• Mas i Junqueras

  Mas i Junqueras es reuniran demà

  Artur Mas i Oriol Junqueras es tornaran a reunir per parlar d’un possible avançament electoral. Està previst que la trobada es faci demà al Parlament, aprofitant l’últim dia de ple de l’any.

 • Cas Pretòria

  El ‘cas Pretòria’, a judici

  El jutge Ruz tanca la instrucció del cas Pretòria, el de les comissions il·legals per adjudicacions en diversos municipis de l’àrea de Barcelona.

 • Càritas

  Cada vegada més persones demanen ajuda a Càritas

  El Govern admet que encara no té clar d’on treurà els 40 milions d’euros del fons contra la pobresa energètica que avui s’ha aprovat al Parlament, el mateix dia que sabem que cada vegada més persones demanen aj

 • Darío Porras

  Dinar de Nadal amb Bartomeu

  El president Bartomeu ha fet balanç del passat, del present i, sobretot, del futur amb l’aposta per l’espai Barça i, la més important, per Luis Enrique. El president ha reiterat el seu suport a l’entrenador.

El més destacat

Prèvies

[AVANÇ] Xavi Hernández: “Jo sempre he mirat pel bé dels catalans i de Catalunya”

Aquest divendres, a partir de les 22.30 a 8tv, el capità del Barça, Xavi Hernández, repassarà l’actualitat de l’equip blaugrana al programa especial El seny d’en Xavi. Una entrevista de Josep Cuní en què el jugador tampoc evitarà els temes més candents de l’actualitat de Catalunya: “Jo sempre he mirat pel bé dels catalans i de Catalunya. Estic molt arrelat a aquesta terra.” I afegeix: “Madrid no ens escolta, no hi veig diàleg. És com si jo et truco, ets amic meu, i no m’agafes el telèfon.”

El seny d’en Xavi és una entrevista personal, en què el futbolista de Terrassa repassarà la seva trajectòria i alguns dels secrets que l’han dut a ser el jugador amb millor palmarès de la història del futbol espanyol: “Sóc bastant assenyat, això...

També destaquem

Totes les notícies

Veure més notícies