Miquel Iceta: “Em fa l’efecte que no hi haurà llista conjunta dels partidaris del ‘Sí-Sí'”

Josep Cuní ha entrevistat aquest vespre Miquel Iceta, primer secretari del PSC. El dirigent socialista s’ha mostrat obert a col·laborar amb el Govern, tot i que ha reconegut que, “malauradament, les converses per l’aprovació dels pressupostos no estan molt avançades”. Sobre el 9-N, ha afirmat que “aquesta situació no agrada a ningú i no dóna la satisfacció que els catalans voldrien”.

Iceta ha considerat que a partir del 10 de novembre es veurà si hi ha o no possibilitat d’entesa entre els partits polítics, i ha declarat:”Em fa l’efecte que no hi haurà llista conjunta dels partidaris del ‘Sí-Sí’.” Malgrat tot, ha dit que “costa saber on anem, però el fil segueix i ell (sobre Artur Mas) l’està seguint”.

Iceta ha criticat el Govern de Mariano Rajoy, ja que “els acords depenen també de l’altra part i fins ara s’ha fet molt difícil trobar diàleg a l’altra banda”. Ha afirmat també que, sota el seu punt de vista, “el PP s’arrisca molt en no fer les coses ara que té majoria absoluta”. Iceta ha tornat a insistir en la reforma constitucional i, sobre el PSC, ha dit: “Volem ser útils als catalans i tot el que fem ho fem des de la lleialtat.” Pots seguir aportant-hi les teves opinions a través de les xarxes socials del programa.

Compartir Piular Whatsapp