Pere Navarro: "Si no hi ha acord no hi pot haver consulta"

Josep Cuní ha entrevistat el primer secretari del PSC, Pere Navarro. Amb ell hem analitzat la situació política i social que viu Catalunya.

En la Conferència Política del PSOE, Pere Navarro va rebre l’ovació de Pérez Rubalcaba. “Allà hi havia tot el PSOE posat dempeus, ovacionant la feina del PSC”, ha dit Navarro.

“Si no hi ha acord no hi pot haver consulta”, així de taxatiu ha estat Pere Navarro en referir-se a la consulta sobiranista. I ha afegit: “Trobem a faltar que altres polítics busquin solucions en comptes d’enfrontaments.” També ha confessat que ha rebut informacions contràries al que els partits manifesten públicament: “Molts, en privat, diuen que no hi haurà consulta.”

Sobre el viatge del president Mas a Israel, Pere Navarro li ha recriminat: “Jo no me’n vaig a fer conferències a Tel Aviv, jo vaig per tot Espanya a explicar els projectes.”

El líder dels socialistes catalans ha carregat contra el Govern: “Estem parlant d’un Govern que no fa bé la seva feina ni en polítiques econòmiques ni consulta.” I ha continuat: “No volem més amnisties fiscals. Els qui més tenen han de pagar els seus impostos.”

“El PSC és el representant del catalanisme més legítim a Catalunya”, ha reivindicat Navarro. Ha explicat l’opció del PSC: “Federalisme és compartir, però és evident que hi ha una singularitat i s’ha de reconèixer. Hi ha un trencament emotiu de Catalunya envers la resta d’Espanya. L’hem de refer”, ha continuat.

A continuació, Pilar Rahola, Rafel Nadal i José Antich han fet preguntes al convidat.

Pots seguir l’entrevista a Twitter amb el hashtag #navarro8aldia.

Compartir Piular Whatsapp