Miquel Iceta respon a Camacho que un pacte entre PSC i PP és “impossible” i titlla de “disbarat” el full de ruta independentista

Josep Cuní ha entrevistat el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, a 8 al dia. Iceta ha rebutjat l’oferta que li ha fet avui la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, per fer un pacte de govern a Catalunya. El líder socialista ha assegurat que un acord d’aquesta mena és “impossible” perquè el PP és “part del problema” i no ofereix cap solució. Com a exemple ha posat el rebuig a la reforma de la Constitució que impulsa el PSOE.

Pel que fa al procés sobiranista, ha assegurat que el full de ruta que negocien CiU i ERC és un “disbarat” perquè no porta enlloc. “Crec que el president s’ha tornat independentista”, ha ironitzat, mentre ha titllat el seu projecte de “castells a l’aire.”

El que sí ha celebrat Iceta és que les eleccions siguin al setembre perquè així el PSC pot preparar millor les municipals i no ha tancat les portes a cap pacte. És més, s’ha mostrat optimista perquè les municipals sempre “se’ns han donat millor” i ha tret importància a l’efecte Podem. Ha recordat que Podem encara no s’ha constituït com a partit i és una alternativa poc fiable davant un PSC que és una força “coneguda” que quan cal fa oposició i quan vol pot “pactar amb el Govern”.

Esperem les teves opinions a través de les xarxes socials del programa.

Compartir Piular Whatsapp