Cinema a 8tv

The Game

The Game

Sinopsi

En Nicholas van Orton és un multimilionari solitari i egoista que creu haver-ho vist tot i que està una mica cansat de la vida. Llavors, el seu díscol germà, en Conrad, li ofereix un regal d’aniversari molt especial: un joc que li permetrà viure experiències excitants. Ràpidament, la vida d’en Nicholas començarà a convertir-se en un angoixós malson en què res és el que sembla i en què tot resulta una amenaça mortal.

 

El tercer treball per al cinema del gran David Fincher, després d’‘Alien 3’ i ‘Seven’, va ser aquesta barreja de drama i thriller que, amb un pressupost de 50 milions de dòlars, va recaptar-ne gairebé 110 a tot el món. Jodie Foster va ser contractada per interpretar la germana de Michael Douglas en la pel·lícula. No obstant, després va canviar d’idea i va demanar que el personatge passés a ser la seva filla. Douglas i Fincher es van oposar a aquest canvi, i el paper es va convertir en masculí i va anar a parar a Sean Penn. Enutjada, Foster va demandar l’estudi per un import de 54,5 milions de dòlars, ja que la seva companyia, Egg Pictures, era una de les coproductores del film. Al final no va arribar la sang al riu. Douglas —amic personal de Foster— la va convèncer que no li semblava just interpretar el seu pare quan només hi havia 17 anys de diferència entre ambdós. El bo del cas és que tots dos ja havien interpretat pare i filla en la pantalla anteriorment: va ser en la producció de Disney ‘Napoleón y Samantha’, al començament de les seves respectives carreres.

Thriller

1997, David Fincher

Michael Douglas, Sean Penn, James Rebhorn, Deborah Kara Unger, Peter Donat, Carroll Baker, Armin Mueller-Stahl i Spike Jonze.

Edat

Edat recomanada: