Miquel Valls

Miquel Valls

8maníacs

TP Entreteniment Dissabtes 21:00

El millor pla pel cap de setmana és a 8TV. S'ha acabat l'avorriment i nosaltres tenim els ingredients perfectes perquè t'ho passis d'allò més bé amb 8 MANÍACS, presentat per Miquel Valls.

Els dissabtes nit amb 8 MANÍACS AFTER, entrevistes atrevides, música, debats polèmics i plens d'humor. T'espera un vespre ple d'emocions, entreteniment i diversió.

Tenim als millors professionals per parlar de temes socials, l'actualitat més punyent i moltes més coses que no et deixaran que et moguis del sofà. 8 MANÍACS amb Mayka Navarro, Guillem Ramos, Laura Fa, Lorena Vázquez, Arantxa Coca, Ayrin Pons, Laura Lago, Brigitta lamoure i molts més.

Anteriors

Empar Moliner i Rebeca - 8MANÍACS 27-03-2022

Empar Moliner i Rebeca - 8MANÍACS 27-03-2022

Empar Moliner ens visita presentant la seva novel·la "Benvolguda", guanyadora del Premi Ramon Llull. Parlem sobre la premsa del cor i la seva pressumpte caiguda. Continua tenint tants seguidors com abans? Quines són les exclusives més cares que s'han arribat a pagar per accedir als esdeveniments privats de l'aristocràcia espanyola? La Rebeca Pous ens fa cinc cèntims sobre l'estat de la famosa premsa rosa i ens confessa les propostes més "indecents" que li han fet arribar.

Natàlia Millán i Artur Mas - 8MANÍACS 06-03-2022

Natàlia Millán i Artur Mas - 8MANÍACS 06-03-2022

Arriba el Dia de la Dona a 8maníacs i són elles les que prenen el poder! Ens visita l'artista Natàlia Millán per apropar-nos al món musical des de la perspectiva d'una dona. Brigitta Lamour presideix la segona taula liderada per les dones més reivindicatives del programa. Entrevistem a l'expresident de la Generalitat Artur Mas. Analitzem la Llei de Protecció dels Animals a Espanya, visitem el Mobile World Congress i debatem amb afectats pels robatoris a Barcelona.

Judit Mascó i el Koala - 8MANÍACS 06-02-2022

Judit Mascó i el Koala - 8MANÍACS 06-02-2022

L'elegància catalana arriba a 8maníacs, Judit Mascó ens demostra que la bellesa és molt més que una cara bonica i parlem sobre els seus nous objectius professionals. L'artista preferit de les granges, el Koala ens rep des de casa seva amb el mateix humor de sempre; què s'ha fet d'ell? Analitzem la rivalitat entre boomers i millennials, per què no se suporten? A la tercera taula obrim el debat sobre el vandalisme a ciutats i immobles públics.

Carme Ruscalleda i Jedet - 8MANÍACS 30-01-2022

Carme Ruscalleda i Jedet - 8MANÍACS 30-01-2022

La reina de la gastronomia catalana, Carme Ruscalleda, aterra a 8maníacs amb el propòsit d'endolcir els nostres col·laboradors. La gran actriu Jedet revoluciona el plató presentant el seu nou tema "Veneno Dulce". Parlem sobre el negoci del sexe, és més rentable avui dia? La madame més famosa de Catalunya, la senyora Rius ens fa cinc cèntims sobre el sector. Ens apropem a les noves formes de venda de material eròtic com Only Fans i la pornografia amb consciència.

Joel Joan - 8MANÍACS 16-01-2022

Joel Joan - 8MANÍACS 16-01-2022

Ens visita el gran Joel Joan per explicar-nos més sobre el seu nou espectacle: "El gran comediant" i repassem la seva trajectòria professional. A la segona taula analitzem els bulos i les farses de la mà del representat de la web "Maldito Bulo" i fem passar una mica de vergonya als nostres col·laboradors: qui està complint amb els propòsits d'any nou? A la tercera taula ens desplacem fins a Terrassa, on els veïns conviuen amb un parking inundat aigües fecals. A més a més, posem a prova el passaport Covid a l'hosteleria, encara es demana?

Pere Arquillué - 8MANÍACS 09-01-2022

Pere Arquillué - 8MANÍACS 09-01-2022

Miquel Valls ens abandona? Avui sí...però només temporalment! Lorena Vazquez, Briggita Lamoure i Mayka Navarro agafen el timó del programa. Entrevistem al gran actor català i polifacètic Pere Arquillué i ens presenta la seva nova obra "53 diumenges". Parlem i analitzem les pitjors crisis que han patit grans empreses i com les han gestionat. Valorem l'augument de casos de sensallarisme a Barcelona de la mà de la Fundació Arrels i parlem amb el vigilat de seguretat víctima d'una agressió.

Joaquín Prat i Toni Albà - 8MANÍACS 19-12-2021

Joaquín Prat i Toni Albà - 8MANÍACS 19-12-2021

Joaquín Prat ens explica com ha passat el COVID-19 recentment i repassem la situació política sobre l'atur i l'índex de la misèria. El gran Toni Albà ens visita per parlar obertament sobre l'humor d'avui dia i ens delecta amb alguna imitació "molt reial". El Maestro Joao i el seu ex, Pol Badia es veuen les cares i adrecen temes i polèmiques del seu passat. A la taula d'actualitat, parlem sobre loteria, la sort, el tiroteig de Tarragona i la manifestació a favor dels drets animals.

Ares Teixidó i Pequeño Nicolás - 8MANÍACS 28-11-2021

Ares Teixidó i Pequeño Nicolás - 8MANÍACS 28-11-2021

Ares Teixidó revoluciona el plató parlant obertament sobre la sexualitat, parlem amb el mític Pequeño Nicolás per esbrinar què està fent i si manté contacte amb alguns dels perfils més importants del panorama polític espanyol. Analitzem el món de la fama amb Pol Badia qui ens explica com es viu des de dins la voràgine que suposa esdevenir un personatge públic i escoltem el nou últim tema de la gran Letícia Sabater que no deixarà a ningú indiferent.

Peter Vives i Agnès Busquets - 8MANÍACS 21-11-2021

Peter Vives i Agnès Busquets - 8MANÍACS 21-11-2021

Ens visiten Peter Vives i Agnès Busquets presenten la seva nova obra "Pecats Imperdonables" i repassem alguns dels moments més divertits de la seva trajectòria professional. Analitzem el Black Friday amb Olga García, Adri Zamora, Pep Valls i Ayrin Pons: com treuen beneficis els comerços d'aquest tipus de promocions? Entrevistem a la periodista Tura Soler, autora del llibre "Susqueda, el pantà maleït", un dels casos més recents de la crònica negra i parlem sobre el descontrol de les plagues de rates a diferents punts de Barcelona.

Anna Tarrés i Els germans Expósito - 8MANÍACS 24-10-2021

Anna Tarrés i Els germans Expósito - 8MANÍACS 24-10-2021

Ens visita una de les dones més exitoses del món de la natació sincronitzada, Anna Tarrés, que aclarirà les seves polèmiques amb les nedadores. Els germans Expósito aterren a plató preparats per fer tremolar als nostres col·laborados que no podran escapar de la seva energia. Només uns dies abans de la 080, la nostra reportera Michelle gaudeix d'un canvi de look en mans de l'estilista José del Valle i acabarà la seva obra mestra amb un pentinat d'última hora.

Coco Comín i Nerea Rodríguez - 8MANÍACS 17-10-2021

Coco Comín i Nerea Rodríguez - 8MANÍACS 17-10-2021

Ens acompanya la gran Coco Comín amb moltes ganes de ballar i revolucionar el plató de 8maníacs. Ho amenitzem tot amb l'encant de la Betty Anka i la dolça veu de la Nerea Rodríguez que ens explicarà els seus últims projectes professionals. Parlem sobre els tipus de culs i posem a prova als nostres col·laboradors: quins són els culs més cotitzats? A la taula d'actualitat analitzem el fenomen dels okupes i repassem la nova campanya de prevenció d'accidents de trànsit.