Sèries

 • AL DESCUBIERTO

  21.45 - 22.40 h h Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge

  AL DESCUBIERTO

   

  Divendres 25

   

  EL CASO HORST

   

  En Thorts Vanderhoff entra a formar part del programa de protecció de testimonis. Quan la Mary i en Marshall acudeixen a la presó de Perryville per recollir-lo, descobreixen que el seu nou testimoni és un home extremadament sarcàstic que els insulta contínuament. Quan tots tres van amb cotxe per una desèrtica carretera, dos assassins els paren una trampa i comencen un tiroteig. En Marshall rep un tret, i la Mary busca la manera de salvar el seu company i també el testimoni.

   

  Dissabte 26

   

  ¿QUIÉN DISPARÓ A JAY ARNSTEIN?

   

  Quan el marxant de Nova York Jay Arnstein entra al programa de protecció de testimonis sol·licita que hi incorporin la seva esposa, la Marcy. Aquesta creu que el trasllat pot ser una bona oportunitat per salvar el seu matrimoni. Paral·lelament, la Mary descobreix que en Jay ha arribat a un acord amb el Ministeri de Justícia perquè hi portin la Kay, la seva amant. Tot transcorre de manera normal fins que la Kay es deixa veure en l’obertura de la nova galeria d’en Jay i aixeca les sospites de la Marcy, que creia que per fi havia aconseguit l’estabilitat en el seu matrimoni.

   

  Diumenge 27

   

  UNA APUESTA MUY CARA

   

  Mentre la Mary treballa per resoldre el misteri de la persona que va intentar matar el seu protegit rebrà la notícia que aquest sembla haver mort en un accident de cotxe. En Don i la Ruth Ferguson són un matrimoni tremendament bondadós que treballa solidàriament en un refugi per a gent sense llar. Malgrat no suportar-se, les seves creences religioses els impedeixen plantejar-se el divorci. La Mary rep la notícia que el cotxe d’en Don ha estat trobat en un barranc amb ell en el seu interior, però quan arriben al lloc dels fets descobreixen que el cos no és el seu…

   

  Dilluns 28

   

  IRIS YA NO VIVE AQUÍ

   

  L’Iris, una jove de 17 anys, passeja per un barri de Los Angeles en companyia del seu nòvio quan una jove comença a assetjar-los des d’un cotxe. La parella intenta ignorar la provocació, però aleshores obren foc contra ells des del mateix cotxe. En Lorenzo Parker, el nòvio de la jove, s’hi interposa per protegir-la però és ferit per una bala. Els responsables del tiroteig pertanyen a una de les bandes més perilloses del país, la qual cosa suposa un problema no només per a l’Iris sinó també per a tota la seva família.

   

   

  La Mary Shannon és una agent governamental que treballa per al Departament de Protecció de Testimonis Federals. A més a més de la seva complicada tasca, la Mary ha de bregar amb una família una mica excèntrica i amb les seves esvalotades relacions personals. L’agent és un pilar bàsic per a la seva família, la qual ignora per complet la seva veritable ocupació. La mare de la Mary, la Jinx Shannon —Lesley Ann Warren—, està especialment preocupada per la relació que manté la seva primogènita amb la seva germana, la Brandi —Nichole Hiltz—, sempre massa rebel i a punt d’esgotar la paciència dels qui l’envolten. A més, la Mary viu una complicada relació personal amb el seu nòvio, en Raphael —Cristian de la Fuente—, ja que sembla que no tenen del tot definida la seva situació.

  Edat

  Acció | Policíac | Suspens

  2008

  Amb Mary McCormack, Lesley Ann Warren, Nichole Hiltz, Fred Weller, Paul Ben-Victor, Christian de la Fuente i Todd Williams

  DIAGNòSTIC ASSASSINAT

  17.05 h - 18.00 h De dilluns a divendres

  DIAGNòSTIC ASSASSINAT

   

  Dilluns 28

   

   

  UN CADÀVER INQUIET

   

  En Mark intenta anar a la feina en patins de rodes perquè el seu cotxe no funciona. Llavors prova un ritus sioux de purificació per curar la seva sinusitis, deixant de banda la medicina que ell ha estudiat. En Mark rep una trucada i la visita a casa seva d’un guru, en Robin Westling, qui creu que ha estat enverinat i mor allà mateix. Quan els sanitaris hi arriben, tant el cos com el seu cotxe han desaparegut, fins i tot l’Steve pensa que és producte de la imaginació del seu pare o d’algun al·lucinogen, però en Mark troba el diari de butxaca d’en Robin Westling i pensen que aquest encara és viu però no saben on buscar-lo. Els Sloan decideixen investigar l’institut d’en Westling.

   

   

  Aquesta sèrie narra la vida d’un doctor que investiga les morts d’alguns dels seus pacients. El protagonista de la sèrie és el doctor Mark Sloan (Dick Van Dyke), que treballa en un hospital de Los Angeles. Quan una persona apareix morta per alguna causa mèdica, en Mark i el seu equip lluiten per descobrir la veritat. L’equip d’en Mark està format per en Jesse (Charlie Schlatter), un intern del servei d’urgències, l’Amanda (Victoria Rowell), que treballa en el laboratori de l’hospital, en Jack (Scott Baio), el seu alumne més avantatjat i l’Steve (Barry Van Dyke), el seu sofert fill, que treballa com a detectiu.

  Edat

  Comèdia | Crim | Drama | Policíac | Suspens

  1993 - 2001

  Amb Dick Van Dyke, Barry Van Dyke i Victoria Rowell

 • DINAMITA

  11.05 h-11.35 h De dilluns a divendres

  DINAMITA

  Escrita i dirigida per Tricicle, la sèrie d’humor Dinamita! ofereix en cada programa una successió de gags que tenen en els personatges un fil conductor.

  Comèdia

  2000

  Amb Ricard Borrà, Carles Herdia, Toni González, Katy Solivelles, Mia Esteve, Vicenta N’dongo i Lluís Marco

  GATA SALVAJE

  16.00 h - 16.50 h De dilluns a divendres

  GATA SALVAJE

  Gata Salvaje és la història d’una jove que haurà de lluitar per recuperar la felicitat que la vida li va arrabassar, per mantenir-se íntegra en un món d’odi i ambició. És una història que posa en la balança la puresa de la Rosaura Ríos i la maldat i hipocresia de la família Arismendi. Ambientada en els més bells escenaris naturals, coneixerem la Rosaura —la Gata Salvaje—, una dona que s’enfronta a la vida amb valentia i enteresa. La Rosaura treballa incansablement per tirar la seva família endavant. El seu pare, un home alcohòlic, guarda un gran secret que pot canviar enterament la vida de la humil noia. Però, abans que aquest secret surti a la llum, la Rosaura coneixerà en Luis Mario Arismendi, un cràpula que jugarà amb l’amor de la jove sense importar-li la gran adoració que aquesta sent per ell.

  Melodrama

  2002

  Amb Marlene Favela, Mario Cimarro, Carolina Tejera, Osvaldo Rios, Aura Cristina Geithner, Ariel López Padilla i Marjorie De Sousa

 • JET LAG

  11.35 h-12.00 h De dilluns a divendres

  JET LAG

   

  Jet Lag explica la història de tres hostesses de la companyia aèria FlyFly que comparteixen pis a Barcelona. Són l’Esther, una dona aparentment conservadora, una mica neuròtica i obsessionada amb l’ordre; la Sílvia, una dona molt clara i pràctica que té dificultats a l’hora de mostrar el seu vessant més tendre; i la Carla, la més frívola de les tres: li encanta la roba, viure bé i tenir molts amants. Amb elles també viu la Mariona, la germana petita de l’Esther, que arriba a Barcelona per comprar el seu vestit de núvia. El seu viatge farà que tots els seus plans canviïn i finalment anul·li el seu casament i s’instal·li per sempre en el sofà del pis. El grup de noies es completa amb la Diana, la veïna d’escala una miqueta surrealista, vídua des de fa un any, que passa més estones a casa de les hostesses que a la seva pròpia.

   

  Comèdia

  2001-2006

  Amb Mamen Duch, Cesc Gay, Miriam Iscla, Marta Pérez, Carme Plà, Àgata Roca, Eva Mor, Roger Rubio, Tomàs Aragay, Sergi Pompermayer i Héctor Lozano

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  18.15 h - 19.00 h De dilluns a divendres

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  Inspirada en les novel·les de misteri encunyades per l’estil d’Agatha Christie, Se ha escrito un crimen gira al voltant del personatge de la Jessica Fletcher, una exprofessora de literatura convertida en escriptora de best-sellers policíacs, vídua i resident en un idíl·lic poble costaner de l’estat de Maine, que ha conegut l’èxit en l’edat madura i que es veu obligada a exercir de detectiu improvisada per resoldre assassinats en els quals sempre es veu involucrada per atzar.

   

   

  Després de protagonitzar centenars de pel·lícules, la majoria de les vegades en papers secundaris —tot i que de gran rellevància—, la britànica Angela Lansbury va conquerir l’audiència televisiva dels anys 80 amb la sèrie Se ha escrito un crimen, una producció convertida amb el temps en títol de referència del gènere d’investigació i en una de les millors sèries de misteri de la història de la televisió.

  Edat

  Comèdia | Crim | Drama | Policíac | Suspens

  1984 - 1996

  Amb Angela Landsbury, William Windom, Ron Masak, Louis Herthum, Tom Bosley, Michael Horton i Ken Swofford

Edat recomanada: