-se d’una notícia alarmant sobre la taxa de divorcis. Mentrestant, la Sarah veu en Drew amb una noia. La Haddie es presenta a presidenta del consell d’estudiants i aconsegueix que la seva família li faci costat. En Crosby aprèn una lliçó molt important de ser pare.

   

  LA CONVENCIÓN (T1)

  La Kristina se’n va a un grup de suport d’Asperger i intenta convèncer l’Adam perquè l’acompanyi. Mentrestant, en Crosby i la Jasmine reben ajuda de la Julia per aconseguir que en Jabbar vagi a l’escola de la Sydney.

   

   

   

   

  Els quatre germans Braverman són pares i, naturalment, han d’afrontar tot tipus de problemes familiars. Adaptació televisiva del llargmetratge ‘Dulce hogar… a veces’ de Ron Howard.

  Edat

  Comèdia

  2010

  Amb Peter Krause, Craig T. Nelson, Lauren Graham, Dax Shepard, Bonnie Bedelia, Monica Potter, Erika Christensen, Joy Bryant, Mae Whitman, Savannah Paige Rae, Sam Jaeger, Miles Heizer, Tyree Brown, Sarah Ramos i Jason Ritter

  POIROT

  21.50 h -01.40 h Diumenge

  POIROT

  MUERTE EN EL NILO 

  La Linnet Doyle ho té tot: bellesa, riquesa, amor… i un viatge pel Nil per gaudir de la seva lluna de mel. Però, darrere d’aquesta aparent plenitud molts perills l’assetgen: la incontrolable gelosia de la seva amiga, els interessos econòmics dels seus tutors, l’ambició dels lladres de joies… Poc a poc, el crim es va perfilant com alguna cosa inevitable, i la Linnet apareix assassinada al seu camarot. En Poirot, que pensava passar uns dies de vacances pel Nil, es veurà embolicat en aquest peculiar cas, en què sortirà a la llum més d’un assumpte tenebrós, però en el qual també hi ha lloc pels esdeveniments feliços.

   

  LA NAVIDAD DE HERCULES POIROT 

  El tirà patriarca d’una problemàtica però rica família cita els seus fills grans per a la reunió de Nadal. Prèviament a la seva trobada li tallen la gola, aparentment, ha estat un dels fills.

   

   

   

  L’Hercules Poirot, el personatge més carismàtic d’Agatha Christie, pren vida a 8tv. Intriga, delictes i misteri en les millors novel·les de la cèlebre autora, convertides en una extraordinària sèrie de televisió, aclamada a tot el món.

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2013

  Amb David Suchet, Hugh Fraser, Pauline Moran i Philip Jackson

Edat recomanada: