Sèries

 • DON MATTEO

  18.00 h - 18.45 h De dilluns a divendres

  DON MATTEO

  Protagonitzada pel conegut actor Terence Hill, la sèrie ofereix en cada episodi una nova aventura, carregada d’intriga i de misteris per resoldre. El protagonista és en Matteo Bondini, un sacerdot molt peculiar que, muntat en la seva bicicleta, exercirà d’extraordinari detectiu a la regió italiana de l’Úmbria. En les seves investigacions serà flanquejat per una parella de policies, per una bella alcaldessa i, en la parròquia, per un divertit grup d’amics.

   

  ‘Don Matteo’ s’ha convertit en una de les més reconegudes comèdies familiars i ha tingut un gran acolliment en la RAI —Radiotelevisió Italiana—, a més d’erigir-se en una de les sèries de culte de la televisió nacional, amb fins a vuit temporades des de la seva estrena l’any 2000.

  Acció | Policíac | Suspens

  2000

  Amb Terence Hill, Milena Miconi, Nini Frassica, Francesco Scali, Natalie Guetta i Astra Lanz

  EL MESTRE DEL ZODíAC

  15.45 h-17.30 h De dilluns a divendres

  EL MESTRE DEL ZODíAC

  Amenaçat per un misteriós assassí, en Gabriel Saint-André, el patriarca d’una família adinerada del sud de França, es veu forçat un dia a revelar l’existència de la seva filla natural, l’Esther, una bella jove de 27 anys. La noia ha de renunciar a un futur prometedor per aconseguir entendre per què és l’objectiu d’un assassí conegut com ‘l’assassí del Zodíac’, un assassí que està decidit a destruir la família del seu pare.
  Amb l’ajuda del comissari Antoine Keller, qui també està enemistat amb la família Saint-André, l’Esther intentarà desxifrar les claus que defineixen l’assassí, gran aficionat a l’esoterisme i a l’astrologia. Aquest envia els seus missatges a l’Esther acompanyats d’un dibuix del zodíac. Els textos que anuncien els seus crims s’inspiren en les profecies de Nostradamus. El criminal tria les seves víctimes en funció del seu signe.

   

  La sèrie francesa ‘Zodiaque’ se centra en un assassí obsessionat amb l’astrologia i amb l’esoterisme que està fermament decidit a destruir la família d’una jove anomenada Esther, filla d’un adinerat patriarca. La sèrie, que va tenir un gran èxit d’audiència a França, està protagonitzada per Claire Keim, Francis Huster, Michel Duchaussoy, Jean-Pierre Bouvier, Jacques Spiesser i Valéria Cavalli, actors molt coneguts de la televisió francesa.

  Edat

  Suspens

  2000

  Amb Claire Keim, Francis Huster, Jacques Spiesser, Jean-Pierre Bouvier, Aurore Clément i Yannis Baraban

 • LO CARTANYà

  14.30 h-15.45 h Diumenge

  LO CARTANYà

  En Vicenç Cartanyà, personatge que dóna nom a la sèrie, és un home amb un caràcter fort, una actitud més aviat autoritària i de poca broma, que sempre intenta -sense èxit- imposar als seus companys la seva manera de fer. Tot i això, en el fons és bona persona, i a vegades acaba donant la raó als altres. Els seus companys són la Tilda, la seva exparella, a la qual intenta reconquistar; en Bardagí, el director de la televisió local i actual parella de la Tilda; la Bordonida, la propietària del bar del poble; i els seus amics, l’Anselmo, en Garretó i l’Angawa.

  Comèdia

  2005

  Amb Xavier Bertran, Mireia Aixalà, Cesc Casanovas, Eva Barceló, Carles Martinez i Jordi Figueres

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  19.10 h - 21.00 h Dissabte

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  Inspirada en les novel·les de misteri encunyades per l’estil d’Agatha Christie, Se ha escrito un crimen gira al voltant del personatge de la Jessica Fletcher, una exprofessora de literatura convertida en escriptora de best-sellers policíacs, vídua i resident en un idíl·lic poble costaner de l’estat de Maine, que ha conegut l’èxit en l’edat madura i que es veu obligada a exercir de detectiu improvisada per resoldre assassinats en els quals sempre es veu involucrada per atzar.


  Després de protagonitzar centenars de pel·lícules, la majoria de les vegades en papers secundaris —tot i que de gran rellevància—, la britànica Angela Lansbury va conquerir l’audiència televisiva dels anys 80 amb la sèrie Se ha escrito un crimen, una producció convertida amb el temps en títol de referència del gènere d’investigació i en una de les millors sèries de misteri de la història de la televisió.

  Edat

  Comèdia | Crim | Drama | Policíac | Suspens

  1984 - 1996

  Amb Angela Landsbury, William Windom, Ron Masak, Louis Herthum, Tom Bosley, Michael Horton i Ken Swofford

Edat recomanada: