Sèries

 • CASTLE

  18.00 h - 19.30 h De dilluns a divendres

  CASTLE

  Dijous 26,

  EL RÉGIMEN SUICIDA (Suicide squeeze)

  En Castle i la Beckett s’encarreguen de resoldre l’assassinat d’en Vega, una estrella del beisbol, que va aparèixer mort després d’un viatge a Cuba. Segons el seu agent, l’Alfredo Quintana és el culpable de la mort. En Quintana és president d’una fundació cubana que acusa el jugador de trair el seu poble després que l’esportista tornés d’un recent viatge a Cuba. A l’illa, el jugador va reunir-se amb Fidel Castro. Per això, va començar a ser criticat per estar de part del règim.

   

  EL AMA SIEMPRE AZOTA DOS VECES (the mistress always spanks twice)

  Una dona mig despullada apareix en un parc coberta en salsa de caramel. En Castle i la Beckett s’hauran d’endinsar en el misteriós món de la dominació sexual per aconseguir atrapar l’assassí. La forense confirma que la víctima no va morir allí sinó que després de ser assassinada va ser curosament col·locada allà. Aquest serà el punt de partida de la investigació, que farà creure a la policia que es tracta d’un crim passional, relacionat amb el misteriós món de la dominació sexual.

   

  Divendres 27, (tarda)

  TICK, TACK

  En Castle i la Beckett han de treballar amb l’agent de l’FBI Jordan Shaw per aturar un astut i esmunyedís assassí en sèrie que imita a la perfecció els crims que apareixen a les novel·les d’en Castle.

   

  BUM (Boom)

  Després de l’explosió a l’apartament de la Beckett, es confirma que l’assassí en sèrie continua viu. Està provocant en Castle, la Beckett i l’agent Shaw de l’FBI perquè l’atrapin. L’assassí en sèrie està obsessionat amb la Nikki Heat, el personatge que en Castle ha creat inspirant-se en la Beckett. Ha estat molt a prop d’aconseguir el seu objectiu: matar la detectiu.

   

  Divendres 27, (nit)

  EL TIEMPO  LO DIRÁ (Time will tell)

  La investigació d’un macabre assassinat porta en Castle i la Beckett fins en Simon Doyle (Joshua Gómez), un home que assegura haver viatjat al passat per impedir que terribles fets canviïn el curs de la història de la humanitat. El novel·lista i la detectiu hauran de descobrir si el sospitós és un assassí o si està explicant la veritat.

   

  EN BUSCA DE LA PISTA (Get the clue)

  En Castle i la Beckett investiguen l’assassinat ritual d’una jove. Després de descobrir una col·lecció d’estranys símbols a l’apartament del principal sospitós del cas, que resulta ser un misteriós monjo, en Richard està convençut que s’enfronten a una conspiració al més pur estil ‘El codi Da Vinci’.

   

  DE TAL PALO TAL ASTILLA (like father, like daughter)

  L’Alexis li demana a en Castle, el seu pare, que l’ajudi a demostrar la innocència d’en Frank Henson, un pres condemnat a mort que serà executat al cap de tres dies. Amb l’ajuda de la Beckett, pare i filla investiguen el crim que se li atribueix i descobreixen sorprenents secrets que podrien marcar el destí d’en Frank.

   

  UN ASESINATO ES PARA SIEMPRE  (A murder is forever)

  Quan una famosa terapeuta familiar és assassinada, tot apunta que ha mort per saber secrets de la seva poderosa clientela.

   

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2009-2016, 8 temporades, 172 episodis). Segueix les aventures d’en Richard Castle (Nathan Fillion), un escriptor de novel·les de misteri que col·labora en la resolució dels casos que investiga el Departament de Policia de Nova York. Tot comença quan un assassí en sèrie es dedica a reproduir els crims que en Castle descriu en les seves novel·les. En la vida d’en Castle, a més de la detectiu Kate Beckett, hi ha altres dones, com ara la seva mare (Susan Sullivan), una antiga diva de Broadway, la seva exesposa i la seva saberuda filla adolescent (Molly Quinn).

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2000

  Amb Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Molly C. Quinn, Tamala Jones, Seamus Dever, Anabelle Acosta, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson,Victoria Pratt, Mimi Michaels i Jeannette Sousa

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  19.00 h - 21.00 h Diumenge

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

 • CSI LAS VEGAS

  23.00 h - 02.15 h Dilluns

  CSI LAS VEGAS

  LUNA DE SANGRE (Blood moon)

  La troballa del cos decapitat d’un jove en un bosc sembla indicar que es tracta d’un assassinat ritual. En Hodges descobreix que la víctima, en Michael Wilson, té restes d’una crema corporal, evidència que els portarà fins a l’hotel on estava allotjat.

   

  SQUEEGEL

  La Margot Wilton, una icona de l’striptease de Las Vegas, és apunyalada per un desconegut al dormitori de casa seva, fet que investigarà el CSI. Després de sobreviure a l’atac, l’artista descobreix que el seu agressor l’estava vigilant des de feia temps. Tot i processar l’immoble exhaustivament, els forenses no troben ni empremtes ni ADN de l’agressor.

   

  LA CASA DE LAS ACUMULADORAS (House of hoarders)

  L’equip del CSI rep un sorprenent avís: una insuportable pudor inunda l’interior d’un immoble de Las Vegas. Quan els investigadors arriben al pis d’on surt l’olor descobreixen el cos d’una dona. Es tracta de la filla de la propietària de la casa, una senyora que pateix la síndrome de Diògenes.

   

  A SANGRE FRÍA (Cold blooded)

  El cas de la Whitney Kohler i la Pam Beck, dues joves desaparegudes fa cinc anys, es reobre quan en Phil, el pare de la Whitney, apareix assassinat i la Carly, la mare de la Pam, resulta sospitosa. La Carly ha desaparegut, però els agents descobreixen una foto del que semblen ser les restes de la Whitney a casa seva.

   

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2000-2015). 15 temporades. 337 episodis. El Departament de la Policia Científica de Las Vegas, dirigit pel veterà Gil Grisson (William Petersen), ha de resoldre complicats casos d’assassinat, robatoris, suïcidis i crims violents que es produeixen a la ciutat de Las Vegas.

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb William Petersen, Laurence Fishburne, George Eads, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda,Robert David Hall, Marg Helgenberger, Jorja Fox, David Berman, Wallace Langham,Gary Dourdan, Archie Kao, Jon Wellner, Larry Mitchell i Liz Vassey

  ENTRE FANTASMAS

  13.10 h - 14.00 h De dilluns a divendres

  ENTRE FANTASMAS

  Dijous 26,

  TODOS LOS ESPÍRITUS CONDUCEN A GRANDVIEW

  En Jim i la Melinda troben durant una acampada la Becca, una noia que sembla haver estat perduda diversos dies al bosc. Ben aviat la Melinda descobrirà que la Becca i ella tenen alguna cosa en comú: ambdues poden veure esperits.

   

  Divendres 27,

  ESPÍRITU FESTIVO

  S’acosta el dia de Nadal i la Melinda a més de tenir molta feina a l’antiquari, haurà d’enfrontar-se a un esperit que es creu el pare Noel, i que està entestat a molestar l’enfeinat pare d’un noi anomenat Riley. Per fer-li entendre al fantasma que està equivocat, haurà de descobrir qui és i quina relació té amb en Riley i el seu pare.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2005-2010). 5 temporades. 107 episodis. La Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) és una jove noucasada que posseeix el do de comunicar-se amb els esperits de les persones que han mort, un talent heretat de la seva àvia. Els morts busquen l’habilitat de la Melinda per poder transmetre missatges i informacions rellevants als vius. Tot i la seva por, la compassió la porta a ajudar aquestes ànimes errants a completar els seus assumptes inacabats amb els vius.

  Edat

  Drama | Fantàstic

  2005

  Amb Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Camryn Manheim, Aisha Tyler, Jay Mohr, Anne Archer, Ion Overman, Tyler Patrick Jones, Jamie Kennedy, Christoph Sanders, Teri Polo, David Clennon i Madison Leisle

 • IMBORRABLE

  23.00 - 01.45 h Dimarts

  IMBORRABLE

  CALLEJÓN SIN SALIDA

  El pare d’un sospitós agafa com a ostatges la policia de Queens, entre ells la Nina.

   

  EL REGRESO

  L’últim cas de la Carrie està paral·litzat per la influència d’una poderosa família, relacionada amb l’assassinat d’una tennista.

   

  ALIANZAS

  El xicot de la Carrie, fill de la màfia, té vincles amb els sospitosos d’una investigació d’assassinat.

   

  TÚ ESTÁS AQUÍ

  La Carrie i l’Al han d’investigar l’assassinat d’una noia, que pel que sembla està darrere d’una conspiració terrorista.

   

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2011-2012). La Carrie Wells (Poppy Montgomery) té hipermnèsia, és a dir, pot recordar-ho tot fins a l’últim detall. Tot, menys les claus que ajudarien a resoldre el misteriós assassinat de la seva germana. Així doncs, la Carrie farà servir el seu do per ajudar a resoldre crims mentre intenta desbloquejar els records que faran avançar el cas de la seva germana.

  Edat

  Drama | Policíac

  2011

  Amb Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Jane Curtin, Michael Gaston, Kevin Rankin, John Sharian, Daya Vaidya, Vanessa Aspillaga i Dallas Roberts

  LOS TUDOR

  23.00 h - 01.10 h Dijous

  LOS TUDOR

  EN SANGRE FRÍA (In cold blood)

  L’Elizabeth Blount, l’amant del rei, descobreix que està embarassada. Mentre el cardenal Wosley es fa càrrec de l’assumpte, a la cort comencen a aparèixer altres problemes inesperats: el duc de Buckingham assegura que ell és el legítim hereu al tron i planejarà un complot per fer-se amb ell.


  SIMPLEMENTE ENRIQUE
  (Simple Henry)

  Enric s’assabenta que el rei d’Espanya, Carles V, ha estat escollit emperador del Sacre Imperi. Aleshores, instrueix en Wolsey per començar a planejar una aliança que exclou França, sense saber que això pot posar en perill el pla del cardenal de ser escollit papa.

   

  WOLSEY, WOLSEY, WOLSEY (Wolsey, Wolsey, Wolsey)

  Enric es mou per consolidar una nova aliança amb l’emperador Carles V d’Espanya, nebot de la reina Caterina d’Aragó, i ordenarà que la seva germana, la princesa Margarida, es casi amb l’ancià rei de Portugal. Caterina confessa al gran emperador el seu temor que Enric pugui demanar el divorci. Tot i les preocupacions de la seva esposa sobre el seu futur junts, Enric cau rendit a la seducció de la bella Ana Bolena.

   

   

   

   

  Drama ambientat en el regnat d’Enric VIII (1509-1547), que tracta sobre els nombrosos matrimonis del monarca anglès. Ansiós de poder i molt aficionat a les aventures amoroses, el jove monarca governava el seu regne igual que vivia la seva vida: sense pietat i sense control. Una història sobre els excessos més ocults del tirà, el regnat del qual va estar marcat per la traïció i les intrigues.

  Edat

  Drama | Històric

  2009

  Amb Jonathan Rhys-Meyers, Henry Cavill, James Frain, Natalie Dormer, Jeremy Northam, Maria Doyle Kennedy, Anthony Brophy, Sarah Bolger, Max Brown, Nick Dunning, Rod Hallett, Padraic Delaney i Sam Neill

 • MATRIOSHKI

  23.00 - 01.40 h Dimecres

  MATRIOSHKI

  RECLUTADAS

  Un grup de criminals belgues viatgen a Lituània per reclutar noies amb la promesa de treballar en una companyia de ballarines per tot Europa. Les joves, desitjoses d’abandonar la misèria del seu país, accepten tot i l’advertència de diverses persones: aquests homes pretenen obligar-les a prostituir-se.

   

  EL TRASLADO

  Els criminals demostraran que no pensen deixar que ningú s’interposi en el seu camí. Les noies s’adonaran, durant el seu entrenament a Xipre, que el futur que les espera no s’assembla gens al que els havien promès.

   

  RECLUIDAS

  La policia ha aconseguit tancar la investigació de l’assassinat del delator Mike Simons. La Laura sospita que el seu company, en Clem de Donder, és qui està passant informació a la banda. Mentrestant, les noies arriben a la ciutat belga d’Anvers. Només d’entrar al Club 69 les informen que no tenen permís per sortir del local.

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2005-2007). Dues temporades. Deu episodis. Cada any, centenars de dones són arrencades de les seves llars i forçades a una vida de prostitució i esclavisme sexual. Es mostra des del reclutament de les noies per part de màfies de tràfic de blanques, que han viatjat des de Bèlgica fins al seu país, a Lituània, amb la promesa a les noies d’una vida millor com a ballarines en els millors escenaris d’Europa, fins a la seva desesperació i el fet de posar en perill les seves vides per escapar del seu particular infern.

   

  Drama

  2009

  Amb Vilma Raubaite, Zemyna Asmontaite, Marc Van Eeghem, Peter Van den Begin, Wim Opbrouck, Stany Crets i Andy Lucas

  SHARK

  11.30 h - 13.10 h De dilluns a divendres

  SHARK

  Dijous 26,

  CONFIANZA CIEGA (Blind trust)

  En Chris Chambers, el millor amic d’en Shark, li demana que vagi a l’àtic d’un hotel on s’ha celebrat la festa de la seva empresa. A l’habitació, en Shark troba el cos sense vida d’una dona i en Chambers li explica que ell no hi ha tingut res a veure, que simplement havia anat a buscar el seu abric quan la va trobar. El fiscal esborra les empremtes del seu amic i intenten amagar el que ha passat però el cadàver apareix en un altre lloc l’endemà.

   

  UN TIRO POR LA CULATA (Backfire)

  Un tiroteig en què estan implicats dos policies acaba amb la vida de Thomas Broussard, un adolescent negre que es trobava en un cotxe amb el seu cosí, Reshaun Ferris, conegut entre la Policia pels seus tripijocs amb les drogues. En Shark té un vídeo que incrimina el traficant, però noves proves compliquen el cas i provoquen un gran gir en la investigació.

   

  Divendres 27,

  JUICIO CON FUEGO (Trial by fire)

  Judici amb foc. Mentre en Shark i la Raina estan a mig judici, on s’està jutjant un assassí múltiple amb el sobrenom de Masters, un altre detingut acusat de robar en un supermercat entra a la sala i pren diversos ostatges, que no aconsegueixen escapar a temps. L’Stanley, l’acusat, demana a la policia que esborri el seu expedient i el deixin lliure de càrrecs afirmant que no va tenir res a veure amb aquell robatori.

   

  LIBRE DEL PORNO (Porn free)

  En Shark ha de presentar càrrecs contra l’encarregat d’una casa d’acollida per a dones que afirma haver matat en Shaw, un productor de pel·lícules porno que maltractava les actrius. El sospitós, en Brent Gilroy, és presentat pel seu advocat davant la premsa com un heroi que ha acabat amb el malson de moltes dones. El cas es complica quan apareix una altra implicada, la Katie Paget, protagonista de diverses cintes que mai van veure la llum i relacionada sentimentalment amb l’acusat.

   

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2006-2008). 2 temporades. 38 episodis. L’Stark (James Woods) és l’advocat defensor més famós de Los Angeles. Malgrat això, un cas provoca que decideixi canviar de bàndol i ingressa al departament fiscal, sota la direcció de la seva fins aleshores rival,  la Jessica Devlin (Jeri Ryan). Telesèrie judicial de la CBS sobre un fiscal agressiu i irònic. El capítol pilot va ser dirigit per Spike Lee.

  Drama | Policíac | Suspens

  2006

  Amb James Woods, Jeri Ryan, Danielle Panabaker, Sam Page, Sophina Brown, Sarah Carter, Henry Simmons, Kevin Alejandro i Michael Cotter

Edat recomanada: