Marc Bertomeu: “No em preocupa si Mas o Junqueras arriben a un acord”

Josep Cuní ha entrevistat Marc Bertomeu, secretari general de Podem Barcelona. Bertomeu ha manifestat que no renuncien al lideratge, de fet ha considerat que el lideratge mediàtic és necessari. Sobre la relació amb Podem a nivell estatal, Bertomeu ha considerat que “les relacions seran, independentment, amb la resta de l’estat i amb altres territoris”.

Ha explicat que “Podem representa una oportunitat en un moment de debilitat del bipartidisme”. I ha destacat que el partit no parteix del no-res, sinó d’uns “moviments socials”, i que tenen l’objectiu de “traslladar aquestes demandes i aquestes lluites a les institucions” per tal que la política solucioni els problemes i no sigui un teatre.

A les paraules que el trader Josef Ajram ha dit avui en aquest programa, ha respost: “En cap moment hem dit que sortíriem de l’euro.” Ha destacat també que el que volen és democratitzar més les institucions europees.

Ha afirmat, igualment, que no estan d’acord “amb la Constitució del 1978”, perquè consideren que en molts casos és paper mullat. Ha dit que el que cal és una reconstrucció de consensos. Bertomeu, a més, ha confirmat que Podem no es presenta a les eleccions municipals, però “dóna suport a la candidatura de Guanyem Barcelona”.

Bertomeu ha sentenciat: “No em preocupa si Mas o Junqueras arriben a un acord.” El que el secretari general de Podem Barcelona considera necessari són unes eleccions “com més aviat millor, per tal que el Parlament es pugui posar a treballar” basant-se en l’eix social.

Compartir Piular Whatsapp