Miquel Valls

Miquel Valls

8maníacs

TP Entreteniment Diumenges 15:30

Els diumenges mai tornaran a ser avorrits! Acaba la setmana com cal, amb 8maníacs.

Un espai polièdric, on hi tenen cabuda entrevistes, moda, lifestyle, actualitat i denúncia social. Comptem, com a col·laboradors fixes, amb professionals amb reconeguda experiència: Laura Fa, Mayka Navarro, Neus Sala, Toni Castejón, Eric Putzbach o Lorena Vázquez. A les entrevistes de 8maníacs descobrirem la vida, la trajectòria professional i la part més amagada dels nostres convidats. Des d'un to amable, pròxim i allunyat d'altres programes relacionats amb el Cor.

Anteriors

Ares Teixidó i Pequeño Nicolás - 8MANÍACS 28-11-2021

Ares Teixidó i Pequeño Nicolás - 8MANÍACS 28-11-2021

Ares Teixidó revoluciona el plató parlant obertament sobre la sexualitat, parlem amb el mític Pequeño Nicolás per esbrinar què està fent i si manté contacte amb alguns dels perfils més importants del panorama polític espanyol. Analitzem el món de la fama amb Pol Badia qui ens explica com es viu des de dins la voràgine que suposa esdevenir un personatge públic i escoltem el nou últim tema de la gran Letícia Sabater que no deixarà a ningú indiferent.

Peter Vives i Agnès Busquets - 8MANÍACS 21-11-2021

Peter Vives i Agnès Busquets - 8MANÍACS 21-11-2021

Ens visiten Peter Vives i Agnès Busquets presenten la seva nova obra "Pecats Imperdonables" i repassem alguns dels moments més divertits de la seva trajectòria professional. Analitzem el Black Friday amb Olga García, Adri Zamora, Pep Valls i Ayrin Pons: com treuen beneficis els comerços d'aquest tipus de promocions? Entrevistem a la periodista Tura Soler, autora del llibre "Susqueda, el pantà maleït", un dels casos més recents de la crònica negra i parlem sobre el descontrol de les plagues de rates a diferents punts de Barcelona.

Anna Tarrés i Els germans Expósito - 8MANÍACS 24-10-2021

Anna Tarrés i Els germans Expósito - 8MANÍACS 24-10-2021

Ens visita una de les dones més exitoses del món de la natació sincronitzada, Anna Tarrés, que aclarirà les seves polèmiques amb les nedadores. Els germans Expósito aterren a plató preparats per fer tremolar als nostres col·laborados que no podran escapar de la seva energia. Només uns dies abans de la 080, la nostra reportera Michelle gaudeix d'un canvi de look en mans de l'estilista José del Valle i acabarà la seva obra mestra amb un pentinat d'última hora.

Coco Comín i Nerea Rodríguez - 8MANÍACS 17-10-2021

Coco Comín i Nerea Rodríguez - 8MANÍACS 17-10-2021

Ens acompanya la gran Coco Comín amb moltes ganes de ballar i revolucionar el plató de 8maníacs. Ho amenitzem tot amb l'encant de la Betty Anka i la dolça veu de la Nerea Rodríguez que ens explicarà els seus últims projectes professionals. Parlem sobre els tipus de culs i posem a prova als nostres col·laboradors: quins són els culs més cotitzats? A la taula d'actualitat analitzem el fenomen dels okupes i repassem la nova campanya de prevenció d'accidents de trànsit.