Sèries

 • 24

  22.00 h - 23.40 h Diumenge

  24

  19 d’octubre

   

  EPISODIO 5.- 02:00 AM-03:00 AM

  Un cop atrapat el conspirador, en Jack intenta treure-li informació que li permeti saber on són la seva dona i la seva filla. El senador Palmer és víctima d’un xantatge per part d’un reporter que disposa d’informació perillosa per a ell. El segrestador de la Teri i de la Kimberly, l’Ira Gaines, mostra el seu costat més cruel.

   

  EPISODIO 6.- 03:00 AM-04:00 AM

  En Jack aconsegueix rescatar la seva filla i la seva esposa. No obstant, la Janet, companya d’en Jack en la Unitat Antiterrorista, és assassinada per l’Alan, qui treballa per a l’Ira Gaines.

   

   

   

  Guanyadora de l’Emmy i del Globus d’Or a la millor sèrie dramàtica, ‘24’ pot considerar-se com un dels xous televisius més impactants i reeixits de l’última dècada. Amb vuit temporades a sobre, un especial en forma de telefilm d’hora i mitja de durada i un ‘spin-off’ estrenat aquesta mateixa temporada amb el títol de 24, Live Another Day’, la sèrie protagonitzada per Kiefer Sutherland ha esdevingut tot un fenomen de masses allà on s’ha emès —és a dir, gairebé en qualsevol part del globus terrestre. El motiu? Diversos: un ritme frenètic que porta enlaire l’espectador en temps —més o menys— real, un personatge com en Jack Bauer —una mena de versió americana d’en James Bond, però amb una faceta familiar, que s’ha convertit en una de les primeres icones de la ficció del segle XXI— i acció, sorpreses, traïcions i girs argumentals pràcticament en cada capítol. I una cosa més a la qual ja ens hem acostumat, però que en aquell moment va ser tota una innovació: la contínua sagnia de personatges importants que pateix la sèrie amb cada nova temporada i que fa que l’espectador no pugui mai estar segur ni del que passarà a continuació ni de qui hi sobreviurà.

  Edat

  Acció | Thriller

  2001

  Amb Kiefer Sutherland, Leslie Hope, Sarah Clarke, Elisha Cuthbert, Dennis Haysbert, Carlos Bernard, Xander Berkeley, Penny Johnson i Mia Kirshner

  ÁNGEL REBELDE

  07.10 h - 08.00 h De dilluns a divendres

  ÁNGEL REBELDE

  La Lucía Andueza potser va néixer en un bressol d’or, però les circumstàncies han fet que sigui pobra i que tingui necessitat, fins i tot, de l’afecte d’un pare que suposadament és mort. Abans del seu naixement, l’Alejandro Valderrama, el seu pare, va matar un home que intentava violar la seva nòvia, l’Elena Andueza. Va ser empresonat, i la seva perversa sogra, la senyora Paz, mare de l’Elena, se’n va aprofitar per apoderar-se dels seus negocis. L’Alejandro fa 20 anys que està tancat a la presó i que no té notícies de l’Elena, qui fuig de la llar materna amb la seva filla Lucía per salvar-la de la maldat de la seva mare.

   

  Als seus 20 anys, és la Lucía qui tira endavant la seva família, composta de la seva mare i els seus germans adoptius Rafa i Cheíto, als quals manté amb la seva feina com a conductora d’autobús. La bellesa de la Lucía atreu les mirades de molts homes, però ella s’enamorarà d’en Raúl, el nebot de l’Alejo, qui des que morissin els seus pares treballa per al seu oncle sense importar-li que l’exploti. En Raúl no podrà correspondre a l’amor de la Lucía, ja que, en aconseguir feina com a xòfer de la poderosa família Andueza, la seva vida canviarà.

  Melodrama

  2003

  Amb Grettell Valdez, Victor Noriega, Maritza Rodriguez, Claudia Islas, Osvaldo Ríos, Lisette Morelos i Maria Antonieta Duque

 • MONK

  17.30 h - 18.20 h De dilluns a divendres

  MONK

  L’Adrian Monk —Tony Shalhoub— és un expolicia de San Francisco que s’ha fet famós pels mètodes poc convencionals amb els quals resol els casos més complicats. Però l’assassinat de la seva esposa l’ha convertit en un maníac obsessionat amb tot el que l’envolta —gèrmens, altures, multituds, espais tancats, aliments…—, situació que ha provocat la seva expulsió del cos. Ara l’Adrian és un detectiu privat que necessita ajuda fins i tot per ordenar el calaix dels mitjons, senzilla tasca que la seva complicada ment pot convertir en un repte angoixant. Afortunadament per a ell, compta amb la incondicional ajuda de la Sharona —Bitty Schram—, la seva infermera, que és qui l’ajuda no només a enfrontar-se a la vida diària sinó també als casos que no deixen viure la policia.

  Edat

  Comèdia | Drama | Policíac | Suspens

  2002-2009

  Amb Tony Shalhoub, Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Bitty Schram, Stanley Kamel, Hector Elizondo, Emmy Clarke, Melora Hardin, Kane Ritchotte, Brooke Adams, Tim Bagley, John Turturro i Virginia Madsen

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  De dilluns a divendres

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  Inspirada en les novel·les de misteri encunyades per l’estil d’Agatha Christie, Se ha escrito un crimen gira al voltant del personatge de la Jessica Fletcher, una exprofessora de literatura convertida en escriptora de best-sellers policíacs, vídua i resident en un idíl·lic poble costaner de l’estat de Maine, que ha conegut l’èxit en l’edat madura i que es veu obligada a exercir de detectiu improvisada per resoldre assassinats en els quals sempre es veu involucrada per atzar.


  Després de protagonitzar centenars de pel·lícules, la majoria de les vegades en papers secundaris —tot i que de gran rellevància—, la britànica Angela Lansbury va conquerir l’audiència televisiva dels anys 80 amb la sèrie Se ha escrito un crimen, una producció convertida amb el temps en títol de referència del gènere d’investigació i en una de les millors sèries de misteri de la història de la televisió.

  Edat

  Comèdia | Crim | Drama | Policíac | Suspens

  1984 - 1996

  Amb Angela Landsbury, William Windom, Ron Masak, Louis Herthum, Tom Bosley, Michael Horton i Ken Swofford

Edat recomanada: