Sèries

 • COMISARIO BRUNETTI

  21.35 h - 23.15 h Diumenge

  COMISARIO BRUNETTI

  PIEDRAS ENSANGRENTADAS (Blood from a stone)

  Un venedor ambulant africà és assassinat mentre intentava vendre imitacions de bosses de mà de disseny a uns turistes. En Brunetti i els seus fidels aliats investiguen als baixos fons venecians i descobreixen que entre la societat immigrant hi ha en joc assumptes de més importància.

   

  VENENO DE CRISTAL (Through a Glass Darkly)

  L’aparició d’un home mort davant d’una fàbrica de cristall de Murano posa el comissari Brunetti darrere les empremtes de l’assassí, en una sorprenent trama en què es mesclen la corrupció política i els delictes ecològics.

   

   

   

   

   

  En Guido Brunetti no és el típic policia: és feliç amb la seva família, admirat pels seus companys i treballa a Venècia, la ciutat italiana amb l’índex més baix de criminalitat. És un tipus afable, exquisit i culte que llegeix Heròdot i Dant, més aviat escèptic i pessimista. El Comissari Brunetti és el protagonista de les novel·les de Donna Leon, traduïdes a vint-i-tres idiomes, que l’han convertit en una autora de culte a Anglaterra, França, Espanya i sobretot, a Alemanya.

  Edat

  Policíac | Suspens

  2000

  Amb Michael Degen, Karl Fischer, Annett Renneberg, Patrick Diemling, Laura Syniawa, Ueli Jäggi, Dietmar Mössmer, Uwe Kockisch, Julia Jäger, Peter Fitz i Christel Peters

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  18.15 h - 21.00 h Dissabte

  CRIMEN EN EL PARAíSO

  Episodi 6

  Una jove monja és trobada morta a la seva habitació, plena de fum. El que sembla un tràgic accident causat per un cigarret encès aviat es converteix en la investigació d’un assassinat quan el detectiu Richard Poole dedueix que la monja no fumava el cigarret que la va matar.

   

  Episodi 7

  L’inspector Goodman s’introdueix en el món dels grans empresaris quan un d’ells és assassinat.

   

  Episodi 8

  L’inspector Goodman i el seu equip pateixen la mort d’un presoner que estava sota la seva custòdia.

   

   

   

   

   

   

   

  En Richard Poole és un policia anglès amb un escàs sentit de l’humor i una gran determinació a l’hora de resoldre casos. Metòdic, intuïtiu i excessivament acurat a l’hora d’analitzar les proves, el seu caràcter antisocial i distant no és un inconvenient per ser un bon policia. Quan viatja a l’illa del Carib de Sainte-Marie amb l’objectiu de resoldre l’assassinat d’un company, no s’imagina que es convertirà, malgrat les seves reticències, en el nou inspector en cap de la localitat.

   

  ‘Crimen en el paraíso’ és una coproducció francobritànica rodada a Guadeloupe i creada per Robert Thorogood per a la BBC. Narra els casos d’un policia anglès a l’illa caribenya de Sainte-Marie.

  Edat

  Comèdia | Policíac

  2011

  Amb Danny Jonh Jules, Kris Marshall, Sara Martins, Gary Carr i Elisabeth Bourgine

 • MIéNTEME

  17.20 - 19.30 h Diumenge

  MIéNTEME

  PLURAL MAYESTÁTICO

  El doctor Lightman intervé en un concurs de bellesa per a adolescents desxifrant un estrany vincle entre mare i filla reconegut per l’ús del plural majestàtic.

   

  LEALTAD CIEGA

  El Grup Lightman és contractat per Assumptes Interns per investigar un incident que involucra els detectius Wallowski i Farr.

   

  INVESTIGACIÓN A CIEGAS

  El Grup Lightman és contractat per examinar l’‘staff’ d’un museu d’art i assegurar-se que no es dóna cap informació sobre una gran exposició.

   

   

   

   

   

   

   

  Sèrie de TV de 48 episodis (2009-2011). En Paul Ekman un psicòleg capaç de detectar si la gent menteix o diu la veritat analitzant l’expressió de la cara, els gestos i la veu, utilitza aquest do per resoldre casos criminals. Considerat per la revista ‘Time’ una de les 100 persones més influents del món, les seves experiències i llibres li seran molt útils a l’expolicia i doctor Cal Lightman, un expert en l’engany que col·labora amb la policia i altres agències de seguretat per resoldre enrevessats casos criminals. Aquest “detector de mentides humà” compta amb l’ajuda d’una psicòloga clínica, la doctora Gillian Foster que aporta a la investigació els seus coneixements acadèmics. 

  Edat

  Acció | Suspens

  2009

  Amb Tim Roth, Kelli Williams, Brendan Hines, Monica Raymund, Hayley McFarland, Mekhi Phifer i Kristen Ariza

  RIS CRíMENES IMPERFECTOS

  13.45 h - 17.20 h Caps de setmana

  RIS CRíMENES IMPERFECTOS

  Dissabte 6

  EL COLOR DE LA PIEL

  L’equip del RIS està intentant descobrir la identitat del misteriós home que va matar una dona deixant-la morir de fam. A l’escena del crim s’hi va trobar un esquelet femení que en Venturi i la Giorgia volen identificar. La Francesa per la seva banda, porta al quarter un immigrant amb la samarreta tacada de sang. Les investigacions sobre l’immigrant els portaran a descobrir el cadàver del seu cosí.

   

  LA VENGANZA ES UN PLATO QUE SE SIRVE MEJOR FRÍO

  El departament d’investigació científica és citat per examinar una escena del crim atípica en un apartament. Crida l’atenció la presència de sang en totes les superfícies tot i no haver-hi cap cos ni cap arma del crim. Però en una obra en construcció apareix el cos de la víctima, un exconvicte per violació. La matança podria estar relacionada amb un cas de violació en una escola vuit anys enrere.

   

  UNA MUJER QUE SALVAR

  Cursa contrarellotge per salvar la vida de la periodista Daria di Giacomo, segrestada pel nou assassí en sèrie. En Venturi farà el possible per evitar que l’assassí la mati com va fer amb les anteriors víctimes. Al mateix temps, en Vincenzo investiga altres fets relacionats amb l’assassinat per apunyalament de l’Ursula Lombardi.

   

   

   

   

  Diumenge 7

  LA SANGRE NO MIENTE

  La Michelle Torre, una nena de nou anys segrestada el dia abans, és trobada per dos banyistes en un riu amb una profunda ferida al cap que li va causar una hemorràgia. Trasllada a cures intensives, els metges aconsegueixen salvar-la i el RIS comença a investigar la identitat del segrestador. La nena pateix la malaltia de Von Willebrand, un trastorn genètic rar que havia tingut un dels seus pares. Però ni el seu pare ni la seva mare eren portadors sans.

   

  ENTRE LA VIDA Y MUERTE

  En Venturi és greument ferit per l’explosió d’una bomba que va esclatar davant la casa de la seva amant Daria, morta per l’assassí en sèrie que estan investigant ell i la Levi. La seva companya rebutja la proposta del general Tosi: no vol canviar el capità Venturi, que després de ser operat d’urgència queda en coma durant dues setmanes.

   

  MUERTOS DE MIEDO

  El capità Fabio Martinelli viatja a Parma per col·laborar amb en Venturi, que es recupera de la intervenció quirúrgica. Mentrestant, en un magatzem troben el cos carbonitzat del fill d’un cap mafiós de la Cosa Nostra.

   

  AUTOBÚS

  Una noia de disset anys, decideix suïcidar-se saltant des d’un cinquè pis per la vergonya d’haver estat violada salvatgement a casa seva. Durant la investigació, descobreixen més casos d’un violador en sèrie especialment sàdic. Mentrestant, en Venturi acaba de sortir de l’hospital, i intenta trobar un vincle real entre les bombes i el nou assassí en sèrie. Per fer-ho, proveït d’una minicàmera, buscarà pistes rellevants.

   

   

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2005-2009). 5 temporades. 84 episodis. Narra els casos que ha d’afrontar l’equip de policia científica capitanejat per Riccardo Venturi.

  La sèrie tracta el fascinant món de la investigació forense, a través de l’estudi de l’escena del crim i el suport en la ciència, en què l’anàlisi de les proves, per petita que sigui, pot comptar més que la confessió d’un sospitós.

  L’equip d’especialistes investiga la reconstrucció de casos d’assassinats, de violència domèstica, assassins en sèrie, robatoris sonats. Els seus descobriments es revelen a través d’una sèrie de flashbacks que formen una espècie de trencaclosques que els condueix, finalment, a la resolució del cas. Els crims investigats succeeixen en una província rica del nord d’Itàlia, on la majoria dels delictes comesos aborden problemes quotidians comuns a la majoria de les ciutats europees.

  Drama | Policíac | Suspens

  2005

  Amb Lorenzo Flaherty, Nicole Grimaudo, Ugo Dighero, Filippo Nigro, Stefano Pesce, Gea Lionello, Giulia Michelini, Giampiero Judica i Paolo Maria Scalondro

 • ROMA

  22.30 h - 00.20 h Dimarts

  ROMA

  EL ARIETE HA TOCADO EL MURO

  Mentre Cèsar valora l’oferta de Pompeu, Marc Antoni insisteix en anar a la guerra. Lucius es veu obligat a reconsiderar la seva carrera. Titus és contractat com a tutor d’Octavi però el soldat també aprendrà diverses lliçons de l’enginyós jove.

   

  EGERIA

  Després de rebre ofertes de Juli Cèsar, Pompeu i Àcia, Marc Antoni pren una decisió que el porta a reunir els homes de la 13a legió. Mentre Lucius intenta salvar el seu matrimoni, Titus porta l’entrenament d’Octavi a un altre nivell.

   

   

   

   

   

  Mig segle abans del naixement de Crist, Roma s’ha convertit en la ciutat més poderosa del món, una metròpoli cosmopolita amb un milió de persones i epicentre d’un imperi en extensió. Fundada sobre els principis del poder compartit i la ferotge competència personal, la República va ser creada per impedir que cap home pugui aconseguir un poder absolut. És una societat on els soldats poden ascendir per sobre dels plebeus per convertir-se en herois i fins i tot en líders de la República. Però quan la classe dirigent va esdevenir extravagant i rica, les institucions van ensorrar-se desgastades per la corrupció i l’excés, i els vells valors de disciplina espartana i unitat social van cedir davant un gran abisme entre classes.

  Superproducció televisiva sobre l’imperi romà. Després de l’èxit de la primera temporada (12 episodis) que va tenir un cost de 100 milions de dòlars, la HBO va encarregar una segona temporada per l’any 2006. Es va rodar íntegrament als estudis Cinecittà de Roma. Michael Apted va dirigir-ne els tres primers capítols.

  Drama | Històric | Suspens

  2005

  Amb Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker, James Purefoy, Ciaran Hinds, Kenneth Cranham, Tobias Menzies, Lindsay Duncan, Indira Varma, Max Pirkis, Kerry Condon, Rick Warden i Karl Johnson

  SHARK

  19.30 h - 21.00 h Diumenge

  SHARK

  RECUERDOS DEL PASADO (Dejà Vu all over again)

  Després que una nena de 8 anys fos raptada en un parc i posteriorment assassinada, en Shark creu que el cas pot estar relacionat amb un altre de similar succeït fa 15 anys. En el cas anterior, el principal sospitós, en Charlie Davis, va ser defensat pel propi Shark i la Jessica Devlin va ser l’encarregada de dur a terme l’acusació, per la qual finalment van declarar el sospitós culpable d’assassinat. En Shark continua defensant la innocència d’en Davis, idea que es reforça quan troben un altre sospitós a qui situen en ambdues escenes. La Jessica, per la seva banda, no està d’acord amb en Shark de remenar el cas anterior, potser perquè hi ha dades que podrien posar en perill la seva carrera i ella vol ocultar-les. D’altra banda, un jove li explica a la Julie que el seu pare va tenir una aventura amb la seva mare quan estava casada amb en Shark.

   

  TRIÁNGULO AMOROSO (Love Triangle)

  Una noia negra de 16 anys d’edat és atropellada per un vehicle just després de sortir d’una festa. L’escola on la víctima estudiava gràcies a una beca és considerada una de les més cares de la ciutat i hi acudien nois blancs, inclosa la filla d’en Shark, la Julie, que també es trobava a la festa. En Shark tem que es desencadeni una guerra racial després del terrible crim però, durant el desenvolupament de la investigació, altres punts revelen un important gir en la història que s’allunya del mòbil racial. D’altra banda, l’Isaak, el policia que va estar implicat en la mort del seu company, és contractat per en Shark per formar part del seu equip com a investigador. La benvinguda per part de la Raina no serà gaire calorosa.

   

   

   

   

   

  Sèrie de TV (2006-2008). 2 temporades. 38 episodis. L’Stark (James Woods) és l’advocat defensor més famós de Los Angeles. Malgrat això, un cas provoca que decideixi canviar de bàndol i ingressa al departament fiscal, sota la direcció de la seva fins aleshores rival,  la Jessica Devlin (Jeri Ryan). Telesèrie judicial de la CBS sobre un fiscal agressiu i irònic. El capítol pilot va ser dirigit per Spike Lee.

  Drama | Policíac | Suspens

  2006

  Amb James Woods, Jeri Ryan, Danielle Panabaker, Sam Page, Sophina Brown, Sarah Carter, Henry Simmons, Kevin Alejandro i Michael Cotter

Edat recomanada: