Sèries

 • CASO CERRADO

  22.35 h -02.20 h Diumenge

  CASO CERRADO

   

  En Boyd dirigeix un equip de policia que es dedica a reobrir els casos arxivats que podrien ser resolts amb noves proves i amb tècniques d’investigació més modernes. Per exemple, el cas del segrest, violació i assassinat d’una noia de 16 anys i la desaparició d’una altra. Després de localitzar l’escenari del crim i d’exhumar el cadàver de la víctima, el grup segueix la pista de l’assassí, però aquest es posa en contacte amb ells i els promet respectar la vida de la segona noia a canvi de parlar personalment amb en Boyd.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb Trevor Eve, Sue Johnston, Wil Johnson, Tara Fitzgerald, Félicité Du Jeu, Claire Goose, Holly Aird, Esther Hall, Georgia Mackenzie i Rory Kinnear

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  16.40 h - 20.30 h Diumenge

  CRIMEN EN EL PARAíSO

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  Crimen en el paraíso és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

 • EL PUENTE

  22.30 h - 00.40 h Dimarts

  EL PUENTE

   

  Sèrie de TV (2011-Actualitat). 30 episodis. En Martin i la Saga són dos policies de Suècia i Dinamarca que creuaran els seus camins en un crim comès al pont que uneix tots dos països, just a la frontera. Començaran aleshores una investigació que els portarà a intentar atrapar un misteriós psicòpata desconegut que vol mostrar a la societat els grans problemes que pateixen els ciutadans.

  Edat

  Policíac | Thriller | Suspens

  2011

  Amb Sofia Helin, Kim Bodnia, Thure Lindhardt, Dag Malmberg, Puk Scharbau, Emil Birk Hartmann, Rafael Pettersson, Anette Lindbäck, Said Legue, Sarah Boberg i Christian Hillborg

  LIFE

  21.00 h - 21.40 h Divendres Dissabte Diumenge

  LIFE

  Divendres 23,

  DE TODO A TODAS HORAS (T2)

  En Crews i la Dani es veuen immersos en la investigació d’una estranya mort: la d’un pare de família, el cos sense vida del qual ha estat trobat colpejat i lligat a una cadira en el fons d’una piscina buida. Convençut que l’assassinat és obra d’una banda de carrer, en Tidwell assigna el cas als detectius. Després d’entrevistar les filles de la víctima i dos membres d’una banda, les primeres pistes porten els agents a investigar un circuit de festes alternatives, un flascó d’asteroides i un misteriós home, a qui tots diuen ‘Monstruo’.

  Mentrestant, en Ted rep la inesperada visita d’en Jack, el pare de la Dani, que pretén esbrinar la informació que en Crews té sobre ell i li fa saber a l’Early una sorprenent proposta. En Charlie, per la seva banda, li demana a la Jennifer, la seva exdona, que l’ajudi a trobar la Rachel Seybolt.

   

  EL NEGOCIO DE LOS MILAGROS (T2)

  En Charlie i la Dani intenten esclarir les estranyes circumstàncies que envolten la mort d’un científic que portava a terme una investigació contra el càncer. Els detectius acudeixen al laboratori on hi treballa la víctima i després d’examinar-ne minuciosament l’escenari, les seves primeres sospites recauen sobre una associació per a la defensa dels animals que podria haver-se venjat de l’investigador substituint l’oxigen d’un dels tancs per nitrogen líquid. No obstant, quan els agents indaguen la complexa vida privada del científic, n’amplien el cercle de sospitosos.

   

   

   

  Estrenada el 2007, Life és una sèrie de gènere policíac protagonitzada per Damian Lewis (qui acaba de ser guardonat amb l’Emmy al millor actor del 2012 pel seu treball en la sèrie Homeland) i Sarah Shahi (recordada pels seus treballs en sèries com Alias o L). El xou consta de dues temporades, amb un total de 32 episodis rodats, i malgrat la seva curta vida va aconseguir convertir-se en una producció de culte en determinats sectors del públic nord-americà.

   

  La trama se centra en el detectiu Charlie Crews, qui és posat en llibertat l’any 2007 després de complir 12 anys d’una condemna a cadena perpètua en el centre penitenciari estatal Pelican Bay. El 1995, en Crews va ser condemnat erròniament pel triple assassinat del seu soci i la seva família. Més d’una dècada després, gràcies als esforços de la seva advocada, la Constance Griffiths, les proves d’ADN acaben per exonerar-lo dels assassinats. Havent perdut la seva feina, la seva esposa, els seus amics, gairebé tot contacte amb l’exterior i fins i tot el sentit de la realitat durant un temps, ha ressorgit de les seves pròpies cendres amb el cap ple d’idees zen (després d’haver trobat al pati de la presó una còpia de The Path to Zen, llibre del qual n’és autor Allan Watts), una fixació per la fruita fresca i l’obsessió per resoldre l’assassinat que gairebé li costa la vida i revelar la conspiració que va ordir la trampa en la qual hi va caure.

  Edat

  Policíac

  2007

  Amb Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brooke Langton, Donal Logue i Brent Sexton

 • LLAMA A LA COMADRONA

  13.00 h - 16.45 h Diumenge

  LLAMA A LA COMADRONA

   

  Llama a la comadrona explica la història de la Jenny Lee, una jove rica que es trasllada a l’East End de Londres, durant la dècada dels 50, per completar la seva formació com a infermera unint-se a una comunitat d’infermeres religioses.

   

  La jove Jessica Raine (The Woman in Black, Robin Hood, Garrow’s Law) encarna la Jenny, i viu entre monges i infermeres. Jenny Agutter (Spooks) és la germana Julienne. Pam Ferris (Little Dorrit) és la germana Evangelina. Miranda Hart (Miranda) interpreta la Chummy. Judy Parfitt (Little Dorrit) posa cara a la germana Monica Joan. Helen George i Bryony Hannah encarnen unes altres joves infermeres que viuen amb la Jenny al convent. 

  Drama

  2012

  Amb Vanessa Redgrave, Jessica Raine, Pam Ferris, Laura Main, Helen George, Jenny Agutter, Judy Parfitt, Bryony Hannah, Ben Caplan, Cliff Parisi, Miranda Hart i Stephen McGann

  MONK

  18.05 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  MONK

  Dijous 22,

  MONK VA AL CIRCO (T2) 

  Un membre d’un circ és assassinat públicament per un acròbata vestit de ninja. La policia sospita d’un entrenador d’animals que té l’arma del crim. En Monk, per la seva banda, sospita de l’exdona de la víctima, però és impossible que ella hagi fet les acrobàcies amb una cama trencada des de fa dies.

   

  MONK Y EL HOMBRE MÁS VIEJO DEL MUNDO (T2)

  Amb l’objectiu d’estabilitzar el seu matrimoni, el capità de la policia redecora el seu despatx amb uns objectes ‘hippies’ que li ha donat la seva dona. A més, es comet el paradoxal assassinat d’un home que ha estat reconegut com el més vell del món.

   

  Divendres 23,

  MONK VA AL CIRCO (T2)

  Un membre d’un circ és assassinat públicament per un acròbata vestit de ninja. La policia sospita d’un entrenador d’animals que té l’arma del crim. En Monk, per la seva banda, sospita de l’exdona de la víctima, però és impossible que ella hagi fet les acrobàcies amb una cama trencada des de fa dies.

   

  MONK Y EL HOMBRE MÁS VIEJO DEL MUNDO (T2)

  Amb l’objectiu d’estabilitzar el seu matrimoni, el capità de la policia redecora el seu despatx amb uns objectes ‘hippies’ que li ha donat la seva dona. A més, es comet el paradoxal assassinat d’un home que ha estat reconegut com el més vell del món.

   

  MONK VA AL TEATRO (T2)

  La germana de la Sharona, una jove actriu, és acusada d’assassinar un company en plena funció de teatre en escenificar un apunyalament que va resultar ser irreal.

   

   

   

  L’Adrian Monk —Tony Shalhoub— és un expolicia de San Francisco que s’ha fet famós pels mètodes poc convencionals amb els quals resol els casos més complicats. Però l’assassinat de la seva esposa l’ha convertit en un maníac obsessionat amb tot el que l’envolta —gèrmens, altures, multituds, espais tancats, aliments…—, situació que ha provocat la seva expulsió del cos. Ara l’Adrian és un detectiu privat que necessita ajuda fins i tot per ordenar el calaix dels mitjons, senzilla tasca que la seva complicada ment pot convertir en un repte angoixant. Afortunadament per a ell, compta amb la incondicional ajuda de la Sharona —Bitty Schram—, la seva infermera, que és qui l’ajuda no només a enfrontar-se a la vida diària sinó també als casos que no deixen viure la policia.

  Edat

  Comèdia | Drama | Policíac | Suspens

  2002-2009

  Amb Tony Shalhoub, Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Bitty Schram, Stanley Kamel, Hector Elizondo, Emmy Clarke, Melora Hardin, Kane Ritchotte, Brooke Adams, Tim Bagley, John Turturro i Virginia Madsen

 • RIS CRíMENES IMPERFECTOS

  00.50 h - 01.40 h Dilluns Dissabte Diumenge

  RIS CRíMENES IMPERFECTOS

   

  Sèrie de TV (2005-2009). 5 temporades. 84 episodis. Narra els casos que ha d’afrontar l’equip de policia científica capitanejat per Riccardo Venturi.

  La sèrie tracta el fascinant món de la investigació forense, a través de l’estudi de l’escena del crim i el suport en la ciència, en què l’anàlisi de les proves, per petita que sigui, pot comptar més que la confessió d’un sospitós.

  L’equip d’especialistes investiga la reconstrucció de casos d’assassinats, de violència domèstica, assassins en sèrie, robatoris sonats. Els seus descobriments es revelen a través d’una sèrie de flashbacks que formen una espècie de trencaclosques que els condueix, finalment, a la resolució del cas. Els crims investigats succeeixen en una província rica del nord d’Itàlia, on la majoria dels delictes comesos aborden problemes quotidians comuns a la majoria de les ciutats europees.

  Edat

  Drama | Policíac | Suspens

  2005

  Amb Lorenzo Flaherty, Nicole Grimaudo, Ugo Dighero, Filippo Nigro, Stefano Pesce, Gea Lionello, Giulia Michelini, Giampiero Judica i Paolo Maria Scalondro

  WALLANDER

  21.45 h -00.55 h Dissabte

  WALLANDER

  LA QUINTA MUJER (T2)

  Tres homes grans, en Holger Eriksson, en Gosta Runfeldt i l’Eugen Blomberg, són assassinats en incidents aparentment no relacionats. L’olor a perfum de la maleta d’en Runfeldt suggereix la participació d’una dona. Cap d’ells és lamentat per les seves famílies, que els consideren perdonavides i faldillers, fet que xoca a en Wallander, a qui se li acaba de morir el pare. Una dedicatòria en un llibre de l’Eriksson a una dona anomenada Krista condueix els membres cap a un antic grup d’autoajuda per a dones maltractades, on va participar la Vanja, l’examant d’en Runfeldt. És alguna d’aquestes dones l’assassina?

  Policíac | Thriller

  2008

  Amb Kenneth Branagh, Sarah Smart, Sadie Shimmin, Tom Beard, Tom Hiddleston, Richard McCabe, Jeany Spark, Jessica Lloyd i Boel Larsson

Edat recomanada: