Sèries

 • CASO CERRADO

  00.20 h -02.10 h Dilluns Dissabte Diumenge

  CASO CERRADO

  Dilluns 20,

  AGUAS TURBIAS: PART 1 (T3)

  El resultat de l’ADN esclareix els dubtes sobre el padrastre del noi transvestit, però si ell no va ser el culpable, qui va matar el noi i tres dones membres de la seva mateixa família fa 11 anys?

   

  AGUAS TURBIAS: PART 2 (T3)

  Un altre membre de la família Lovell apareix mort sota una pila de cloïsses lligat de mans i peus.

   

   

   

   

  En Boyd dirigeix un equip de policia que es dedica a reobrir els casos arxivats que podrien ser resolts amb noves proves i amb tècniques d’investigació més modernes. Per exemple, el cas del segrest, violació i assassinat d’una noia de 16 anys i la desaparició d’una altra. Després de localitzar l’escenari del crim i d’exhumar el cadàver de la víctima, el grup segueix la pista de l’assassí, però aquest es posa en contacte amb ells i els promet respectar la vida de la segona noia a canvi de parlar personalment amb en Boyd.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  CASTLE

  18.00 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  CASTLE

  Dilluns 20,

  EL TERCER HOMBRE (T2)

  Els protagonistes investiguen l’estrany assassinat d’un home que ha aparegut mort a casa d’una família que acaba d’arribar de vacances. Mentrestant, en Castle, gràcies a l’èxit de les seves novel·les, és escollit com un dels 10 solters d’or de Nova York. Despertarà això algun sentiment en la seva companya Beckett?

   

  EL RÉGIMEN SUICIDA (T2)

  En Castle i la Beckett s’encarreguen de resoldre l’assassinat d’en Vega, una estrella del beisbol, que va aparèixer mort després d’un viatge a Cuba. Segons el seu agent, l’Alfredo Quintana és el culpable de la mort. En Quintana és president d’una fundació cubana que acusa el jugador de trair el seu poble després que l’esportista tornés d’un recent viatge a Cuba. A l’illa, el jugador va reunir-se amb Fidel Castro. Per això, va començar a ser criticat per estar de part del règim.

   

  Dimarts 21,

  EL AMA SIEMPRE AZOTA DOS VECES (T2)

  Una dona mig despullada apareix en un parc coberta en salsa de caramel. En Castle i la Beckett s’hauran d’endinsar en el misteriós món de la dominació sexual per aconseguir atrapar l’assassí. La forense confirma que la víctima no va morir allí sinó que després de ser assassinada va ser curosament col·locada allà. Aquest serà el punt de partida de la investigació, que farà creure a la policia que es tracta d’un crim passional, relacionat amb el misteriós món de la dominació sexual.

   

  TICK, TACK (T2)

  En Castle i la Beckett han de treballar amb l’agent de l’FBI Jordan Shaw per aturar un astut i esmunyedís assassí en sèrie que imita a la perfecció els crims que apareixen a les novel·les d’en Castle

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2009-2016, 8 temporades, 172 episodis). Segueix les aventures d’en Richard Castle (Nathan Fillion), un escriptor de novel·les de misteri que col·labora en la resolució dels casos que investiga el Departament de Policia de Nova York. Tot comença quan un assassí en sèrie es dedica a reproduir els crims que en Castle descriu en les seves novel·les. En la vida d’en Castle, a més de la detectiu Kate Beckett, hi ha altres dones, com ara la seva mare (Susan Sullivan), una antiga diva de Broadway, la seva exesposa i la seva saberuda filla adolescent (Molly Quinn).

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2000

  Amb Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Molly C. Quinn, Tamala Jones, Seamus Dever, Anabelle Acosta, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson,Victoria Pratt, Mimi Michaels i Jeannette Sousa

 • CRIMEN EN EL PARAíSO

  22.35 h - 02.20 h Divendres

  CRIMEN EN EL PARAíSO

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

  CSI LAS VEGAS

  22.30 h - 01.50 h Dijous

  CSI LAS VEGAS

   

  Sèrie de TV (2000-2015). 15 temporades. 337 episodis. El Departament de la Policia Científica de Las Vegas, dirigit pel veterà Gil Grisson (William Petersen), ha de resoldre complicats casos d’assassinat, robatoris, suïcidis i crims violents que es produeixen a la ciutat de Las Vegas.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda,Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman, Wallace Langham,Gary Dourdan, Archie Kao, Jon Wellner, Larry Mitchell i Liz Vassey

 • LIFE

  21.00 h - 21.40 h Caps de setmana

  LIFE

   

  Estrenada el 2007, Life és una sèrie de gènere policíac protagonitzada per Damian Lewis (qui acaba de ser guardonat amb l’Emmy al millor actor del 2012 pel seu treball en la sèrie Homeland) i Sarah Shahi (recordada pels seus treballs en sèries com Alias o L). El xou consta de dues temporades, amb un total de 32 episodis rodats, i malgrat la seva curta vida va aconseguir convertir-se en una producció de culte en determinats sectors del públic nord-americà.

   

  La trama se centra en el detectiu Charlie Crews, qui és posat en llibertat l’any 2007 després de complir 12 anys d’una condemna a cadena perpètua en el centre penitenciari estatal Pelican Bay. El 1995, en Crews va ser condemnat erròniament pel triple assassinat del seu soci i la seva família. Més d’una dècada després, gràcies als esforços de la seva advocada, la Constance Griffiths, les proves d’ADN acaben per exonerar-lo dels assassinats. Havent perdut la seva feina, la seva esposa, els seus amics, gairebé tot contacte amb l’exterior i fins i tot el sentit de la realitat durant un temps, ha ressorgit de les seves pròpies cendres amb el cap ple d’idees zen (després d’haver trobat al pati de la presó una còpia de The Path to Zen, llibre del qual n’és autor Allan Watts), una fixació per la fruita fresca i l’obsessió per resoldre l’assassinat que gairebé li costa la vida i revelar la conspiració que va ordir la trampa en la qual hi va caure.

  Edat

  Policíac

  2007

  Amb Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brooke Langton, Donal Logue, Brent Sexton

  POIROT

  23.15 h -02.35 h Dissabte

  POIROT

   

  L’Hercules Poirot, el personatge més carismàtic d’Agatha Christie, pren vida a 8tv. Intriga, delictes i misteri en les millors novel·les de la cèlebre autora, convertides en una extraordinària sèrie de televisió, aclamada a tot el món.

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2013

  Amb David Suchet, Hugh Fraser, Pauline Moran i Philip Jackson

 • RIS CRíMENES IMPERFECTOS

  15.05 h - 16.55 h Caps de setmana

  RIS CRíMENES IMPERFECTOS

   

   

  Sèrie de TV (2005-2009). 5 temporades. 84 episodis. Narra els casos que ha d’afrontar l’equip de policia científica capitanejat per Riccardo Venturi.

  La sèrie tracta el fascinant món de la investigació forense, a través de l’estudi de l’escena del crim i el suport en la ciència, en què l’anàlisi de les proves, per petita que sigui, pot comptar més que la confessió d’un sospitós.

  L’equip d’especialistes investiga la reconstrucció de casos d’assassinats, de violència domèstica, assassins en sèrie, robatoris sonats. Els seus descobriments es revelen a través d’una sèrie de flashbacks que formen una espècie de trencaclosques que els condueix, finalment, a la resolució del cas. Els crims investigats succeeixen en una província rica del nord d’Itàlia, on la majoria dels delictes comesos aborden problemes quotidians comuns a la majoria de les ciutats europees.

  Drama | Policíac | Suspens

  2005

  Amb Lorenzo Flaherty, Nicole Grimaudo, Ugo Dighero, Filippo Nigro, Stefano Pesce, Gea Lionello, Giulia Michelini, Giampiero Judica i Paolo Maria Scalondro

  ROMA CRIMINAL

  22.30 h - 00.25 h Dilluns

  ROMA CRIMINAL

  EPISODI 11 (T1)

  Cada cop és més evident que la banda s’està desfent: el Libanès i el Dandy intenten restablir l’ordre mentre el Fred opta per fugir amb la seva dona abans que sigui pitjor. Per part seva, l’agent Scialoja decideix tornar a Roma.

   

  EPISODI 12 (T1)

  En Scialoja li proposa al Fred que col·labori amb la policia per desmantellar la banda, però fuig precipitadament del país, no sense abans assabentar-se d’una inesperada notícia.

   

   

   

  Sèrie de TV (2008-2010). 22 episodis. Adaptació de la popular novel·la ‘Romanzo criminale’. Narra l’ascens i caiguda de la banda de la Magliana, integrada per un grup de joves delinqüents que va dominar el narcotràfic a Roma a finals dels 70, arribant a establir connexions amb la Mafia, la Camorra i fins i tot amb els serveis secrets italians.

  Edat

  Drama | Thriller

  2008

  Amb Vinicio Marchioni, Mauro Meconi, Edoardo Pesce, Alessandro Roja, Andrea Sartoretti, Daniela Virgilio, Marco Bocci, Giorgio Caputo, Riccardo De Filippis, Roberto Infascelli, Dario D'Ambrosi i Lorenzo Renzi

Edat recomanada: