Albert Brosa

Albert Brosa

Directe! Catalunya

TP Actualitat De dilluns a divendres 16:30

Albert Brosa i els seus reporters t'aproximen l'actualitat en directe per a què no et perdis res del que passa a casa.

El programa amb més presència al territori. Connexions en directe amb reporters a les províncies de Tarragona, Lleida, Barcelona i Girona per descobrir la riquesa cultural i social de Catalunya i estar present allà on es produeix la notícia.

Anteriors

Directe! Catalunya 09-12-2021

Creieu que els bars i restaurants s'han de fer càrrec del control de Passaports Covid? - Directe! Catalunya 09-12-2021

La vacunació de menors de 5-11 anys, Un any després de l'incendi mortal a Badalona, Manifestació dels treballadors d'Avidel, L'escola "Turó del Drac" començarà a aplicar el 25% de castellà, Aplicació del Passaport Covid a la Restauració, Arran reinvidica la salut mental dels joves, Possibles restriccions sobre el tabac, Sal que desfà la neu de les carreteres i Pujem a un bus turistic de Barcelona.

Directe! Catalunya 01-12-2021

El problema del infrahabitatge i de la okupació a Barcelona va a més? - Directe! Catalunya 01-12-2021

Sant Guim de la Plana sense Pessebre Vivent, Agressió a Badalona, Estafes al mercat il·legal i Wallapop, Reivindacions a la Nissan, Història dels 12 de Vilafranca, El català a les plataformes audiovisuals, El rap de Bon Nadal, Denuncia de pallissa a la Discoteca Waca, Reivindicacions dels universitaris, Paradistes i clients del Mercat Fleming, L'ofici d'escultor i L'infrahabitatge al Raval.

Directe! Catalunya 25-11-2021

Creieu que des de les institucions s'està fent prou per aturar la violència de gènere? - Directe! Catalunya 25-11-2021

Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, Accident a la Central Nuclear Ascó, Mercat solidari Mans Unides, Boicot acte constitucionalista a la UAB, Intent de robatori al barri de Sarrià-Sant, Armes de foc i marihuana confiscades als Boixos Nois, Dotacions policials i violència de gènere, Les noves mesures Covid del TSJCat i ATENPRO, servei de teleassistència a la Creu Roja de Lleida.

Directe! Catalunya 17-11-2021

Creieu que l'ampliació del certificat Covid activarà la vacunació entre els no vacunats? - Directe! Catalunya 17-11-2021

Comerç de proximitat,L'etiquetatge de la mel, Coneixem les alpaques catalanes, Estafa als veïns del barri de Sant Antoni, Discussió entre un motorista i un treballador dels serveis de neteja, Certificat Covid i restauració amb Francesc Pintado, GoodNews quiosc i cafè positiu, el professor que es nega a fer les classes en castellà, Les estafes de noves tecnologies, robatori exprés a Eat Sleep Cycle i Els Premis Ondes 2021.