Sèries

 • CASO CERRADO

  00.20 h -02.10 h Dilluns Diumenge

  CASO CERRADO

   

  En Boyd dirigeix un equip de policia que es dedica a reobrir els casos arxivats que podrien ser resolts amb noves proves i amb tècniques d’investigació més modernes. Per exemple, el cas del segrest, violació i assassinat d’una noia de 16 anys i la desaparició d’una altra. Després de localitzar l’escenari del crim i d’exhumar el cadàver de la víctima, el grup segueix la pista de l’assassí, però aquest es posa en contacte amb ells i els promet respectar la vida de la segona noia a canvi de parlar personalment amb en Boyd.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  CASTLE

  18.00 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  CASTLE

  Dijous 19,

  MUERTO DE MIEDO (T5)

  Una jove apareix morta tres dies després d’haver vist una pel·lícula en DVD. Pel que sembla, el film la va espantar fins a la mort. A partir d’aquí, en Castle i la Beckett aborden un dels seus casos més sinistres. A més, el propi escriptor està a punt de morir quan accidentalment veu el vídeo maleït.

   

  EL IRLANDÉS ERRANTE (T5)

  Un home és trobat mort dins d’una batedora industrial mentre en Castle i la Beckett investiguen els assassinats d’una banda irlandesa a Staten Island i el de la Siobhan O’Doul, l’atractiva propietària d’un bar. Per sorpresa de tots, el detectiu Ryan havia mantingut una complicada relació amb la Siobhan i el clan mafiós d’Staten Island mentre treballava al departament de narcòtics.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2009-2016, 8 temporades, 172 episodis). Segueix les aventures d’en Richard Castle (Nathan Fillion), un escriptor de novel·les de misteri que col·labora en la resolució dels casos que investiga el Departament de Policia de Nova York. Tot comença quan un assassí en sèrie es dedica a reproduir els crims que en Castle descriu en les seves novel·les. En la vida d’en Castle, a més de la detectiu Kate Beckett, hi ha altres dones, com ara la seva mare (Susan Sullivan), una antiga diva de Broadway, la seva exesposa i la seva saberuda filla adolescent (Molly Quinn).

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2000

  Amb Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Molly C. Quinn, Tamala Jones, Seamus Dever, Anabelle Acosta, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson,Victoria Pratt, Mimi Michaels i Jeannette Sousa

 • CRIMEN EN EL PARAíSO

  00.10 h - 02.05 h Caps de setmana

  CRIMEN EN EL PARAíSO

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

  CSI LAS VEGAS

  22.30 h - 01.50 h Dimarts

  CSI LAS VEGAS

   

  Sèrie de TV (2000-2015). 15 temporades. 337 episodis. El Departament de la Policia Científica de Las Vegas, dirigit pel veterà Gil Grisson (William Petersen), ha de resoldre complicats casos d’assassinat, robatoris, suïcidis i crims violents que es produeixen a la ciutat de Las Vegas.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda,Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman, Wallace Langham,Gary Dourdan, Archie Kao, Jon Wellner, Larry Mitchell i Liz Vassey

 • EL JOVEN MONTALBANO

  21.50 h -02.10 h Caps de setmana

  EL JOVEN MONTALBANO

   

  Minisèrie de TV de sis episodis. Preqüela de la sèrie ‘El comisario Montalbano’, en la qual es presenta l’agut i perspicaç policia a principis dels 90, quan era subcomissari en un llogaret de muntanya, i els seus posteriors ascens i trasllat al seu poble natal, Vigata.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2012

  IMBORRABLE

  21.00 h - 21.50 h Dimecres Dissabte Diumenge

  IMBORRABLE

   

  Sèrie de TV (2011-2012). La Carrie Wells (Poppy Montgomery) té hipermnèsia, és a dir, pot recordar-ho tot fins a l’últim detall. Tot, menys les claus que ajudarien a resoldre el misteriós assassinat de la seva germana. Així doncs, la Carrie farà servir el seu do per ajudar a resoldre crims mentre intenta desbloquejar els records que faran avançar el cas de la seva germana.

  Edat

  Drama | Policíac

  2011

  Amb Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin, Michael Gaston, Kevin Rankin, John Sharian, Daya Vaidya, Vanessa Aspillaga i Dallas Roberts

 • MONK

  22.35 h - 01.30 h Divendres

  MONK

   

  L’Adrian Monk —Tony Shalhoub— és un expolicia de San Francisco que s’ha fet famós pels mètodes poc convencionals amb els quals resol els casos més complicats. Però l’assassinat de la seva esposa l’ha convertit en un maníac obsessionat amb tot el que l’envolta —gèrmens, altures, multituds, espais tancats, aliments…—, situació que ha provocat la seva expulsió del cos. Ara l’Adrian és un detectiu privat que necessita ajuda fins i tot per ordenar el calaix dels mitjons, senzilla tasca que la seva complicada ment pot convertir en un repte angoixant. Afortunadament per a ell, compta amb la incondicional ajuda de la Sharona —Bitty Schram—, la seva infermera, que és qui l’ajuda no només a enfrontar-se a la vida diària sinó també als casos que no deixen viure la policia.

  Edat

  Comèdia | Drama | Policíac | Suspens

  2002-2009

  Amb Tony Shalhoub, Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Bitty Schram, Stanley Kamel, Hector Elizondo, Emmy Clarke, Melora Hardin, Kane Ritchotte, Brooke Adams, Tim Bagley, John Turturro i Virginia Madsen

  POIROT

  21.00 h -21.50 h Diumenge

  POIROT

   

  L’Hercules Poirot, el personatge més carismàtic d’Agatha Christie, pren vida a 8tv. Intriga, delictes i misteri en les millors novel·les de la cèlebre autora, convertides en una extraordinària sèrie de televisió, aclamada a tot el món.

  Edat

  Crim | Drama | Policíac | Suspens

  2013

  Amb David Suchet, Hugh Fraser, Pauline Moran i Philip Jackson

 • RIS CRíMENES IMPERFECTOS

  01.10 h - 02.10 h Dijous Diumenge

  RIS CRíMENES IMPERFECTOS

  Dijous 19,

  EL ACCIDENTE (T1)

  Un nen en bicicleta és atropellat per un motorista en una carrera il·legal. També en De Biase està acusat de lesions per un motorista a qui havia perseguit. Al mateix temps, en una església, a un sacerdot de la parròquia li explota una bomba en encendre una espelma, que li fa perdre la mà. És el primer atac d’una sèrie de successos misteriosos que s’han d’investigar.

   

  ANÁLISIS DE UN DELITO (T1)

  Durant un control de carretera, el capità Corsini acaba involucrat en un tiroteig on moren un policia i una víctima innocent. En Corsini entra en coma i les investigacions se centren en tres conductors sospitosos de ser lladres i assassins de la policia. Però, un cop comença la investigació, sorgeixen dubtes i altres línies d’avaluació.

   

   

   

  Sèrie de TV (2005-2009). 5 temporades. 84 episodis. Narra els casos que ha d’afrontar l’equip de policia científica capitanejat per Riccardo Venturi.

  La sèrie tracta el fascinant món de la investigació forense, a través de l’estudi de l’escena del crim i el suport en la ciència, en què l’anàlisi de les proves, per petita que sigui, pot comptar més que la confessió d’un sospitós.

  L’equip d’especialistes investiga la reconstrucció de casos d’assassinats, de violència domèstica, assassins en sèrie, robatoris sonats. Els seus descobriments es revelen a través d’una sèrie de flashbacks que formen una espècie de trencaclosques que els condueix, finalment, a la resolució del cas. Els crims investigats succeeixen en una província rica del nord d’Itàlia, on la majoria dels delictes comesos aborden problemes quotidians comuns a la majoria de les ciutats europees.

  Drama | Policíac | Suspens

  2005

  Amb Lorenzo Flaherty, Nicole Grimaudo, Ugo Dighero, Filippo Nigro, Stefano Pesce, Gea Lionello, Giulia Michelini, Giampiero Judica i Paolo Maria Scalondro

  ROMA CRIMINAL

  22.30 h - 00.25 h Dilluns

  ROMA CRIMINAL

   

  Sèrie de TV (2008-2010). 22 episodis. Adaptació de la popular novel·la ‘Romanzo criminale’. Narra l’ascens i caiguda de la banda de la Magliana, integrada per un grup de joves delinqüents que va dominar el narcotràfic a Roma a finals dels 70, arribant a establir connexions amb la Mafia, la Camorra i fins i tot amb els serveis secrets italians.

  Edat

  Drama | Thriller

  2008

  Amb Vinicio Marchioni, Mauro Meconi, Edoardo Pesce, Alessandro Roja, Andrea Sartoretti, Daniela Virgilio, Marco Bocci, Giorgio Caputo, Riccardo De Filippis, Roberto Infascelli, Dario D'Ambrosi i Lorenzo Renzi

Edat recomanada: