Sèries

 • AL DESCUBIERTO

  19.40 h - 21.00 h Dissabte

  AL DESCUBIERTO

  IRIS YA NO VIVE AQUÍ (Iris doesn’t live here anymore)

  L’Iris, una jove de 17 anys, passeja per un barri de Los Angeles en companyia del seu nòvio quan una jove comença a assetjar-los des d’un cotxe. La parella intenta ignorar la provocació, però aleshores obren foc contra ells des del mateix cotxe. En Lorenzo Parker, el nòvio de la jove, s’hi interposa per protegir-la però és ferit per una bala. Els responsables del tiroteig pertanyen a una de les bandes més perilloses del país, la qual cosa suposa un problema no només per a l’Iris, sinó també per a tota la seva família.

   

  DON DE LOS MUERTOS (Don of the dead)

  La Mary s’adona que un dels seus primers testimonis, pel qual sent un afecte especial, té problemes amb el joc. Durant cinc anys, l’Scott i en Chris Worley van ser testimonis protegits de la Mary per haver presenciat un assassinat. En Chris, el germà petit, destacava per la seva gran habilitat sobre la canxa de bàsquet, per la qual cosa l’Scott va procurar que durant el temps que van haver de canviar d’identitat no deixés d’entrenar cap dia. Els esforços realitzats van donar els seus fruits i en Chris es va convertir en una estrella del bàsquet. No obstant, la Mary sospita que té problemes amb el joc i, encara que sap que no ha de ficar-s’hi, s’ho pren com a quelcom personal perquè el seu pare també va ser addicte als jocs d’atzar.

   

   

   

   

   

   

  La Mary Shannon és una agent governamental que treballa per al Departament de Protecció de Testimonis Federals. A més a més de la seva complicada tasca, la Mary ha de bregar amb una família una mica excèntrica i amb les seves esvalotades relacions personals. L’agent és un pilar bàsic per a la seva família, la qual ignora per complet la seva veritable ocupació. La mare de la Mary, la Jinx Shannon —Lesley Ann Warren—, està especialment preocupada per la relació que manté la seva primogènita amb la seva germana, la Brandi —Nichole Hiltz—, sempre massa rebel i a punt d’esgotar la paciència dels qui l’envolten. A més, la Mary viu una complicada relació personal amb el seu nòvio, en Raphael —Cristian de la Fuente—, ja que sembla que no tenen del tot definida la seva situació.

  Edat

  Acció | Policíac | Suspens

  2008

  Amb Mary McCormack, Lesley Ann Warren, Nichole Hiltz, Fred Weller, Paul Ben-Victor, Christian de la Fuente i Todd Williams

  CAZATESOROS

  13.40 h - 16.00 h Caps de setmana

  CAZATESOROS

  Dissabte 21,

  ANTIANEIRAL

  Han assassinat un professor de la Sydney, i una de les peces del seu despatx ha estat robada. L’arqueòloga i en Nigel es dirigeixen a Istanbul per investigar el cas. Allà es trobaran la Natasha Tripova, líder d’una fosca secta femenina que intenta localitzar el cinturó d’Hipòlita. La jove atrapa en Nigel amb l’ajuda d’un grup de dones, i l’obliga a portar-les al lloc on és la valuosa relíquia.

   

  BAJO EL HIELO

  La Sydney i en Nigel són requerits en una base de l’Antàrtida. En el seu viatge al pol sud els acompanyen un mecànic i un comptable, que en realitat és un agent secret. Al lloc troben els cadàvers d’un equip d’investigadors que hi havien anat buscant les restes d’un ‘anazasi’ indi congelat, una espècie extingida misteriosament. Poc després, la Sydney i en Nigel troben l’Eleanor, una supervivent, i descobreixen que la mòmia de l’indi està infectada per un perillós virus que causa atacs de bogeria.

   

  CAZATESOROS

  Contacten amb en Nigel i amb la Sydney per investigar l’assassinat a cops d’un home vinculat a una antiga relíquia: la creu d’Artur. La Sarah Glover, la dona de la víctima, està convençuda que en Winston Hubbard, un home que cerca aquesta antiguitat, és l’assassí del seu marit. La Sydney i en Nigel segueixen el rastre de la relíquia i acaben descobrint que l’Emma, la infermera del Winston, i la mateixa Sarah han planejat la mort del seu espòs.

   

   

   

  Diumenge 22,

  FALSA FOX

  Mentre en Nigel passa temps en companyia de la Lorraine, una jove interessada en la recerca de relíquies, la Sydney és atacada per uns lladres que li roben la bossa i la seva ballesta. Els dos es dirigeixen a Madrid per seguir la pista de la corona del rei Carles IV. Quan arriben al lloc, el professor amb qui s’havien de reunir ha estat assassinat amb la ballesta de la Sydney. Més tard, l’arqueòloga i en Nigel descobreixen que la Lorraine i el Raoul s’han fet passar per ells.

   

  LA CAJA DE PANDORA

  En el testament del Mac Hollingworth, un vell caçatresors, ell deixa la clau de la caixa de Pandora a la Sydney. L’arqueòloga i en Nigel viatgen a Bahrain, on fan amistat amb en Ahmid, un habitant de la zona. Amb la seva ajuda, arriben al palau on es troba la caixa de Pandora que està custodiada per un harem de ballarines. El recinte està controlat pel coronel Montoya i pel seu guardaespatlles Hauer. La Sydney descobreix la porta oculta que obre la clau, però la jove i en Nigel són capturats.

   

  EL SEÑOR DE LA GUERRA

  Fa temps una genet es va erigir líder d’un clan asseguda en una extraordinària cadira que atorga poders. La Sydney i en Nigel descobreixen una paret amb inscripcions seves. Quan estan investigant la troballa algú els roba els cavalls, la Sydney aconsegueix muntar un d’ells i comença a perseguir el lladre fins a atrapar-lo, però la jove resulta ferida a la baralla. Malgrat això la Sydney aconsegueix fer amistat amb el lladre que resulta ser el bessó de la jove líder de la tribu d’homes cavalls.

   

   

   

   

   

   

  Sèrie de TV de 66 episodis (1999-2002) que narra les aventures de la Sidney Fox, una professora d’història antiga que recorre els llocs més remots del món a la recerca de tresors i d’exòtiques obres d’art. Compta amb l’ajuda d’en Nigel, el seu tímid i poruc ajudant, el cervell del qual és una autèntica enciclopèdia. Junts s’enfrontaran a molts perills que posaran en risc la seva vida.

  Acció | Aventures

  1999-2002

  Amb Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Louis Mandylor, John Schneider, Jeannette Sousa i Shanly Trinidad

 • COMISARIO BRUNETTI

  22.30 h - 00.15 h Divendres Diumenge

  COMISARIO BRUNETTI

  Divendres 27,

  EL PEOR REMEDIO (The Anonymous Venetian)

  La Paola Brunetti, esposa del comissari Brunetti, destrossa l’aparador d’una agència de viatges com a protesta per l’explotació del turisme sexual en països asiàtics. La crisi familiar que desencadena la situació sotmet en Brunetti a una pressió extrema també a la seva feina.

   

   

   

   

  En Guido Brunetti no és el típic policia: és feliç amb la seva família, admirat pels seus companys i treballa a Venècia, la ciutat italiana amb l’índex més baix de criminalitat. És un tipus afable, exquisit i culte que llegeix Heròdot i Dant, més aviat escèptic i pessimista. El Comissari Brunetti és el protagonista de les novel·les de Donna Leon, traduïdes a vint-i-tres idiomes, que l’han convertit en una autora de culte a Anglaterra, França, Espanya i sobretot, a Alemanya.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb Michael Degen, Karl Fischer, Annett Renneberg, Patrick Diemling, Laura Syniawa, Ueli Jäggi, Dietmar Mössmer, Uwe Kockisch, Julia Jäger, Peter Fitz i Christel Peters

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  18.05 h - 21.00 h Diumenge

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  Episodi 29

  L’excirurgiana Emma Reding és trobada morta a la seva habitació. La porta tancada des de dins suggereix un suïcidi. No obstant, tant el seu nòvio, en Colin Campbell, com els seus amics Judith Musgrove i Pam i Jim Chandle coincideixen que el suïcidi no té sentit, perquè l’Emma estava molt il·lusionada amb el ball que se celebraria aquella nit.

   

  Episodi 30

  Quan un policia britànic és trobat mort a l’interior d’una cambra tancada a la petita illa paradisíaca de Sainte-Marie, el detectiu Richard Poole és enviat allà per investigar el succés. És l’home idoni per al cas, malgrat que odia el sol, el mar i la sorra.

   

  Episodi 31

  Mentre el detectiu Richard Poole cerca desesperadament una tassa de te decent, una núvia és assassinada el mateix dia del seu casament. Qui podria cometre un crim com aquest? Podria, de debò, ser algú de la seva pròpia família?

   

   

   

   

   

   

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

 • DON MATTEO

  01.00 h - 02.00 h Dissabte

  DON MATTEO

  Protagonitzada pel conegut actor Terence Hill, la sèrie ofereix en cada episodi una nova aventura, carregada d’intriga i de misteris per resoldre. El protagonista és en Matteo Bondini, un sacerdot molt peculiar que, muntat en la seva bicicleta, exercirà d’extraordinari detectiu a la regió italiana de l’Úmbria. En les seves investigacions serà flanquejat per una parella de policies, per una bella alcaldessa i, en la parròquia, per un divertit grup d’amics.

   

  ‘Don Matteo’ s’ha convertit en una de les més reconegudes comèdies familiars i ha tingut un gran acolliment en la RAI —Radiotelevisió Italiana—, a més d’erigir-se en una de les sèries de culte de la televisió nacional, amb fins a vuit temporades des de la seva estrena l’any 2000.

  Acció | Policíac | Suspens

  2000

  Amb Terence Hill, Milena Miconi, Nini Frassica, Francesco Scali, Natalie Guetta i Astra Lanz

  LUTHER

  16.05 - 18.05 h Diumenge

  LUTHER

  EPISODI 5

  La dona d’un important marxant d’art és segrestada. Els segrestadors demanen, a canvi del seu alliberament, un joc de diamants. El marit, desesperat, acudeix a la policia per advertir del fet que la seva dona es va empassar els diamants perquè no poguessin ser robats i tem que, si els segrestadors se n’assabenten, acabin amb la seva vida sense més dilació.

   

  EPISODI 6

  En Luther, que és acusat de la mort de la seva companya Zoe, decideix fugir de la policia fins a poder demostrar la seva innocència. La seva cap es lamenta d’haver tornat a admetre en Luther al departament perquè tenia el pressentiment que no hi aportaria res de bo. No obstant, el seu company Martin Shenk confia en la seva innocència i dirigeix les seves sospites cap al detectiu Ian Reed.

   

   

   

   

   

   

  En John Luther és un detectiu que treballa per a la Unitat de Delictes Greus de Londres. En Luther viu plenament dedicat a la seva feina, i està dotat d’una gran capacitat. És obsessiu i, si es deixa portar per les seves fixacions, fins i tot perillós. Mai ha pogut evitar ser absorbit per la foscor dels crims als quals s’enfronta. En Luther atorga a la seva feina un lloc prioritari. Ha pagat un alt preu per la seva dedicació a ella, que és al mateix temps una benedicció i una maledicció, tant per a ell com per a les persones que l’envolten.

   

  Edat

  Policíac | Thriller

  2011

  Amb Idris Elba, Ruth Wilson, Saskia Reeves, Steven Mackintosh, Warren Brown, Indira Varma, Paul McGann i Dermot Crowley

 • SHERLOCK

  23.25 h-01.00 h Diumenge

  SHERLOCK

  ELS GOSSOS DE BASKERVILLE (The Hounds of Baskerville)

  En Sherlock i en John reben la visita d’un jove anomenat Henry Knight. Quan era petit, aquest va veure com el seu pare era atacat i assassinat per un monstruós coniller vint anys enrere, a Dartmoor, molt a prop del laboratori de recerca de Baskerville, on se sospita que es realitzen certes proves amb animals. Ell es va espantar i en va fugir, però el van trobar l’endemà. Després d’anys de teràpia torna a aquell lloc, on nota que passa alguna cosa i això reactiva les seves pors, la qual cosa fa que recorri a en Holmes, qui accedeix a ajudar-lo senzillament perquè ell va emprar el terme arcaic de ‘coniller’ en lloc de ‘gos’. A Dartmoor decideixen visitar la base militar de Baskerville, on en Sherlock pot entrar gràcies a la identificació oficial que va robar al seu germà Mycroft.

   

   

   

   

   

   

   

  Situada al Londres del segle XXI, la sèrie segueix els passos de l’excèntric detectiu Sherlock Holmes al costat del seu inseparable company, en John Watson, amb la finalitat de resoldre els brutals crims que es van succeint. Les seves insuperables habilitats de deducció i el seu arrogant distanciament emocional el converteixen en el perfecte detectiu, però aviat descobrirà que hi ha algú més que el segueix, en James Moriarty.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2010

  Amb Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, Andrew Scott, Louise Brealey i Rupert Graves

Edat recomanada: