Cinema a 8tv

Miss Marple: Misterio en Pale Horse

Miss Marple: Misterio en Pale Horse

Sinopsi

La senyoreta Marple rep una carta d’un vell amic, el pare Gorman, en què aquest li explica que cada dia veu publicat el seu assassinat al diari. El pare Gorman atenia una anciana, la senyora Davies, que va morir una nit en què ell va ser atacat quan tornava a casa. En la carta hi ha una llista de noms i un passatge de la Bíblia. La senyoreta Marple aconsegueix entrar a l’habitació de la senyora Davis i investigar l’escena de la mort, que a ella li sembla un assassinat, tot i que per a l’inspector en cap del cas, en Lejeune, no es tracta de cap crim. La senyoreta Marple troba una llista de noms idèntica a la que li va enviar el pare Gorman i una referència a l’establiment Pale Horse a Much Deeping, Hampshire. La senyoreta Marple es trasllada a Pale Horse i comença a investigar.

 

Adaptació de la novel·la original d’Agatha Christie, ‘El misterio de Pale Horse’. Es tracta del primer dels quatre telefilms de 90 minuts que van formar la cinquena temporada de la sèrie ‘Agatha Christie’s Marple’, centrada en el segon personatge més popular de la reina de la literatura de misteri. Els actors convidats, rostres coneguts, són en aquesta ocasió les actrius Pauline Collins (‘Arriba y abajo’), Sarah Alexander (‘Coupling’) i Holly Valance (‘Venganza’).

Policíac / Suspens

2010, Andy Hay

Julia McKenzie, Sarah Alexander, Pauline Collins, Jonathan Cake, JJ Field, Jenny Galloway, Susan Lynch, Amy Mason i Holly Valance

Edat

Edat recomanada: