Cinema a 8tv

El puente de Cassandra

El puente de Cassandra

Sinopsi

Els aproximadament 1.000 passatgers d’un tren es contagien d’un virus mortal. El responsable de l’epidèmia és un terrorista que, mentre fugia de la policia, va pujar a aquest tren. El coronel MacKenzie, el metge Jonathan Chamberlain i la seva dona intenten controlar la situació i procuren detenir el terrorista. Després del fracàs de l’operació, en Mackenzie intentarà reconduir el tren amb direcció al pont de Cassandra.

 

Típica superproducció dels anys 70, amb un repartiment plagat d’estrelles, empresa per Carlo Ponti per a més gran glòria de la seva esposa en la vida real, Sophia Loren. Ells no van ser l’únic matrimoni involucrat en el projecte, també ho van estar Richard Harris i Ann Turkel —dos dels protagonistes—, i, de fet, l’actriu es va quedar embarassada durant el rodatge. La direcció i el guió van ser a càrrec del desaparegut cineasta d’origen grec George Pan Cosmatos (‘Rambo’), qui va tenir la idea de la pel·lícula pel fet d’haver viscut en primera persona, quan era petit, una epidèmia de còlera a Egipte.

Thriller

1976, George Pan Cosmatos

Richard Harris, Sophia Loren, Ava Gardner, Burt Lancaster, Ann Turkel, Martin Sheen, Ingrid Thulin, Lee Strasberg i O. J. Simpson

Edat

Edat recomanada: