Pere Navarro (PSC) assegura a ‘8 al dia’ que Mas “no sap crear consensos”

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha lamentat avui al programa 8 al dia que Artur Mas “no sap crear consensos”. En declaracions a Josep Cuní, Pere Navarro ha refusat la mà estesa de CiU a tots els grups assegurant que “hi havia marge, hi havia una altra manera de fer les coses”. Segons el dirigent socialista, Artur Mas “ha decidit quedar-se en 71 diputats, és la seva responsabilitat”.

Navarro ha insistit que el debat entre Mas i el president d’Esquerra, Oriol Junqueras, “va ser una conversa amable”, i en aquest sentit ha assegurat que, amb la seva postura, ERC “ha compartit aquesta política de retallades”.

Navarro també ha dubtat de l’estabilitat del pacte assolit entre CiU i Esquerra: “Per nosaltres, el camí que marquen ells és molt inestable.”

Pere Navarro també s’ha posicionat pel que fa al dret a decidir i ha negat que la seva promesa d’abstenir-se en totes les votacions que afectin aquesta matèria sigui passiva: “Plantejarem una alternativa per a Catalunya, no serem el “no” pel “no”.”

Un cop més, el líder socialista ha criticat la decisió d’Artur Mas d’avançar les eleccions i ha assegurat que els comicis “no eren necessaris”.

Compartir Piular Whatsapp