Sèries

 • AL DESCUBIERTO

  21.40 h - 22.20 h Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Diumenge

  AL DESCUBIERTO

  Dilluns 3

  NO LLORES POR MÍ, ALBUQUERQUE

  Un testimoni especial és inclòs al programa de protecció de testimonis. Es tracta de la Francesca Leandra, una activista llatinoamericana que va poder escapar de casa seva quan uns encaputxats van obrir foc contra tots els seus ocupants a causa dels ideals polítics d’ella.

   

  Dimarts 4

  PADRE VA AL OESTE (Father goes West)

  Un exlladre de Boston intenta deixar el món del crim i de la corrupció pel seu fill adolescent, per por que en el futur ell segueixi els seus passos. Mentrestant, la Mary i en Marshall continuen amb la cerca del franctirador que va estar a punt de matar la Mary.

   

   

   

   

  La Mary Shannon és una agent governamental que treballa per al Departament de Protecció de Testimonis Federals. A més a més de la seva complicada tasca, la Mary ha de bregar amb una família una mica excèntrica i amb les seves esvalotades relacions personals. L’agent és un pilar bàsic per a la seva família, la qual ignora per complet la seva veritable ocupació. La mare de la Mary, la Jinx Shannon —Lesley Ann Warren—, està especialment preocupada per la relació que manté la seva primogènita amb la seva germana, la Brandi —Nichole Hiltz—, sempre massa rebel i a punt d’esgotar la paciència dels qui l’envolten. A més, la Mary viu una complicada relació personal amb el seu nòvio, en Raphael —Cristian de la Fuente—, ja que sembla que no tenen del tot definida la seva situació.

  Edat

  Acció | Policíac | Suspens

  2008

  Amb Mary McCormack, Lesley Ann Warren, Nichole Hiltz, Fred Weller, Paul Ben-Victor, Christian de la Fuente i Todd Williams

  CAZATESOROS

  12.45 h - 13.35 h De dilluns a divendres

  CAZATESOROS

  Dilluns 3

  EL LIBRO DEL AMOR

  La superestrella del futbol Roberto Giannini parla amb la Syd i amb en Nigel per veure si poden trobar el ‘Llibre de l’Amor’ de Casanova, la guia personal del perfecte amant. Malgrat l’èxit amb les dones que té en Roberto, ell vol aconseguir aquesta obra perquè vol ser l’amant perfecte. La seva agent, la Kate Crowley, l’estima amb bogeria, però ell no ho sap. Finalment, i després de molts contratemps, el futbolista rebutja el llibre.

   

  Dimarts 4

  EL MITO DEL LABERINTO

  L’Stavros, un home ric de Grècia, regala una relíquia antiga a la Claudia, i li diu que és la clau del laberint del minotaure. La Sydney, en Nigel i la Claudia assisteixen a una festa dels Vardalos. Allà descobreixen un passadís que els conduirà fins al laberint, on es perdran, i ningú es podria imaginar com troben el camí de tornada: per un cabdell d’or.

   

   

   

  Sèrie de TV de 66 episodis (1999-2002) que narra les aventures de la Sidney Fox, una professora d’història antiga que recorre els llocs més remots del món a la recerca de tresors i d’exòtiques obres d’art. Compta amb l’ajuda d’en Nigel, el seu tímid i poruc ajudant, el cervell del qual és una autèntica enciclopèdia. Junts s’enfrontaran a molts perills que posaran en risc la seva vida.

  Acció | Aventures

  1999-2002

  Amb Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Louis Mandylor, John Schneider, Jeannette Sousa i Shanly Trinidad

 • CRIMEN EN EL PARAíSO

  19.55 h - 21.00 h De dilluns a divendres

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  Dilluns 3

  Episodi 11

  Quan una dona prediu no només la seva pròpia mort sinó que també ofereix la descripció de l’assassí, tot resulta aparentment fàcil per al detectiu Richard Poole, tal vegada massa… Pot un cas del passat ajudar a resoldre un crim del present? I, el més important, podrà en Richard convèncer el seu equip que el crim no ha tingut res a veure amb esperits i amb màgia vudú?

   

  Dimarts 4

  Episodi 12

  Un equip de bussejadors arriba a l’illa en cerca del tresor del pirata Leclerc. El líder del grup, en Daniel Morgan, es veu involucrat en una explosió, i un altre membre de l’expedició, l’Ian Parks, és tirotejat en la tenda de campanya d’en Daniel. El detectiu Poole creu que el veritable objectiu de l’assassí és en Daniel.

   

   

   

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  18.10 h - 19.55 h De dilluns a divendres

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  Inspirada en les novel·les de misteri encunyades per l’estil d’Agatha Christie, ‘Se ha escrito un crimen’ gira al voltant del personatge de la Jessica Fletcher, una exprofessora de literatura convertida en escriptora de best-sellers policíacs, vídua i resident en un idíl·lic poble costaner de l’estat de Maine, que ha conegut l’èxit en l’edat madura i que es veu obligada a exercir de detectiu improvisada per resoldre assassinats en els quals sempre es veu involucrada per atzar.


  Després de protagonitzar centenars de pel·lícules, la majoria de les vegades en papers secundaris —tot i que de gran rellevància—, la britànica Angela Lansbury va conquerir l’audiència televisiva dels anys 80 amb la sèrie ‘Se ha escrito un crimen’, una producció convertida amb el temps en títol de referència del gènere d’investigació i en una de les millors sèries de misteri de la història de la televisió.

  Edat

  Comèdia | Crim | Drama | Policíac | Suspens

  1984 - 1996

  Amb Angela Landsbury, William Windom, Ron Masak, Louis Herthum, Tom Bosley, Michael Horton i Ken Swofford

Edat recomanada: