Destaquem

Vídeos

El Gremi de Llibreters espera vendre 1,4 milions de llibres

Sant Jordi és sens dubte el dia més especial de l’any per a llibreters i escriptors. El volum de vendes s’espera que sigui superior al de l’any passat i es preveu que s’arribi als 1,4 milions de llibres venuts. Pels escriptors és probablement un dia molt feliç, però també un dia llarg.

TOTES LES NOTÍCIES

Nuria Feliu
Vídeos

Una nova rosa rep el nom de Núria Feliu

Núria Feliu pot presumir de tenir una rosa que duu el seu nom, tal i com ens ha explicat ella mateixa. La rosa Núria Feliu és un híbrid de color rosa molt perfumat i des d’aquest dilluns ja és una realitat. La cantant ha assistit a la plantació dels tres peus de roser que s’espera que comencin a florir a finals d’abril.

Salvador Duarte

Un de cada tres autònoms preveu contractar algun treballador?

Segons una enquesta realitzada per la Federació de les diferents Associacions de Treballadors Autònoms, durant aquest any es preveu que un 33% dels treballadors per compte propi contracti algun treballador. Això suposaria donar feina a entre 70.000 i 75.000 persones dins el conjunt de l’Estat.

Josep Lluis Carod.-Rovira
Vídeos

Carod-Rovira presenta la reedició de ‘2014’

L’exlíder d’ERC Josep-Lluís Carod-Rovira acompanyat de Joan Herrera d’Iniciativa i David Fernàndez de la CUP, ha presentat la reedició del seu darrer llibre, titulat 2014.  Una combinació sorprenent de dirigents polítics, tal com ens ha explicat Pere Martí.

Veure més notícies