Sèries

 • CASTLE

  18.00 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  CASTLE

   

   

   

  Sèrie de TV (2009-2016, 8 temporades, 172 episodis). Segueix les aventures d’en Richard Castle (Nathan Fillion), un escriptor de novel·les de misteri que col·labora en la resolució dels casos que investiga el Departament de Policia de Nova York. Tot comença quan un assassí en sèrie es dedica a reproduir els crims que en Castle descriu en les seves novel·les. En la vida d’en Castle, a més de la detectiu Kate Beckett, hi ha altres dones, com ara la seva mare (Susan Sullivan), una antiga diva de Broadway, la seva exesposa i la seva saberuda filla adolescent (Molly Quinn).

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2000

  Amb Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Molly C. Quinn, Tamala Jones, Seamus Dever, Anabelle Acosta, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson,Victoria Pratt, Mimi Michaels i Jeannette Sousa

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  19.00 h - 21.00 h Caps de setmana

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  Dimarts 26

  Episodi 8 (T3)

  L’excirurgiana Emma Reding és trobada morta a la seva habitació. La porta tancada des de dins suggereix un suïcidi. No obstant, tant el seu nòvio, en Colin Campbell, com els seus amics Judith Musgrove i Pam i Jim Chandle coincideixen que el suïcidi no té sentit, perquè l’Emma estava molt il·lusionada amb el ball que se celebraria aquella nit.

   

   

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

 • IMBORRABLE

  23.00 - 01.45 h Dimarts

  IMBORRABLE

   

   

   

  Sèrie de TV (2011-2012). La Carrie Wells (Poppy Montgomery) té hipermnèsia, és a dir, pot recordar-ho tot fins a l’últim detall. Tot, menys les claus que ajudarien a resoldre el misteriós assassinat de la seva germana. Així doncs, la Carrie farà servir el seu do per ajudar a resoldre crims mentre intenta desbloquejar els records que faran avançar el cas de la seva germana.

  Edat

  Drama | Policíac

  2011

  Amb Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin, Michael Gaston, Kevin Rankin, John Sharian, Daya Vaidya, Vanessa Aspillaga i Dallas Roberts

  LUTHER

  23.00 - 01.40 h Dimecres

  LUTHER

   

   

   

  En John Luther és un detectiu que treballa per a la Unitat de Delictes Greus de Londres. En Luther viu plenament dedicat a la seva feina, i està dotat d’una gran capacitat. És obsessiu i, si es deixa portar per les seves fixacions, fins i tot perillós. Mai ha pogut evitar ser absorbit per la foscor dels crims als quals s’enfronta. En Luther atorga a la seva feina un lloc prioritari. Ha pagat un alt preu per la seva dedicació a ella, que és al mateix temps una benedicció i una maledicció, tant per a ell com per a les persones que l’envolten.

   

  Edat

  Policíac | Thriller

  2011

  Amb Idris Elba, Ruth Wilson, Saskia Reeves, Steven Mackintosh, Warren Brown, Indira Varma, Paul McGann i Dermot Crowley

 • MIéNTEME

  21.00 h - 22.20 h De dilluns a divendres

  MIéNTEME

  Dilluns 25

  SACRIFICIO

  Després de l’explosió de diversos artefactes terroristes a Washington DC, en Ben Reynolds visitarà l’equip d’en Lightman per intentar identificar els responsables i evitar  que es produeixin més atacs. La Zoe ajudarà en Lightman amb la investigació.

   

   

  Dimarts 26

  EL CENTRO DE TODO

  Una dona que pateix un quadre de personalitat múltiple, acudeix a en Lightman per sol·licitar la seva ajuda. El grup ha de descobrir si es tracta de la testimoni o de la culpable d’un assassinat. Mentrestant, l’equip d’en Lightman és contractat també per  investigar un candidat del Tribunal Suprem.

   

   

   

   

  Sèrie de TV de 48 episodis (2009-2011). En Paul Ekman un psicòleg capaç de detectar si la gent menteix o diu la veritat analitzant l’expressió de la cara, els gestos i la veu, utilitza aquest do per resoldre casos criminals. Considerat per la revista ‘Time’ una de les 100 persones més influents del món, les seves experiències i llibres li seran molt útils a l’expolicia i doctor Cal Lightman, un expert en l’engany que col·labora amb la policia i altres agències de seguretat per resoldre enrevessats casos criminals. Aquest “detector de mentides humà” compta amb l’ajuda d’una psicòloga clínica, la doctora Gillian Foster que aporta a la investigació els seus coneixements acadèmics. 

  Edat

  Acció | Suspens

  2009

  Amb Tim Roth, Kelli Williams, Brendan Hines, Monica Raymund, Hayley McFarland, Mekhi Phifer i Kristen Ariza

  MISS MARPLE

  21.35 h - 02.20 h Dissabte

  MISS MARPLE

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2007

  Amb Geraldine McEwan, Joana Lumley, Simon Callow, Jack Davenport, Tara Fitzgerals, Ian Richardson, Derek Jacobi, Janet Meter, Jason Flemynh, Herbert Lom i Rachel Stirling

 • MONK

  23.00 h - 01.30 h Divendres

  MONK

   

   

   

   

  L’Adrian Monk —Tony Shalhoub— és un expolicia de San Francisco que s’ha fet famós pels mètodes poc convencionals amb els quals resol els casos més complicats. Però l’assassinat de la seva esposa l’ha convertit en un maníac obsessionat amb tot el que l’envolta —gèrmens, altures, multituds, espais tancats, aliments…—, situació que ha provocat la seva expulsió del cos. Ara l’Adrian és un detectiu privat que necessita ajuda fins i tot per ordenar el calaix dels mitjons, senzilla tasca que la seva complicada ment pot convertir en un repte angoixant. Afortunadament per a ell, compta amb la incondicional ajuda de la Sharona —Bitty Schram—, la seva infermera, que és qui l’ajuda no només a enfrontar-se a la vida diària sinó també als casos que no deixen viure la policia.

  Edat

  Comèdia | Drama | Policíac | Suspens

  2002-2009

  Amb Tony Shalhoub, Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Bitty Schram, Stanley Kamel, Hector Elizondo, Emmy Clarke, Melora Hardin, Kane Ritchotte, Brooke Adams, Tim Bagley, John Turturro i Virginia Madsen

  POIROT

  21.40 h -02.05 h Diumenge

  POIROT

   

   

   

  L’Hercules Poirot, el personatge més carismàtic d’Agatha Christie, pren vida a 8tv. Intriga, delictes i misteri en les millors novel·les de la cèlebre autora, convertides en una extraordinària sèrie de televisió, aclamada a tot el món.

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2013

  Amb David Suchet, Hugh Fraser, Pauline Moran i Philip Jackson

 • PSYCH

  15.00 h - 18.30 h De dilluns a divendres

  PSYCH

  Dimarts 26

  SHAWN Y EL FANTASMA ROJO 

  Els protagonistes de la sèrie segueixen amb la seva feina habitual, aquest cop s’han de fer passar pels assistents personals de l’estrella d’una convenció de còmics, per trobar un adolescent que ha desaparegut de la casa dels seus pares sense deixar rastre.

   

  NO ME OLVIDES

  Una antiga companya de col·legi i el seu pare, el capità Conners, es presenten a l’oficina d’en Shawn i en Gus, el motiu de la visita és que en Conners està segur que ha resolt un assassinat i la policia no li fa cas perquè actualment té problemes de memòria. A més, encara no ha trobat proves que demostrin que té raó. En Shawn i en Gus decideixen ajudar-lo a resoldre el cas, encara que el primer està convençut que el capità sap alguna cosa més i que pot estar relacionat amb un assassinat actual.

   

  DE 0 A CRIMEN EN 60 SEGUNDOS

  La desconfiança de l’agent Lassiter en les tècniques policials d’en Shawn i en Gus augmenta per moments. I és que, tot i les seves sospites, el detectiu es veurà obligat a deixar en mans dels dos amics la investigació del seu cotxe robat. En Shawn trobarà el cotxe en temps rècord i sense problemes. Tanmateix, el protagonista de ‘Pysch’ s’adonarà que, tot i el seu talent, la investigació ha estat massa fàcil i que hi ha alguna cosa més darrere del robatori que no pot deixar passar.

   

  Y EN LA RECTA LLEGA ÉL

  Un enemic de la infància, que ara és genet, demana ajuda a en Shawn i en Gus per descobrir per què els seus cavalls mai no guanyen. Però el cas es complica quan un genet mor durant una cursa.

   

  LA CARNE ES UN CRIMEN

  En Shawn i en Gus accepten investigar el cas d’un conegut crític gastronòmic que ha estat assassinat. Durant aquests dies el tiet Burton, familiar d’en Gus, és a la ciutat i en Gus es farà passar per detectiu psíquic per no decebre’l. Serà en Shawn qui l’ajudarà a trobar pistes i a resoldre l’assassinat, en què el primer acusat serà el xef d’un restaurant.

   

   

   

   

  En Shawn és un jove molt diferent dels altres. Des de petit, el seu pare, detectiu de professió, li ha ensenyat a fixar-se en tots els detalls del seu voltant, fins i tot en els més insignificants. Tant que els seus extraordinaris poders d’observació el fan semblar sospitós d’un crim que no ha comès. Tanmateix, gràcies al seu talent, acaba convencent la policia que es tracta de poders psíquics. D’aquesta manera, el jove es fa passar des d’aquell moment per un fals mèdium. El jove Shawn sap aprofitar la seva inusual habilitat d’observar. I és que, a més de treballar com a assessor de la policia, munta un negoci per enriquir-se a partir de la seva pròpia farsa. Amb l’ajuda del seu millor amic Gus, el jove protagonista posa en marxa una agència d’investigació anomenada Psych on, amb murrieria, intenten solucionar els casos més impensables.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2006

  Amb James Roday, Dulé Hill, Timothy Omudson, Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Liam James i Kirsten Nelson

  SHARK

  18.30 h - 20.30 h De dilluns a divendres

  SHARK

  Dimarts 26

  RECUERDOS DEL PASADO 

  Després que una nena de 8 anys fos raptada en un parc i posteriorment assassinada, en Shark creu que el cas pot estar relacionat amb un altre de similar succeït fa 15 anys. En el cas anterior, el principal sospitós, en Charlie Davis, va ser defensat pel propi Shark i la Jessica Devlin va ser l’encarregada de dur a terme l’acusació, per la qual finalment van declarar el sospitós culpable d’assassinat. En Shark continua defensant la innocència d’en Davis, idea que es reforça quan troben un altre sospitós a qui situen en ambdues escenes. La Jessica, per la seva banda, no està d’acord amb en Shark de remenar el cas anterior, potser perquè hi ha dades que podrien posar en perill la seva carrera i ella vol ocultar-les. D’altra banda, un jove li explica a la Julie que el seu pare va tenir una aventura amb la seva mare quan estava casada amb en Shark.

   

  LA MASCOTA DEL PROFESOR (Teacher’s pet)

  En Sebastian s’encarrega del cas d’assassinat d’un multimilionari promotor immobiliari que feia temps que feia parlar a la premsa rosa per les seves desavinences amb la seva segona i jove esposa, la Sonja. Les sospites porten el fiscal a investigar la jove en primera instància, però noves proves el condueixen fins al fill de 16 anys de la víctima, ja que tots dos tenien certes diferències a l’hora d’entendre la vida.

   

  FIEBRE DE ESTRELLA (Starlett fever)

  Febre d’estrella. La Taylor Mays, una de les estrelles més joves de Hollywood, mor després de sortir de la carretera empesa per un altre vehicle. En el moment de l’accident, l’actriu li estava deixant un missatge a la seva germana en què confessava que havia acabat la relació que tenia amb un noi misteriós.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2006-2008). 2 temporades. 38 episodis. L’Stark (James Woods) és l’advocat defensor més famós de Los Angeles. Malgrat això, un cas provoca que decideixi canviar de bàndol i ingressa al departament fiscal, sota la direcció de la seva fins aleshores rival,  la Jessica Devlin (Jeri Ryan). Telesèrie judicial de la CBS sobre un fiscal agressiu i irònic. El capítol pilot va ser dirigit per Spike Lee.

  Edat

  Drama | Policíac | Suspens

  2006

  Amb James Woods, Jeri Ryan, Danielle Panabaker, Sam Page, Sophina Brown, Sarah Carter, Henry Simmons, Kevin Alejandro i Michael Cotter

Edat recomanada: