‘Equip de reporters’, 4 de febrer del 2012

Equip de reporters, Equip de reporters, Vídeos |

El tercer programa d’Equip de reporters inclou aquests quatre reportatges:

-La Catalunya siberiana

-El Prat: futur en suspens

-El vent bufa contra l’energia eòlica

– El cost de l’alliberament

Comentaris

2 Comentaris

 1. 6/02/2012 a les 16:03h per Mayte Puell

  L’Afirmació de que som pobles que volem ser ecológics però no productors d’energia eòlica no em sembla gens correcta més atenent a que el que preten instal.lar l’IREC no és un parc eòlic comú sinó experimental i que la lliuta en aquests moments és realitza per L’Ametlla de Mar però que en un futur es pretèn la seva instal.lar al llarg de la costa catalana però en direcció al Delta…

  A més, d’entrada es va parlar de posar els aerogeneradors a L’Ametlla però també el centre d’experimentació… ara no… els ferros aquí però el centre a Barcelona… No tenen coneixement!

  Insisteixen en els llocs de treball… recordem que l’oferta sóm de 6 a 10 llocs de treball i al Perelló en van prometre 15 i en treballen 4.

  Diuen TRANSITORI??? Aquest senyor s’ha estudiat el Projecte??? Són 20 anys renovables!!!

 2. 9/02/2012 a les 17:17h per Agnes Vila

  El comentari de que “som uns pobles que volem ser ecològics però no productors d’energia eòlica” per part del programa, em sembla totalment fora de lloc. Només cal mirar el mapa eòlic de Catalunya i si la resta de territoris catalans col.laboressin en la mateixa proporció que ho fem nosaltres (ja que l’energia la necessitem tots) en seriem els primers productors mundials. El que no pot ser és que sempre s’exprimeixi un mateix territori.

  Precisament perque respectem la natura considerem que aquest projecte en concret és una barbaritat, perquè el que no pot ser és que un projecte “d’energia renovable”, i que per tant ha de respectar el medi amibient, suposi la destrucció de l’entorn (fons mari, aus, posidonia, etc…).

Comenta

*Camp obligatori
*Camp obligatori

Normes d'ús
 • Aquesta és l'opinió dels internautes, no de 8 al dia ni 8TV.
 • No s'admeten comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriants.
 • Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

Comenta via Facebook