Albert Rivera: “L’objectiu de Ciutadans no és estar a l’oposició, és governar”

Josep Cuní ha entrevistat el president de Ciutadans, Albert Rivera, a 8 al dia.

El president de Ciutadans ha parlat sobre els pactes amb la resta de formacions a Andalusia, a Madrid i a València. Rivera ha dit que estan posant condicions des de l’oposició: “Hem aconseguit una sèrie de demandes transversals, i això és ser responsable i exigent.” Ha matisat que “han posat 70 condicions a tot Espanya per arribar a acords.”

D’altra banda, Albert Rivera ha explicat que el gran canvi que aporta Ciutadans és fer que, si algun càrrec públic està imputat, marxi de les institucions: “Si no es compleixen els acords, els governs dèbils també tindran una oposició.” També proposen limitar els mandats de govern i abaixar l’IRPF autonòmic.

El president de Ciutadans ha volgut mantenir la incògnita sobre si serà el candidat a les eleccions generals o al Parlament de Catalunya, i ha dit que “el 4 de juliol hi ha primàries” i que “en 8 o 10 dies s’anunciaran els candidats que es presenten tant a les eleccions generals com a les del Parlament de Catalunya”. Ha remarcat que serà una “decisió d’estratègia de país.”

Pots seguir enviant les teves opinions a través de les xarxes socials del programa.

Compartir Piular Whatsapp