Éric Abidal: “Em fa il·lusió tornar al Barça, però no tinc pressa”

Aquesta tarda l’exjugador del Barça Éric Abidal ens ha acompanyat a la tertúlia esportiva. També ens hi han acompanyat Sergi Pàmies i Enric Masip. L’exlateral francès, just un mes després d’anunciar la seva retirada com a futbolista professional, ha parlat del seu futur i de la seva possible vinculació al club blaugrana com a responsable de les escoles internacionals: “Em fa il·lusió tornar a aquesta casa. Però tinc temps, no tinc pressa. Fa poc que he penjat les botes, i primer vull temps per recuperar-me i gaudir de la vida.”

Abidal no ha descartat acceptar la proposta abans de les eleccions al club blaugrana, però ha deixat clar que ara mateix la seva prioritat és centrar-se en la seva fundació que es presentarà el pròxim mes d’abril a Barcelona: “Tinc una prioritat que és treballar pels nens, ajudar als nens malalts. Aquest és el meu projecte principal, i després quan ho tingui tot sobre la taula, prendré decisions per veure si tot encaixa.”

L’exjugador blaugrana que tampoc no ha descartat convertir-se algun dia en l’enllaç entre la directiva i el vestidor s’ha referit al canvi radical que l’equip ha viscut en pocs dies, després de superar una crisi interna: “El que fa que tot canviï d’un dia a un altre són els resultats de l’equip. El que passava abans, tot l’embolic que hi havia, sol passar dins d’un vestidor, perquè hi ha gent de caràcter. Però a partir del moment que els resultats són bons, s’oblida tot allò negatiu.” A més, ha afegit: “Només cal parlar, compartir el que cadascú pensa, buscar una solució, perquè al final la solució és col·lectiva”.

Pots seguir enviant les teves opinions a través de les xarxes socials del programa i seguir l’entrevista amb #abidal8aldia .

Compartir Piular Whatsapp