Marc Clotet: “Cada vegada estic menys disposat a treure’m la samarreta de forma gratuïta”

Marc Clotet, actor barceloní llicenciat per ESADE, ha estat avui a 8 al dia per parlar de la seva carrera i l’estat de la seva professió en aquests moments de crisi.

Amb Clotet hem conversat sobre les escenes pujades de to que ha hagut de fer per a algunes sèries, i ha explicat que “a les televisions privades és normal que vulguin pit i cuixa perquè puja l’audiència”, però que no cal “ensenyar per ensenyar”. L’actor ha reconegut que no té vergonya d’ensenyar el seu cos, però que cada vegada està menys disposat a treure’s la samarreta “de forma gratuïta”.

L’actor, de 32 anys, està casat des de fa un any amb la cubana i també actriu Ana de Armas. Aquesta relació ha estat carn de premsa del cor en nombroses ocasions, cosa que ha molestat molt l’actor català, que ha assegurat haver-se vist reflectit en notícies falses. “M’agrada que es parli de la meva feina, i no de la meva vida privada”, ha sentenciat.

La carrera de Marc Clotet com a actor comença un dia que acompanyava la seva germana Aina, actriu consagrada, a un càsting d’una telenovel·la i van acabar fitxant-lo també a ell per a un paper en el serial.

Va fer el salt a Madrid amb sèries molt populars. Va ser candidat al Goya a millor actor revelació per La voz dormida, de Benito Zambrano, però el va perdre davant un altre jove català: Jan Cornet, per La piel que habito. Aquest 2012 té pendent d’estrena La estrella, pel·lícula d’Alberto Aranda en què fa d’un noi d’extraradi que vol ascendir per fugir d’aquest ambient que comparteix amb la seva nòvia Estrella.

 

Compartir Piular Whatsapp