Gonzalo Bernardos

Gonzalo Bernardos

Economia de Guerra

TP Actualitat Divendres 21:45

"Economia de guerra" és una expressió que s'aplica en els moments històrics més convulsos, com l'actual. La situació econòmica actual preocupa a tots nivells, des de les famílies fins a les empreses, passant per les institucions. Ja sigui per la pandèmia, pel conflicte a Ucraïna o per les pròpies dinàmiques de la societat la realitat és que hem entrat en una situació de preocupació generalitzada i amb tots els indicadors en contra.

Economia de Guerra té per objectiu respondre a les preguntes que ens fem tots i que ningú s'atreveix a respondre. Expliquem les notícies econòmiques que tenen més impacte social, elaborem un rànquing de les empreses més i menys responsables, parlem dels empresaris que estan compromesos i dels que no, rastregem els preus dels principals productes dels supermercats i setmanalment posem la lupa a una empresa per conèixer quins són els seus números reals.

Presentat per l'economista Gonzalo Bernardos, ens apropa l'actualitat econòmica del país des d'una vesant propera i familiar. Es parlarà planerament d'economia com mai s'ha fet a televisió.

Anteriors