Sèries

 • AL DESCUBIERTO

  21.45 - 22.40 h h Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge

  AL DESCUBIERTO

  Divendres 22,

   

  PECES LUCHADORES (Fish or cut Beta)

   

  Quan el nou testimoni de la Mary, en Dominic, un sociòpata aficionat als explosius, s’enamora per primera vegada, la Mary té l’esperança que aquesta nova situació farà que canviï i vagi pel bon camí. Malauradament, en Dominic es ficarà en un embolic inesperat amb un polític corrupte i, al seu torn, la seva nòvia li trencarà el cor.

   

  Dissabte 23,

   

  NO HAY PIEDAD PARA LOS VIEJOS (No clemency for old man)

   

  Quan un lladre de bancs, testimoni protegit empresonat durant dècades, surt al carrer, demana ajuda a la Mary per poder reconduir la seva vida i no tornar a caure en la temptació dels diners fàcils. Mentrestant, una testimoni protegida de la Mary és víctima d’un complot i, en sentir-se desprotegida per part de la Mary, preferirà que l’agent Marshall es faci càrrec d’ella.

   

  Diumenge 24,

   

  AMORES PERDIDOS (Love’s faber lost)

   

  La Mary es reuneix amb l’agent de l’FBI Mike Faber per estudiar un nou cas: tenen una nova testimoni protegida anomenada Natalie, involucrada en una trama de corrupció immobiliària. Però ni en Mike ni la Mary confien massa en el testimoniatge de la Natalie i temen que aquesta estigui jugant a dues bandes

   

  Dilluns 25,

   

  AMORES PERDIDOS (Love’s faber lost)

   

  La Mary es reuneix amb l’agent de l’FBI Mike Faber per estudiar un nou cas: tenen una nova testimoni protegida anomenada Natalie, involucrada en una trama de corrupció immobiliària. Però ni en Mike ni la Mary confien massa en el testimoniatge de la Natalie i temen que aquesta estigui jugant a dues bandes.

   

   

   

   

  La Mary Shannon és una agent governamental que treballa per al Departament de Protecció de Testimonis Federals. A més a més de la seva complicada tasca, la Mary ha de bregar amb una família una mica excèntrica i amb les seves esvalotades relacions personals. L’agent és un pilar bàsic per a la seva família, la qual ignora per complet la seva veritable ocupació. La mare de la Mary, la Jinx Shannon —Lesley Ann Warren—, està especialment preocupada per la relació que manté la seva primogènita amb la seva germana, la Brandi —Nichole Hiltz—, sempre massa rebel i a punt d’esgotar la paciència dels qui l’envolten. A més, la Mary viu una complicada relació personal amb el seu nòvio, en Raphael —Cristian de la Fuente—, ja que sembla que no tenen del tot definida la seva situació.

  Edat

  Acció | Policíac | Suspens

  2008

  Amb Mary McCormack, Lesley Ann Warren, Nichole Hiltz, Fred Weller, Paul Ben-Victor, Christian de la Fuente i Todd Williams

  ÁNGEL REBELDE

  11.40 - 12.25 h De dilluns a divendres

  ÁNGEL REBELDE

  La Lucía Andueza potser va néixer en un bressol d’or, però les circumstàncies han fet que sigui pobra i que tingui necessitat, fins i tot, de l’afecte d’un pare que suposadament és mort. Abans del seu naixement, l’Alejandro Valderrama, el seu pare, va matar un home que intentava violar la seva nòvia, l’Elena Andueza. Va ser empresonat, i la seva perversa sogra, la senyora Paz, mare de l’Elena, se’n va aprofitar per apoderar-se dels seus negocis. L’Alejandro fa 20 anys que està tancat a la presó i que no té notícies de l’Elena, qui fuig de la llar materna amb la seva filla Lucía per salvar-la de la maldat de la seva mare.

   

  Als seus 20 anys, és la Lucía qui tira endavant la seva família, composta de la seva mare i els seus germans adoptius Rafa i Cheíto, als quals manté amb la seva feina com a conductora d’autobús. La bellesa de la Lucía atreu les mirades de molts homes, però ella s’enamorarà d’en Raúl, el nebot de l’Alejo, qui des que morissin els seus pares treballa per al seu oncle sense importar-li que l’exploti. En Raúl no podrà correspondre a l’amor de la Lucía, ja que, en aconseguir feina com a xòfer de la poderosa família Andueza, la seva vida canviarà.

  Melodrama

  2003

  Amb Grettell Valdez, Victor Noriega, Maritza Rodriguez, Claudia Islas, Osvaldo Ríos, Lisette Morelos i Maria Antonieta Duque

 • DIAGNòSTIC ASSASSINAT

  17.05 h - 18.00 h De dilluns a divendres

  DIAGNòSTIC ASSASSINAT

  Divendres 22,

   

  NADONS INDEFENSOS

   

  L’Angela Pearson, amiga de l’Amanda, dóna a llum quadrigèmins. És segrestada quedant els nadons a càrrec de l’hospital. Per por a què siguin robats, en Mark es farà càrrec d’ells i els allotjarà a la seva casa de la platja, per evitar que els d’assumptes socials se’ls emportin. L’Amanda, que està embarassada, va d’incògnit a una agència d’adopció per mirar de trobar l’Angela. Mentrestant, en Jack i en Mark tindran cura dels bebès…

   

   

  ASSASSINAT DE SERIAL

   

  En un concurs, l’Amanda aconsegueix una aparició de figurant a la telenovel·la ‘La Juventud i el Desasosiego’. Només en Norman veu que aquesta intervenció pot donar mala imatge a l’hospital. Al set de rodatge, diversos accidents i amenaces acabaran cobrant-se una mort. En Mark i l’Steve es van càrrec de la investigació. Els Sloan, com ja és habitual, tenen un munt de sospitosos a eliminar, tant dintre com fora del rodatge…

   

   

  Dilluns 25,

   

  EL MEU FILL NO ÉS D’AQUEST MÓN

   

  El psiquiatra Max Frye demana ajuda a en Mark per convèncer la seva pacient, la Tara Sampson, que ella no està embarassada d’un extraterrestre. El seu marit, l’estrella del rock Samson Noble, és infidel i abusiu, i la seva darrera conquesta ha estat l’esposa del seu guitarrista, en Willy. Durant un concert, en Sam apareix en escena amb un ganivet clavat a l’esquena. En Mark i l’Steve es faran càrrec del cas…

   

  UN ASSASSINAT INNOCENT

   

  L’adolescent Ashley York assassina el seu pare, malalt i ric, administrant-li una sobredosi de les pastilles Deprosine, el seu medicament habitual. L’Ashley manipula l’escena del crim perquè sembli un suïcidi deixant fins i tot una nota de comiat. Però no aconsegueix enganyar en Mark, que intenta recompondre els forats de la història que l’acabarà conduint a l’adolescent.

   

   

   

   

  Aquesta sèrie narra la vida d’un doctor que investiga les morts d’alguns dels seus pacients. El protagonista de la sèrie és el doctor Mark Sloan (Dick Van Dyke), que treballa en un hospital de Los Angeles. Quan una persona apareix morta per alguna causa mèdica, en Mark i el seu equip lluiten per descobrir la veritat. L’equip d’en Mark està format per en Jesse (Charlie Schlatter), un intern del servei d’urgències, l’Amanda (Victoria Rowell), que treballa en el laboratori de l’hospital, en Jack (Scott Baio), el seu alumne més avantatjat i l’Steve (Barry Van Dyke), el seu sofert fill, que treballa com a detectiu.

  Edat

  Comèdia | Crim | Drama | Policíac | Suspens

  1993 - 2001

  Amb Dick Van Dyke, Barry Van Dyke i Victoria Rowell

  GATA SALVAJE

  16.00 h - 16.50 h De dilluns a divendres

  GATA SALVAJE

  Gata Salvaje és la història d’una jove que haurà de lluitar per recuperar la felicitat que la vida li va arrabassar, per mantenir-se íntegra en un món d’odi i ambició. És una història que posa en la balança la puresa de la Rosaura Ríos i la maldat i hipocresia de la família Arismendi. Ambientada en els més bells escenaris naturals, coneixerem la Rosaura —la Gata Salvaje—, una dona que s’enfronta a la vida amb valentia i enteresa. La Rosaura treballa incansablement per tirar la seva família endavant. El seu pare, un home alcohòlic, guarda un gran secret que pot canviar enterament la vida de la humil noia. Però, abans que aquest secret surti a la llum, la Rosaura coneixerà en Luis Mario Arismendi, un cràpula que jugarà amb l’amor de la jove sense importar-li la gran adoració que aquesta sent per ell.

  Melodrama

  2002

  Amb Marlene Favela, Mario Cimarro, Carolina Tejera, Osvaldo Rios, Aura Cristina Geithner, Ariel López Padilla i Marjorie De Sousa

 • S'HA ESCRIT UN CRIM

  18.15 h - 19.00 h De dilluns a divendres

  S'HA ESCRIT UN CRIM

  Inspirada en les novel·les de misteri encunyades per l’estil d’Agatha Christie, Se ha escrito un crimen gira al voltant del personatge de la Jessica Fletcher, una exprofessora de literatura convertida en escriptora de best-sellers policíacs, vídua i resident en un idíl·lic poble costaner de l’estat de Maine, que ha conegut l’èxit en l’edat madura i que es veu obligada a exercir de detectiu improvisada per resoldre assassinats en els quals sempre es veu involucrada per atzar.


  Després de protagonitzar centenars de pel·lícules, la majoria de les vegades en papers secundaris —tot i que de gran rellevància—, la britànica Angela Lansbury va conquerir l’audiència televisiva dels anys 80 amb la sèrie Se ha escrito un crimen, una producció convertida amb el temps en títol de referència del gènere d’investigació i en una de les millors sèries de misteri de la història de la televisió.

  Edat

  Comèdia | Crim | Drama | Policíac | Suspens

  1984 - 1996

  Amb Angela Landsbury, William Windom, Ron Masak, Louis Herthum, Tom Bosley, Michael Horton i Ken Swofford

Edat recomanada: