Pere Navarro anuncia que el PSC votarà contra la investidura de Mas

Pere Navarro, primer secretari del PSC, ha anunciat avui que el seu partit votarà en contra de la investidura d’Artur Mas com a president de la Generalitat. Així ho ha dit al programa 8 al dia, en què ha explicat que les prioritats de la seva formació són diferents de les de CiU: “Ells prioritzen el calendari de la consulta i nosaltres les polítiques socials.” A més, ha recordat que el seu projecte “econòmic, social i de país és molt diferent” del que planteja Mas.

Navarro ha reiterat que el paper del PSC en aquesta legislatura serà el de fer oposició d’una manera “constructiva” i ha emplaçat el futur Govern a celebrar la cimera sobre la situació econòmica i social per fixar posicions. Segons ha dit, els socialistes tenen “propostes en matèria de pressupostos” que volen plantejar.

Respecte al procés nacional català, Pere Navarro ha destacat que el PSC no té “cap problema amb el fet que el poble de Catalunya voti “, sempre i quan la consulta sigui “legal i vinculant”. “Hem de saber que allò que votem tindrà repercussions”, ha dit Navarro, que ha posat en dubte que aquest referèndum pugui portar-se a terme amb l’actual llei de consultes catalana.

Navarro s’ha referit també al presumpte cas de corrupció a l’Ajuntament de Sabadell i s’ha mostrat prudent respecte a les imputacions de diversos companys de partit: “Tinc confiança en la Justícia i també en els meus companys i companyes.”

Compartir Piular Whatsapp