El primer tinent d’alcalde de Torà, que va matar un gos a trets, deixa el càrrec

El primer tinent d’alcalde de Torà, que va matar un gos a trets i el va rematar a cops al carrer, ha deixat el seu càrrec. És la conseqüència de l’enrenou mediàtic generat per aquesta execució, que el mateix Ajuntament de Torà ha justificat en un comunicat en què  l’alcaldessa explica que es va fer per evitar danys a les persones. Assegura que l’animal rondava pel poble des de feia dies i que fins i tot havia atacat una veïna. De fet, assegura que va rebre la denúncia de dues àvies perquè el gos no les deixava entrar a casa.

Davant aquesta situació van trucar a diverses entitats perquè es fessin càrrec de l’animal i no van trobar cap resposta positiva. Així doncs, van decidir tirar pel dret, amb un resultat que, diuen textualment, “no era desitjat per ningú”.

El cas ja suma dues denúncies, una per part d’ADDA i l’altra d’IPCENA, totes dues entitats animalistes. Marta Casagolda ha conversat amb l’alcaldessa, que accepta que està desbordada i fins i tot assegura que ha rebut amenaces de tot tipus, però que no pensa dimitir.

Compartir Piular Whatsapp